Terug naar overzicht

Haydnstraat 1C, Amersfoort

Haydnstraat 1C, Amersfoort

Wij geven je alvast een aantal redenen waarom je wilt wonen in dit super leuke 3-kamer hoek appartement; goed onderhouden appartement met strak schilderwerk; een moderne badkamer; een fraaie laminaat vloer; een eigen opgang.

En om het geheel compleet te maken, heb je rondom een fantastische uitzicht op de groene omgeving; met ligging tegenover het stadspark Elisabeth Groen en het Randenbroekerpark en op loopafstand van het centrum van Amersfoort.

Dit alles vind je in een kleinschalig appartementencomplex gelegen aan de Haydnstraat in de geliefde wijk Randenbroek.

De indeling is als volgt:
Via de zijingang van het appartementen complex betreed je het appartement. Vanuit de hal heb je toegang tot de meterkast, het separaat toilet, de badkamer, de keuken, de slaapkamer en woonkamer. Vanuit de sfeervolle woonkamer met veel lichtinval heb je rondom zicht op de groene omgeving. De woonkamer staat in verbinding met de slaapkamer en het balkon.

De keuken is in lichte kleurstelling en voorzien van een koelkast, oven, 4-pits gasfornuis en extra bergruimte. Ook hier heb je veel lichtinval en een vrij uitzicht waardoor je hier met plezier je maaltijd bereidt.

De moderne badkamer is volledig betegeld en heeft een inloopdouche en wastafel. In de hal bevindt zich het separate toilet. In de tweede slaapkamer is de wasmachine geïnstalleerd. Daarnaast heb je voldoende ruimte om hier een kast te plaatsen, een werkplek of extra slaapplaats te creëren.

De ruime berging bevindt zich onder het appartementencomplex.

Kenmerken:
– Zeer goed onderhouden 3-kamer hoek appartement;
– Gunstige ligging tegenover park en rondom vrij uitzicht;
– Loopafstand van het centrum van Amersfoort;
– Moderne badkamer;
– Strak schilderwerk zowel binnen als buiten;
– Gehele appartement is voorzien van een fraaie laminaatvloer.