Terug naar overzicht

Coornhertlaan 16, Amersfoort

Coornhertlaan 16, Amersfoort

De ideale locatie hebben wij voor u gevonden. Op een van de geliefdste plekjes in Amersfoort ligt deze charmante jaren dertig middenwoning op een rustige en groene locatie in het geliefde Bergkwartier. De woning biedt mogelijkheden om uit te bouwen en aan te passen aan de wensen van deze tijd eventueel met behoud van authentieke details zoals glas in lood ramen, erker en openslaande deuren naar de tuin.

Een van de kenmerken van deze sfeervolle woning is de gunstige ligging in één van de geliefdste wijken in Amersfoort. Het Bergkwartier staat bekend als een prachtige wijk met haar lommerrijke lanen en vele groenvoorzieningen. Op loopafstand van de winkels aan de Leusderweg, scholen en sportvoorzieningen en nabij de bossen van Klein Zwitserland, Nimmerdor en landgoed Den Treek.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
In de hal bevindt zich het toilet, de trapkast voor extra provisieruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vervolgens loopt u door naar de keuken en woonkamer. De sfeervolle woonkamer met open haard, erker en openslaande deuren naar de omsloten tuin. Vanuit de keuken heeft u eveneens toegang tot de tuin. De diepte van de tuin leent zich uitstekend voor een mooie uitbouw.

Eerste verdieping:
Overloop met drie slaapkamers en de badkamer. Een slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. De andere twee slaapkamers liggen aan de tuinkant. De badkamer heeft een ligbad, douche en wastafel.

Zolderverdieping:
Door het plaatsen van een dakkapel is het mogelijk om op de zolderverdieping een extra slaap-/ werkkamer creëren.

Tuin:
De omsloten tuin met ligging op het zuiden, is vrij gelegen waardoor u hier volop kunt genieten van uw privacy. In de tuin bevindt zich de stenen berging.

Kenmerken:
– gunstige ligging op geliefde locatie in het Amersfoortse Bergkwartier;
– omsloten tuin met veel privacy en vrij uitzicht. Geen achterom.
– een charmante woning jaren dertig woning aan te passen aan de wensen van deze tijd.