Terug naar overzicht

Anton Mauvestraat 15, Amersfoort

Anton Mauvestraat 15, Amersfoort

Vlakbij het historische centrum van Amersfoort ligt in het geliefde Vermeerkwartier deze karakteristieke jaren ’30 hoekwoning met ruime garage, parkeren op eigen terrein en tuin aan drie zijden van de woning. De woning dient door u gemoderniseerd te worden.

Op 10 minuten loopafstand van het centrum is het rustig en prettig wonen in een groene omgeving. Aan het eind van de straat loopt u zo park Randenbroek in en het stadspark Elisabeth Groen. De ligging is een perfecte balans voor mensen die willen wonen op loopafstand van het centrum van Amersfoort en de natuur om de hoek wensen. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het stadscentrum, de Leusderweg, of op het Euterpeplein. De buurt is heel kindvriendelijk, in de directe omgeving vindt u diverse scholen en sportvelden. Ook zijn NS-station Amersfoort-Centraal en de uitvalswegen snel en makkelijk te bereiken.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Via de groene voortuin bereikt u de entree met originele toegangsdeur en ramen (granitovloer onder de huidige tegels), trapopgang, verdiepte provisieruimte, meterkast, toilet en toegang tot de woonkamer en keuken. De doorzonwoonkamer beschikt aan de voorzijde over een erker met glas in lood-ramen, dubbele ramen aan de zijkant van de woning en openslaande deuren naar de tuin. De half-open keuken is eenvoudig en dient gemoderniseerd te worden. De keuken beschikt over een geiser (eigendom), afzuigkap, kookplaat, losse koelkast en een losse magnetron-/oven. U bereikt de heerlijke achtertuin (zuid) zowel vanuit de openslaande deuren in de woonkamer als via de loopdeur in de keuken.

Tuin met garage:
Prachtige pluspunten van deze charmante woning zijn het grote hoekperceel met beschutte tuin aan zowel de voorzijde, zijkant en achterzijde van de woning. De achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden en beschikt over een ruime L-vormige stenen garage (inclusief berging met bergvliering en elektra) welke plaats biedt voor één auto. U bereikt de garage middels de openslaande garagedeuren of via een loopdeur. De achtertuin is verzorgd ingericht met bestrating, een vijver en diverse bloemborders. Daarnaast kunt u nog één extra auto parkeren vóór de garage op uw eigen perceel. U bereikt de garage vanaf de zijkant van de woning (Albert Hahnstraat).

Eerste verdieping:
Via de overloop bereikt u aan de voorzijde van de woning twee slaapkamers, de grootste kamer beschikt over een vaste bergkast. Aan de achterzijde van de woning ligt de derde ruime slaapkamer met aangrenzend balkon op het zuiden en een vaste bergkast. U kijkt prachtig weg over de Albert Hahnstraat. Aan de achterzijde van de woning ligt eveneens de badkamer met in groene kleurstelling een ligbad, wastafel en wasmachine-en drogeraansluiting.

Zolder: via de overloop bereikt u de open zolderruimte met een dakkapel en klein dakraam.

Kenmerken:
– enkel glas in hele woning
– geiser voor warm water en gaskachels voor verwarming