Terug naar overzicht

Hogeweg 19b, Amersfoort

Hogeweg 19b, Amersfoort

In het gezellig centrum van Amersfoort ligt dit leuke 2-kamerappartement.
Het appartement is gelegen op de derde verdieping (bovenste verdieping) van een kleinschalig appartementencomplex en is voorzien van een eigen overdekte parkeerplaats op het naastgelegen parkeerterrein.

Vanuit de woonkamer en het balkon heb je vrij uitzicht op de historische stadsmuur van Amersfoort. Je steekt de weg over en je bent in de stad; uit je werk een terrasje pakken; naar de markt of naar het theater. Dit alles bevindt zich binnen handbereik.

Met de lift of het trappenhuis bereik je het appartement.

De indeling is als volgt:
Entree met royale hal met meterkast. Vervolgens loop je door naar de woonkamer. Aan de woonkamer met veel lichtinval grenst het balkon. Op het ruime balkon dat gesitueerd is op het Westen geniet je vanaf het middaguur van de zon. De temperatuur in het appartement blijft aangenaam door het zon en wind gestuurde, elektrische zonnescherm.

De open keuken heeft veel bergruimte en is voorzien van een koelkast, een 4-pitsgasformuis en een afzuigkap. Zowel de keuken als badkamer zijn in 2010 vernieuwd. De moderne badkamer is geheel betegeld en heeft een douche, een toilet en wastafelmeubel. In badkamer bevindt zich ook de wasmachineaansluiting en de cv-ketel (huur).

Aan de galerijzijde bevindt zich de slaapkamer. In de slaapkamer is naast een tweepersoonsbed, voldoende plaats voor een grote kledingkast.

Kenmerken:
– Gunstig gelegen tweekamerappartement in het centrum van Amersfoort;
– Eigen overdekte parkeerplaats en berging op de begane grond;
– Bijdrage VvE 206,00 euro per maand; dit is inclusief gas en water (voorschot stookkosten), eigen parkeerplaats en de huur van de CV-ketel. Alleen de elektra is exclusief.