Terug naar overzicht

De Kragge 14, Amersfoort

De Kragge 14, Amersfoort

Ruimte, licht en kleur zijn de kenmerken voor deze bijzonder leuke gezinswoning. Wilt u wonen in het kleurrijke middelpunt van de architectonische wijk Kattenbroek dan bent u hier op het juiste adres. Deze unieke woning met maar liefst vier verdiepingen is een ideale gezinswoning. Thuiswerken, een kantoor of praktijk aan huis, deze woning biedt het allemaal. Daarnaast is de woning zeer energiezuinig, met 10 zonnepanelen bespaart u op de energiekosten.

De wijk Kattenbroek kenmerkt zich met opmerkelijke, markante en verrassende woningbouw. Een deel van de wijk is in het klein nagebouwd in Madurodam. Onder meer de rij waar zich deze woning bevindt, is terug te vinden in de kleinste stad van Nederland.

Op loopafstand ligt het winkelcentrum Emiclaer, het stadspark Schothorst, diverse scholen en sportvoorzieningen. Ook ligt de woning gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer en de uitvalswegen naar de snelwegen rond Amersfoort (A1 en A28). Het gezellige centrum van Amersfoort bevindt zich op circa 15 minuten fietsafstand.

Met plezier stellen wij u in de gelegenheid deze woning te bezichtigen. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Wat vindt u achter de deur:
Begane grond: via de riante voortuin bereikt u de opgang (trap) naar de eerste verdieping en de toegang naar de beneden verdieping. Hier bevindt zich de berging (de voormalige garage). Deze ruimte is in gebruik als berging maar ook eenvoudig in te richten als werk-/praktijkruimte. Via de gang, waar zich ook het toilet bevindt, loopt u door naar de keuken. De keuken is voorzien van de benodigde inbouwapparatuur. De openslaande deuren geven toegang tot het terras dat ligt aan het water. Een heerlijke plek om te genieten van de eerste zonnestralen.
Eerste verdieping:
Via de spiltrap bereikt u de volgende verdieping. Op deze verdieping bevindt zich de zeer ruime woonkamer met veel lichtinval en vrij uitzicht. De vide in de woonkamer zorgt voor de speelse indeling. Via de afgesloten trapopgang gaat u naar de volgende verdieping.

Tweede verdieping:
Hier bevinden zich drie ruime slaapkamers, de moderne badkamer, een separaat toilet en een aparte ruimte voor de wasmachine en droger.
De badkamer is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel en een designradiator.

Derde verdieping:
Op deze verdieping twee extra slaap-/werkkamers. De kamer aan de voorzijde grenst aan het dakterras. In deze kamer bevindt zich ook de bergkast waar de cv-ketel staat geïnstalleerd. Vanaf het dakterras heeft u een vrij uitzicht op de omgeving.

Tuin: een royale tuin waar u meer dan voldoende ruimte heeft om uw auto te parkeren. Met het terras aan de waterkant (achterzijde), het dakterras en de royale tuin aan de voorzijde kunt u op alle momenten van de dag genieten van de zon of vindt u een plekje in de schaduw.

Bijzonderheden:
– Maandelijkse kosten VvE: € 85,-; jaarlijkse contributie: € 30,-. De VvE regelt o.a. dakbedekking (+ controle) en de controle en het schilderwerk van de gekleurde gevels.
– 10 zonnepanelen.
– Parkeergelegenheid op eigen terrein.
– Rustige kindvriendelijke woonwijk met voorzieningen en in de directe nabijheid.