Terug naar overzicht

Appelweg 116, Amersfoort

Appelweg 116, Amersfoort

Wilt u wonen aan een rustige weg aan de rand van het Bergkwartier en bent u op zoek naar een levensloopbestendige woning of bent u starter? Wij hebben voor u beschikbaar deze goed onderhouden hoekbungalow op loopafstand van de binnenstad en de winkels van de Leusderweg.
De bungalow die wij mogen aanbieden is een ruime hoekbungalow (grootste type) met een sfeervolle omsloten tuin; een comfortabele woning voor jong en oud.

De ligging is ideaal, goed bereikbaar vanaf de A28 en op loopafstand van het station Amersfoort Centraal en vlakbij het bosgebied Nimmerdor en Den Treek. Het stadspark op het voormalige terrein van de Juliana van Stolberg kazerne ligt nagenoeg voor de deur.
Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

De indeling is als volgt:
Ruime hal met toilet, meterkast en toegang tot de woonkamer, slaapkamers en badkamer. De ruime woonkamer heeft veel lichtinval en openslaande deuren naar de zonnig gelegen patio. De keuken staat in verbinding met de woonkamer.
De inpandige berging is zowel via de woonkamer als van buiten bereikbaar. Er is veel bergruimte en voldoende ruimte voor het stallen van de fietsen. De CV-ketel is geïnstalleerd in een separate bergkast.

De twee ruime slaapkamers hebben veel lichtinval en zicht op de omsloten tuin. Vervolgens een badkamer met wastafel en inloopdouche. In de badkamer staan de wasmachine en droger geïnstalleerd. Wilt u meer ruimte creëren in de badkamer dan kunt u in de berging ook de wasmachine aansluiten.
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de zonnige omsloten patiotuin. De tuin is voorzien van borders en een ruim terras. De tuin vergt  weinig onderhoud. In het tuinhuis kunt u de tuinkussens en het tuingereedschap kwijt.
Door de laagbouw heeft u geen inkijk en kunt u hier volop genieten van de zon en uw privacy.

Bijzonderheden:
– Goed onderhouden bungalow met veel privacy.
– Gunstige locatie gelegen aan de rand van het Bergkwartier. Op loopafstand van de winkels van de
Leusderweg en het centrum van Amersfoort.
– Parkeren met parkeervergunning € 82,- per jaar.
– Het dak is vernieuwd in 2011.
– Oplevering maart/april 2022.