Terug naar overzicht

Griendweg 22, Amersfoort

Griendweg 22, Amersfoort

De wijk Vathorst is niet alleen een geliefde woonwijk door de verschillende bouwstijlen en architectuur. Je kunt hier in alle rust aan het water wonen, met alle voorzieningen die deze moderne wijk te bieden heeft op loopafstand, zoals een uitgebreid winkelcentrum, het NS-station Vathorst, sportverenigingen, scholen en diverse recreatiemogelijkheden. Eveneens een gunstige, centrale ligging ten opzichte van de snelwegen A1 en A28.

Dit bijzonder leuke grachtenpand gelegen aan de Griendweg biedt u in alle opzichten veel wooncomfort. Wat dacht u van een eigen aanlegplaats voor uw sloep, vier slaapkamers (waarvan een werk-/slaapkamer op de begane grond gelegen aan het water), een inpandige garage en voor de kinderen een binnenterrein waar ze naar hartenlust en veilig kunnen spelen?

De woning is van boven naar beneden keurig onderhouden. U ziet dit terug in de hoogwaardige afwerking. Vorig jaar zijn de muren opnieuw behangen en is de hele woning voorzien van een fraaie laminaatvloer en nieuwe trapbekleding. De indeling, de afwerking oftewel het gehele plaatje zal u verrassen. Werkelijk alles in dit grachtenpand heeft een wow effect.

De hoofdingang bevindt zich op de eerste verdieping. Naast de entree bevindt zich het terras waar u uitkijkt op het binnenterrein. Via de openslaande deuren in de keuken heeft u eveneens toegang tot het terras. U kunt uitgebreid koken in de moderne keuken met al het comfort binnen handbereik zoals een inductie kookplaat, een hete lucht oven, een magnetron, vaatwasser, een koel/vriescombinatie. Een bijzonder detail is de exclusieve achterwand in de keuken welke is uitgevoerd in een schilderij van Rembrandt.
Aangezien het terras direct aan de keuken grenst, behoort buiten eten tot de mogelijkheden.

Vanuit de woonkamer met veel lichtinval heeft u vrij zicht op de gracht. U ziet direct dat de zitplaats in de erker één van de geliefdste plekjes in de woonkamer is.

De woning is ook toegankelijk via de inpandige garage op de begane grond. In de garage bevindt zich ook de aansluiting voor de wasmachine. Daarnaast is er veel bergruimte in de vaste kasten. Aan de garage grenst de vierde slaap-/werkkamer. Een heerlijke rustige kamer met het kabbelende water voor uw raam. Vanuit deze kamer heeft u toegang tot de aanlegsteiger waar de sloep ligt aangemeerd. Drankje mee, trossen los en varen door de grachten en het buitengebied van Vathorst.

De overloop op de tweede verdieping geeft toegang tot drie slaapkamers, waaronder de ruime ouderslaapkamer, en de badkamer.
De moderne badkamer is strak afgewerkt met een inloopdouche, toilet, dubbele wastafel en een ligbad.

Kenmerken:
– Inpandige garage te bereiken via een afgesloten terrein en eigen parkeerplaats gelegen voor de garage;
– Ruim, instap klaar grachtenpand, modern en keurig afgewerkt;
– De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen;
– Vier slaapkamers;
– Eigen aanlegplaats voor sloepje;
– Gunstige ligging nabij alle voorzieningen, NS-station en uitvalswegen naar A1 en A28.