Terug naar overzicht

Goedroenstraat 36, Amersfoort

Goedroenstraat 36, Amersfoort

Wat een plek! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging aan deze ruime levensloopbestendige bungalow met maar liefst drie slaapkamers, een prachtige tuin én een eigen garage.

Deze comfortabele bungalow is bij uitstek geschikt voor mensen die graag gelijkvloers willen wonen; een ideale woning voor jong en oud.

De bungalow is gelegen aan een rustig wandelpad waar zich vier woningen bevinden. Het woongenot ervaart u niet alleen aan de binnenzijde maar ook buiten in de heerlijke groene tuin met veel privacy. Op korte afstand treft u het winkelcentrum van Schothorst voor alle dagelijkse benodigdheden. Ook het NS-station Schothorst treft u op korte afstand en de dichtstbijzijnde bushalte (met een goede verbinding naar de binnenstad) ligt letterlijk om de hoek. De historische binnenstad van Amersfoort is daarbij te bereiken binnen 10 fietsminuten en de natuurliefhebber treft zowel Park Schothorst als het Waterwingebied op steenworp afstand.

Kortom, een prachtige bungalow op een fijne plek.

De indeling is als volgt:

De entreehal biedt ruimte aan een garderobenis, de meterkast en het toilet met fonteintje. Loopt u door dan komt u in de ruime woonkamer waarbij de grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en een prachtig zicht op de tuin geven. De woonkamer is verdeeld over twee niveaus waarbij het bovenste gedeelte plek biedt aan de open keuken in U-opstelling en een eet- en zitgedeelte. Via het lagere gedeelte bereikt u de tuin en hier treft u ook de aansluiting op een tweede gang met lichtkoepel die weer toegang geeft tot de drie slaapkamers. Van de slaapkamers beschikt er een over een vaste kastenwand en de grootste slaapkamer heeft een verbinding met de tuin via een schuifpui. De volledig betegelde badkamer beschikt over een ruime inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Ook de badkamer is heerlijk licht door een lichtkoepel.

Tuin:

De tuin is gesitueerd op het westen. Door de diepte en door het ontbreken van hoogbouw in de directe omgeving (wat ook uw privacy ten goede komt) kunt u hier op elk moment van de dag genieten in de zon óf in de schaduw. Verder beschikt de tuin over een berging en een glazen overkapping waar het in de warme zomermaanden heerlijk vertoeven is tot in de late uurtjes.

Kenmerken:

– Een ideale woning voor jong en oud
– Heerlijk rustige woonomgeving
– Eigen garage
– Maar liefst 105 m² woonoppervlak
– Perceel van maar liefst 335m² (incl. de garage)
– Snelle aanvaarding is mogelijk
– Gelet op de leeftijd van de woning is een asbest- en een ouderdomsclausule van toepassing