Terug naar overzicht

Bisschopsweg 36, Amersfoort

Bisschopsweg 36, Amersfoort

Op dit huis wordt u verliefd! Het komt niet vaak voor dat u al dit wooncomfort op één plaats treft op een top locatie in het Vermeerkwartier. Deze geheel gerenoveerde, charmante tussenwoning is volledig instap klaar: met o.a. strak gestucte muren, HR++glas, moderne keuken, toilet en een luxe badkamer, waar u zich waant in een spa. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat de woning aan al uw woonwensen voldoet.

De woning ligt aan de Bisschopsweg in het geliefde Vermeerkwartier aan de rand van het gezellige centrum van Amersfoort. Dit gedeelte van de Bisschopsweg kenmerkt zich door karakteristieke stadwoningen met een diepe voortuin en twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Met plezier stellen wij u in de gelegenheid om van deze kans gebruik te maken en deze woning te bezichtigen. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Wat vindt u achter de deur:
Via de diepe voortuin bereikt u de entree met trapopgang en toegang tot de woonkamer.
Sfeervolle woonkamer met gashaard, een praktische vaste kast, een fraaie parketvloer, en openslaande deuren naar een leuke binnenplaats waar je in alle rust kunt genieten van je privacy.
Aan de binnenplaats grenst de overkapte berging. Via een achterom is deze binnenplaats te bereiken zodat u hier de fietsen kunt stallen.
De gehele benedenverdieping is in stijl op elkaar afgestemd. U ziet dit terug in de hoogwaardige afwerking van de keuken, badkamer en het toilet.
De keuken met plavuizen vloer grenst aan de woonkamer en is voorzien van de benodigde inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat, vaatwasser, oven, magnetron en een koelkast. Het geheel is afgewerkt met een mooi natuurstenen aanrechtblad. Vervolgens loopt u door naar de badkamer en het toilet. Een prachtige badkamer met vloerverwarming, een ruime inloopdouche, wastafel en een ruimte voor de wasmachine en droger.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een toilet. En op de overloop heeft u toegang tot de vliering. De bovenverdieping is eveneens strak afgewerkt met glad gestucte wanden en keurig schilderwerk.

Tuin:
In de diepe voortuin is het op ieder moment van de dag aangenaam vertoeven.
Voor de toegang naar de tuin beschikt u over twee eigen parkeerplaatsen.