Terug naar overzicht

Het Masker 204, Amersfoort

Het Masker 204, Amersfoort

Aan de rand van het winkelcentrum Emiclaer is het heerlijk vrij wonen in dit royale appartement type maisonnette. Met maar liefst vier slaapkamers, een ruime woonkamer met veel lichtinval en een heerlijk zonneterras is dit een comfortabele woning. De maisonnette is verdeeld over twee woonlagen en beschikt over een eigen entree en berging. Van alle woningen in dit blok is dit verreweg de grootste woning

Met de winkels en diverse voorzieningen naast de deur is dit een ideale centrale ligging in de architectonische wijk Kattenbroek.
Er zijn diverse speelvoorzieningen voor kinderen en op loopafstand is stadspark Schothorst. Ook vindt u op korte afstand diverse scholen en sportverenigingen, openbaar vervoer, het NS station Schothorst en de uitvalswegen A1 en A28. Daarnaast bent u binnen 15 minuten fietsen in het historisch centrum van Amersfoort.

De indeling is als volgt:

Eerste verdieping:
Via de eigen entree en de trapopgang bereikt u de eerste verdieping waar u zich direct in de woonkamer bevindt. De woonkamer met veel lichtinval biedt ruimte voor een comfortabel zit- en eetgedeelte. Naast de open trap bevindt zich het toilet met daarnaast een praktische provisiekast. Onder de trap op de begane grond is eveneens een trapkast met veel bergruimte.
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de open keuken met koelkast, vriezer, magnetron, vaatwasser en een
5-pitsgasfronuis incl. wokbrander en oven.

Tweede verdieping:
De open trap in de woonkamer geeft toegang tot de verdieping met maar liefst 4 slaapkamers waarvan één slaapkamer in gebruik is als werkkamer.
De ronde lichtkoepel in het trapgat zorgt voor extra lichtinval. De badkamer is uitgevoerd met een toilet, wastafel, douche en ligbad. In de badkamer bevindt zich een ruimte waar de wasmachine, droger en cv-ketel staan opgesteld.

Dakterras:
Vanuit de woonkamer heeft u zicht op het ruime dakterras. Door de vrije ligging (u heeft geen inkijk), geniet u hier van veel privacy.

Bijzonderheden:
– Zeer ruim woon- en eetgedeelte en vier slaapkamers.
– Royaal terras.
– Eigen berging.
– Gelegen aan winkelcentrum Emiclaer in de directe nabijheid van alle voorzieningen.