Terug naar overzicht

Ariaplein 125, Amersfoort

Ariaplein 125, Amersfoort

Hoogwaardig 4-kamer appartement met 2 balkons en 2 bergingen op een rustige locatie in Schuilenburg. Het appartement beschikt onder andere over een royale woonkeuken, twee slaapkamers met de mogelijkheid tot een derde. Maar liefst 2 balkons, een berging in de onderbouw én een berging op de vierde verdieping waar een perfecte thuiswerkplek gerealiseerd kan worden.

Ook de locatie is het benoemen waard. Binnen 10 fietsminuten bent u in de binnenstad van Amersfoort, voor de dagelijkse boodschappen kunt u om de hoek terecht op het Euterpeplein en voor de natuurliefhebber treft u stadspark de Schammer op korte afstand. De diverse uitvalswegen naar de snelweg zijn snel en gemakkelijk te bereiken.

Kortom, een absoluut topappartement op een prettige plek.

De indeling is als volgt:

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping. Bij binnenkomst komt u in de hal die de woonkeuken met de woonkamer verbindt. Aan de linkerzijde de royale keuken met eiland voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur waaronder een 6-pits Smeg fornuis, vaatwasser en oven. Het geheel is afgewerkt in zwarte kleurstelling met een fraai houten keukenblad. Vanuit de keuken loopt u door naar het eerste balkon en aan de andere zijde heeft u toegang tot de moderne badkamer met wastafelmeubel en inloopdouche.

Naast de keuken heeft u toegang tot de twee slaapkamers waarbij de slaapkamer aan het einde van de gang in gebruik is als master bedroom, de tweede slaapkamer doet momenteel dienst als royale inloopkast. Beiden beschikken over veel natuurlijke lichtinval door de grote raampartijen.

Aan de andere kant van de gang bevindt zich de woonkamer met zijkamer (momenteel in gebruik als thuiswerkplek) die toegang biedt tot het tweede (en grotere) balkon. De woonkamer biedt meer dan genoeg ruimte voor een gezellige zithoek en beschikt daarbij over een inbouwkast. Het gehele appartement is voorzien van een fraaie laminaatvloer en de moderne donkere kleurstelling komt op diverse plekken terug wat zorgt voor een uniform geheel.

Op de begane grond treft u de gebruikelijke berging. Bijzonder aan dit absolute topappartement is de tweede berging op de vierde (tevens bovenste verdieping). Deze ruimte (circa 17m²) leent zich bij uitstek om een ideale plek voor de thuiswerker te realiseren.

Kenmerken:

– Volledig instapklaar (volledig gemoderniseerd in 2019)
– Ruime mogelijkheden thuiswerkplek
– Maar liefst 92m² woonoppervlakte
– Servicekosten 145,- per maand
– Vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing