Terug naar overzicht

Het Moer 6, Amersfoort

Het Moer 6, Amersfoort

In de wijk Kattenbroek ligt dit leuke instapklare driekamerappartement in een klein appartementencomplex tegenover winkelcentrum Emiclaer. Het appartement ligt op de bovenste verdieping heeft vrij uitzicht, een balkon, een berging en de luxe van een eigen parkeerplaats voor de deur. Aan de voorkant ligt het appartement aan de watergang langs Het Masker en heb je vrij zicht.

Vanuit je voordeur loop je zo naar het uitgebreide winkelcentrum. Het stadspark ligt eveneens om de hoek; ideaal voor een picknick in de zomermaanden. Ben je sportief dan zijn er diverse sportverenigingen in de directe nabijheid. Verder zijn de diverse uitvalswegen goed en snel te bereiken en ben je binnen circa 15 minuten fietsen in het gezellige centrum van Amersfoort.

Vanuit de hal heb je toegang tot de twee slaapkamers, de moderne badkamer en een separaat toilet. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, brede wastafel en designradiator.
Via de stijlvolle taatsdeur loop je door naar de woonkamer met vrij uitzicht. Het zonnige balkon grenst aan de woonkamer.
Aan de zijkant van het appartement bevindt zich de moderne open keuken (geplaatst in 2020) met vaatwasser, combimagnetron, 4-pits gasfornuis en een koel/vries combinatie. Naast de keuken is een berging met cv-opstelling en de wasmachineaansluiting.

Kenmerken:
– Leuk instap klaar driekamerappartement met vrij uitzicht.
– Gunstige ligging nabij winkels, sportverenigingen en het stadspark.
– Een berging en een eigen parkeerplaats voor de deur.
– Dak vervangen in 2020.
– De VvE-bijdrage is € 90,- per maand.
– Oplevering 1 juni 2022.