Terug naar overzicht

Erasmusstraat 50, Amersfoort

Erasmusstraat 50, Amersfoort

Bent u op zoek naar een (half)vrijstaande woning met garage en een vrij gelegen, diepe tuin? Dan is deze niet alledaagse woning een goede optie. Wij verwachten dat u hier met net zoveel plezier zal wonen als de eerste eigenaren. Wat opvalt is de architectuur; bij de bouw is gestreefd naar een maximum aan variatie. U ziet dit terug aan de voorzijde van woning met de karakteristieke gevel.

Andere kenmerken zijn de diepe, vrij gelegen achtertuin; de aangebouwde garage en parkeergelegenheid op eigen terrein. Daarnaast is het mogelijk om – zoals bij andere woningen goed is te zien – door een uitbouw op de garage, door aanbouw aan de achtergevel óf door het plaatsen van een dakkapel een extra ruimte te creëren.

De woning ligt in een rustige straat in de wijk Zielhorst met alle voorzieningen in de buurt. Met diverse bushaltes en NS-station Schothorst op loopafstand is het openbaar vervoer prima geregeld. Verder zijn er in de directe nabijheid een supermarkt, een medisch centrum, scholen en diverse sportaccommodaties zoals voetbal, tennis en een wielercircuit. Voor het uitgebreide winkelaanbod kunt u terecht in het winkelcentrum Emiclaer en in de gezellige binnenstad van Amersfoort bent u binnen 15 minuten fietsen.

De indeling is als volgt:
Entree, hal met spiltrap, het toilet, de meterkast en een kast waar de cv-ketel is geïnstalleerd. Vanuit de hal heeft u toegang tot de garage en de ruime woonkamer met plavuizen vloer en vloerverwarming. In de woonkamer heeft u vrij zicht op en toegang tot de diepe achtertuin en de groene omgeving. Aan de voorzijde bevindt zich de keuken in een hoekopstelling. Vanuit de garage heeft u ook toegang tot de tuin. De vliering in de garage biedt extra bergruimte. Verder is hier een extra aansluiting voor de wasmachine.

Eerste verdieping:
Overloop met halfrond trapgat met ruime inbouwkast. Vervolgens drie ruime slaapkamers met veel lichtinval. In de slaapkamer aan de tuinzijde heeft u via de vlizotrap toegang tot de bergvliering. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, een wastafel en toilet en wasmachineaansluiting.

Tuin:
De achterzijde van de tuin grenst aan een talud waardoor u geen achterburen heeft en u hier volop kunt genieten van uw privacy. Door de diepe achtertuin kunt u op ieder moment van de dag een plekje vinden in de zon of in de schaduw.

Bijzonderheden
– half vrijstaande woning met garage en parkeergelegenheid op eigen terrein.
– zeer diepe, vrij gelegen achtertuin.