Terug naar overzicht

Hof der Reflectie 7, Amersfoort

Hof der Reflectie 7, Amersfoort

Bent u op zoek naar een rustige omgeving waar uw kinderen in alle rust kunnen spelen voor de deur? Hier bent u hier aan het juiste adres. Deze tussenwoning met ruime uitgebouwde woonkamer ligt aan een autoluw hofje in de kindvriendelijke wijk Kattenbroek. Een ideale woonomgeving voor een jong gezin; de overkapte voortuin is een aangename plek om een oogje in het zeil te houden op de spelende kinderen.

De woning ligt centraal ten opzichte van scholen, het winkelcentrum Emiclaer en diverse groenvoorzieningen zoals het Park Schothorst. De uitvalswegen A1 en A28 zijn eveneens binnen enkele minuten te bereiken.

Begane grond:
Via de voortuin met overkapping komt u in de hal. In de hal bevindt zich een garderobe, toilet, en meterkast. Vervolgens heeft u toegang tot de ruime, uitgebouwde woonkamer. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en een praktische trapkast.

De trapopgang naar de verdieping bevindt zich in de woonkamer en is door middel van een schuifdeur weggewerkt. De open keuken is aan de voorzijde gesitueerd en is voorzien van een vaatwasser, koelkast, afzuigkap en een 4-pitsgasfornuis.

Verdieping:
Overloop met een aparte ruimte waar de wasmachine, droger en cv-ketel zijn geïnstalleerd. De drie slaapkamers zijn uitgerust met airconditioning. De airconditioning zorgt voor een aangename temperatuur op de verdieping. De badkamer met douche, toilet, en wastafel. De ruimtes op de overloop zijn praktisch benut als extra bergruimte.

Tuin:
Zowel in de voor- als in de achtertuin kunt u genieten van de zon. De tuin is omsloten en grotendeels betegeld. Achter in de tuin staat de stenen berging met aangebouwde veranda. De tuin is via een achterom te bereiken.

Kenmerken:
– ruime woonkamer door uitbouw begane grond;
– de bovenverdieping is voorzien van rolluiken en airconditioning;
– leuke gezinswoning aan autoluw hofje.