Terug naar overzicht

Haydnstraat 56C, Amersfoort

Haydnstraat 56C, Amersfoort

Wonen op een super leuke locatie met een fraai uitzicht op de groene omgeving is mogelijk in dit leuke 4-kamer starters-appartement in de wijk Randenbroek. Het appartement ligt op de bovenste verdieping met als voordeel dat het beschikt over een royale zolderverdieping. Dit biedt mogelijkheden om extra kamers te realiseren.

Op loopafstand ben je bij park Randenbroek en het fraai aangelegde stadspark Elisabeth Groen. Het gezellige Parkhuis in dit park is een fijne ontmoetingsplek waar je op ieder moment van de dag terecht kunt voor een kop koffie of een borrel aan het eind van je werkdag. Daarnaast nodigen de stadsparken in de zomermaanden uit voor een picknick en in de wintermaanden voor een wandeling. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht op het Euterpeplein. Tevens ligt het appartement gunstig ten opzichte van het centrum van Amersfoort en de diverse uitvalswegen (A1 en A28).

De indeling is als volgt:
Vanuit de hal heb je toegang tot de verschillende ruimtes zoals het separaat toilet, de badkamer, de keuken, en de slaapkamers. In de hal bevinden zich twee vaste kasten waarvan één met de meterkast. Vervolgens loop je door naar de bijzonder lichte en ruime woonkamer met vrij zicht op de groene omgeving. Aan de woonkamer grenst de zijkamer die uitstekend geschikt is als werk-, eet- of extra slaapkamer. Vanuit deze kamer is het zonnige balkon (zuiden) te bereiken.

De betegelde badkamer in lichte kleurstelling beschikt over een douche en wastafel.
Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de keuken en de twee slaapkamers waarvan de grote slaapkamer bereikbaar is via de hal en via de woonkamer. De andere slaapkamer wordt als werkkamer gebruikt.
Het gehele appartement is voorzien van een keurige laminaatvloer.

Zolderverdieping:
Via de vlizotrap in de hal heb je toegang tot de royale zolderverdieping. Hier zijn de wasmachine en cv-ketel geïnstalleerd. Het is mogelijk om met een vaste trap een volwaardige verdieping met extra slaapkamers bij het appartement te betrekken.

De ruime inpandige berging bevindt zich op de begane grond. Rondom het appartementencomplex zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Bijzonderheden;
-Verrassend leuk appartement met vrij uitzicht en een royale zolderverdieping;
-Voldoende parkeergelegenheid rondom appartementencomplex;
-Gelegen op 5 minuten fietsen van het gezellige centrum van Amersfoort;
-Op loopafstand van Park Randenbroek en stadspark Elisabeth Groen.