Terug naar overzicht

Bollebruggang 10, Amersfoort

Bollebruggang 10, Amersfoort

Op een unieke locatie in het centrum van Amersfoort mogen wij u aanbieden dit eveneens unieke appartement met een fantastisch uitzicht, een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage en een eigen berging. Het appartement met twee woonlagen ligt op de bovenste verdieping van de markante toegangspoort naar de binnenstad dat in 1995 is gebouwd naar een ontwerp van architect Jo Crepain.

Door de ligging en de speelse indeling heeft u vanuit de woonkamer en vanaf het riante dakterras rondom zicht over de grachten en vele torens van de stad en kijkt u uit op de trots van Amersfoort: Onze Lieve Vrouwentoren.

Het stadsleven speelt zich af naast de deur zoals de gezellige terrassen, restaurants, musea, het theater, bioscopen en een keur aan winkels. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden. Het station Amersfoort Centraal is op slechts 5 minuten loopafstand.

De indeling is als volgt:

Het appartement is bereikbaar met de lift of trap. Vervolgens heeft u via uw eigen portiek toegang tot de entree. Bij binnenkomst loopt u door de gang met garderobe, meterkast en kast voor de cv. Op deze verdieping bevindt zich ook een separaat toilet, de royale slaapkamer met vaste kast en aansluitend de badkamer. De badkamer beschikt over een dubbele wastafel, douchecabine en een bidet. Daarnaast is er voldoende ruimte voor de wasmachine en droger. Aan het eind van de gang bevindt zich de woonkeuken en een praktische provisieruime.

Door het uitzicht is de woonkeuken een aangename plek om uw maaltijden te bereiden. Vervolgens loopt u via de trapopgang naar het woongedeelte. Het uitzicht op deze verdieping zal u verbazen; de vele raampartijen en het hoge puntdak zorgen voor een sfeervolle en lichte ruime. Door de openslaande deur stapt u zo het riante en zonnige dakterras op. Zowel de woonkamer als het dakterras bieden veel wooncomfort met rust en privacy waar u kunt genieten van het fantastische uitzicht. Er is geen enkele inkijk op het dakterras en u kunt dan ook volop genieten van de zon.

Kenmerken:
– uniek appartement met riant dakterras gelegen op unieke locatie in de binnenstad van Amersfoort;
– eigen parkeerplaats en berging in de onderbouw;
– de servicekosten bedragen momenteel € 224,00 per maand.