Terug naar overzicht

Berkenweg 40, Amersfoort

Berkenweg 40, Amersfoort

Traditioneel gebouwde half vrijstaande villa gelegen op een ruim perceel aan de Berkenweg in Amersfoort. Een aantal elementen uit de jaren 30 zijn nog duidelijk aanwezig zoals een erker en de fraaie glas en lood met voorzetramen. De royale oprijlaan en de diepe tuin geven de woning extra allure.

Deze charmante jaren 30 woning met de uitstraling van een statige villa bevindt zich op een zeer gunstige locatie. De winkels van de Utrechtseweg en het centrum van Amersfoort liggen om de hoek. Daarnaast bent u op 5 minuten lopen op het NS-station Amersfoort-Centraal.

De woning is volledig naar uw eigen ideeën en wensen in te richten.

De indeling is als volgt:
Entree, toilet en toegang tot de kelder. In de kelder is de cv-ketel en de meterkast geïnstalleerd. Vervolgens loopt u door naar de woonkamer en keuken. De woonkamer is zeer ruim en uitgevoerd met een open haard, parketvloer, een voor- en achterkamer (voorheen kamer en suite) en een
zij erker. Vanuit de achterkamer heeft u een prachtig zicht op de diepe en bosrijke tuin. Vanuit de woonkamer en via de achterdeur heeft u toegang tot de keuken.

Eerste verdieping:
Overloop met twee ruime slaapkamers en de badkamer. Aan beide slaapkamers grenst een balkon. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet.

Zolderverdieping:
Via een vaste trap komt u op de zolderverdieping. Deze verdieping is ruim genoeg om één of twee slaapkamers te creëren. De knieschotten bieden veel bergruimte.

Tuin en schuur:
De woning is te bereiken via een royale oprijlaan die plaats biedt voor meerdere auto’s. Achter in de tuin bevindt zich de vrijstaande, stenen schuur. De diepe, bosrijke tuin is rustig gelegen en biedt veel privacy.

Kenmerken:
– Statige, half vrijstaande villa (jaren 30 woning);
– Diepe en vrij gelegen tuin;
– Gunstige ligging nabij NS-station, Utrechtseweg en centrum van Amersfoort.