Terug naar overzicht

Haydnstraat 37C, Amersfoort

Haydnstraat 37C, Amersfoort

Wordt dit jouw nieuwe uitzicht? Dit super leuke 4 kamer appartement met fraai uitzicht op het groen ligt in de ruim opgezette wijk Randenbroek. Een appartement op een perfecte locatie: met slechts vijf minuten fietsen ben je in het gezellige centrum van Amersfoort en park Randenbroek en het nieuwe park Elisabeth Groen liggen nagenoeg naast de deur. Voor de boodschappen kun je terecht op het Euterpeplein en binnen een paar minuten ben je bij uitvalswegen de A1/A28. Wil je sporten dan zijn er diverse sportverenigingen in de directe nabijheid.

Kortom een zeer leuk appartement op een zeer gunstige locatie.

De indeling is als volgt:
Vanuit de hal met een modern toilet heb je toegang tot de badkamer, de keuken, de twee slaapkamers en de bijzonder lichte en ruime woonkamer met fantastisch vrij zicht op het groen.
Aan de sfeervolle woonkamer grenst de zijkamer die wordt gebruikt als eetkamer. Vanuit de eetkamer heb je toegang tot het balkon. Het uitzicht is hier fantastisch en dan ook een prettige plek om te genieten van de rustige omgeving.

De badkamer beschikt over een douche en wastafel. Er is een aparte ruimte waar de wasmachineaansluiting en droger staan opgesteld. De keuken ligt aan de galerijzijde en is voorzien van een koelkast, 4-pitsgasfornuis en een vaatwasser.

Vervolgens twee slaapkamers waarvan de grote slaapkamer met een vaste kast. De andere kamer is prima in te richten als werkkamer of te gebruiken als extra ruimte voor de kledingkast.

De inpandige berging bevindt zich op de begane grond. Daarnaast zijn er voor het appartementencomplex voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Bijzonderheden;
– Super leuk 4-kamerappartement met vrij uitzicht;
– Het balkon is gesitueerd op het zuidoosten;
– Voldoende parkeergelegenheid rondom appartementencomplex;
– Berging op de begane grond;
– Gelegen op 5 minuten fietsen van het gezellige centrum van Amersfoort;
– Op loopafstand van Park Randenbroek en het nieuw aangelegde park Elisabeth Groen.