Terug naar overzicht

De Schutspatroon 21, Amersfoort

De Schutspatroon 21, Amersfoort

Bent u op zoek naar een goede balans tussen de reuring van de stad en een rustige plek in een parkachtige omgeving? Dan is dit de perfecte combinatie. Dit bijzonder leuke 2-kamer hoek-appartement (met mogelijkheid tot 3 kamers) met balkon bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een eigen parkeerplaats en berging. Het is onderdeel van een modern appartementencomplex in het Gilde-/Eemkwartier in Amersfoort.

Het appartement ligt op één van de mooiste plekken in het Gilde- en Eemkwartier, op loopafstand van het historisch centrum en de Eemhaven. Door de hoekligging en de vele raampartijen heeft u een fantastisch uitzicht.
Het Gildekwartier maakt deel uit van de binnenstad van Amersfoort en verbindt de historische stadskern, het Centraal Station Amersfoort en het Eemplein. Het Eemplein is het centrum van cultuur en recreatie aan de Eem en is met de ligging aan de sfeervolle haven een levendige plek met gezellige restaurants en diverse winkels.

Centrale hal:
Afgesloten atrium met intercominstallatie, brievenbussen, trappenhuis, lift en mooie plantenbakken.

De indeling is als volgt:
Entree met gang en toegang tot de verschillende ruimtes. In de gang bevindt zich de meterkast en het toilet. Aan de rechterzijde is de slaap- werkkamer met vaste kastenwand. Aan uw linkerhand vindt u een ruime bergkast, waar de cv-ketel en het energiebesparende Warmte-Terugwin-Systeem (WTW) zijn geplaatst. Het appartement beschikt over een keurige badkamer in lichte kleurstelling met ligbad incl. douche, wastafel en designradiator.

Vervolgens loopt u door naar de ruime, lichte woonkamer met dubbele zonnewering. Aan de woonkamer grenst de zijkamer met ingebouwde kast. In de wand tussen zij- en woonkamer is een doorgang gemaakt, waardoor een mooi ruimtelijk effect is bereikt. Het is mogelijk om deze zijkamer in te richten als extra slaap- of werkkamer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het inpandige, zonnige balkon met uitklapbaar zonnescherm en zicht op de groene omgeving. Naast de open keuken bevindt zich een aparte ruimte waar de wasmachine is geplaatst.

Het gehele appartement is voorzien van een mooie eikenhouten vloer.

In de kelder van het complex bevindt zich de ruime berging evenals een eigen overdekte parkeerplaats.

Kenmerken:
– Eigen parkeerplaats en berging in de onderbouw.
– Ruime, lichte woonkamer, inpandig, zonnig balkon en uitzicht op groene omgeving.
– Unieke ligging aan de rand van de binnenstad van Amersfoort.
– Servicekosten € 120,93 per maand. Actieve VVE.