Terug naar overzicht

Haydnstraat 10B, Amersfoort

Haydnstraat 10B, Amersfoort

Wonen op een zeer leuke locatie met een fraai uitzicht op de groene omgeving is mogelijk in dit leuke starters-appartement in de wijk Randenbroek. In deze rustige woonomgeving nabij het centrum van Amersfoort is het aangenaam wonen. Zowel het appartement als het kleinschalige appartementencomplex wordt keurig onderhouden. Dit zie je in het appartement terug in de nette afwerking met glad gestucte wanden. De gezamenlijke tuin aan de voorzijde van het complex is fraai aangelegd en zorgt voor een verzorgde uitstraling.

Naast het vrije uitzicht woon je ook nog eens op loopafstand van de gezellige stadsparken Elisabeth Groen en het Randenbroekerpark. De stadsparken nodigen in de zomermaanden uit voor een picknick en in de wintermaanden voor een wandeling. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht op het Euterpeplein. Tevens ligt het appartement gunstig ten opzichte van diverse uitvalswegen (A1 en A28).

De indeling is als volgt:
Vanuit de hal heb je toegang tot de verschillende ruimtes zoals het toilet, de badkamer, de keuken, en twee slaapkamers. Vervolgens loop je door naar de bijzonder lichte en ruime woonkamer met fantastisch vrij zicht op de groene omgeving. Aan de woonkamer grenst de zijkamer die uitstekend geschikt is als werk-, eet- of extra slaapkamer. Vanuit deze kamer is het balkon te bereiken.

De keurig betegelde badkamer beschikt over een douche en wastafel en hier bevindt zich ook de wasmachineaansluiting.

De keuken met balkon is voorzien van een koelkast, gasfornuis en een extra ruime vaste provisiekasten.
Aan de achterzijde van het appartement liggen de twee slaapkamers waarvan de grote slaapkamer met twee vaste kasten. De andere kamer wordt als werkkamer gebruikt en is eveneens voorzien van een vaste kast.

Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer in lichte kleurstelling en in diverse ruimtes zoals de keuken, slaapkamers en woonkamer zijn praktische vaste kasten aanwezig.

De zeer ruime inpandige berging bevindt zich op de begane grond. Rondom het appartementencomplex zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Bijzonderheden;
-Verrassend leuk 4-kamerappartement met vrij uitzicht;
-Het balkon is gesitueerd op het zuidoosten;
-Voldoende parkeergelegenheid rondom appartementencomplex;
-Zeer ruime berging op de begane grond;
-Gelegen op 5 minuten fietsen van het gezellige centrum van Amersfoort;
-Op loopafstand van Park Randenbroek en stadspark Elisabeth Groen.