Terug naar overzicht

Gitaarerf 11, Amersfoort

Gitaarerf 11, Amersfoort

In de muziekbuurt in de wijk Zielhorst ligt deze energiezuinige en leuk ingedeelde tussenwoning.
U kunt hier wonen in een kindvriendelijke omgeving in een verkeersluwe straat en met een parkeerplaats op eigen terrein. De woning is speels ingedeeld met de badkamer op de begane grond en de woon-/eetkamer gericht op de omsloten tuin. Daarnaast is de woning ook nog eens zeer energiezuinig; in 2019 zijn er 10 (extra grote) zonnepanelen geplaatst.

De woning ligt centraal t.o.v. het winkelcentrum Emiclaer, scholen, kinderopvang, apotheek, NS-station Schothorst en uitvalswegen. Zielhorst is een wijk met uitgebreide groenvoorzieningen zoals park Schothorst, bomensingels en speelgelegenheden. Ook zijn er diverse sportverenigingen. Wilt u naar het centrum van Amersfoort dan bent u daar binnen 15 minuten fietsen.

De indeling is als volgt:
Via de tuin komt u in de hal met garderobe en meterkast. Een lichte woonkamer met deur naar de tuin en aansluitend de eetkamer. De open keuken is voorzien van een oven, 4-pitsgasfornuis, vaatwasser, koelkast en vriezer. Naast de keuken bevindt zich de bijkeuken waar de cv-ketel en wasmachine staan geïnstalleerd.
Vervolgens een hal met trapkast, een modern toilet en toegang tot de badkamer. De ruime en luxe badkamer is voorzien van ligbad (whirlpool) met douche, toilet, designradiator en een dubbele wastafel.

De woon- eetkamer, keuken en hal zijn voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Overloop met drie slaapkamers, waarvan de grootste kamer is voorzien van een inbouwkast.

Buiten:
In de omsloten tuin bevindt zich de vrijstaande stenen berging met een houten aanbouw voor extra bergruimte. De tuin ligt op het oosten en is grotendeels betegeld en voorzien van verschillende fruitbomen.

Kenmerken:
– leuk ingedeelde gezinswoning in kindvriendelijke omgeving;
– gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen;
– dak vernieuwd in 2020 en in 2019 zijn er 10 extra grote zonnepanelen geplaatst;
– mogelijkheid om met een opbouw meerdere (slaap)kamers te creëren.