Terug naar overzicht

Amelisweerd 117, Amersfoort

Amelisweerd 117, Amersfoort

Royale hoekwoning mét praktijkruimte gelegen in een kindvriendelijke straat op steenworp afstand van park Schothorst. De woning beschikt onder andere over een royale woonkamer, vijf slaapkamers, een sauna, een ruime praktijk met eigen ingang, CV-ketel en toilet en de mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein. De gezellige tuin ligt pal op het zuiden en biedt veel privacy. Dit alles is gesitueerd op een perceel van maar liefst 275m².

Een ideale woning voor jonge gezinnen en een geweldige plek om wonen en werken te combineren.

Sinds jaar en dag is Schothorst-Noord een bijzondere en gewilde plek om te wonen. De nabijheid van park Schothorst, gecombineerd met de voorzieningen van de wijk en de korte afstand naar de binnenstad van Amersfoort maken dit een zeer fijne plek om te wonen. De Amelisweerd kenmerkt zich als een rustige en kindvriendelijke straat met voornamelijk bestemmingsverkeer, aan het einde van de straat ligt een loopbrug waarmee u direct het mooie park Schothorst in wandelt.

Met plezier stellen wij u in de gelegenheid om deze woning te bezichtigen. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Wat vindt u achter de voordeur?
In de entreehal bevindt zich een toilet met fonteintje, de meterkast, toegang tot de praktijkruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping. Loopt u de gang door dan bereikt u de woonkamer, aan de voorzijde treft u de open keuken in hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een 5-pitsgasfornuis, oven en vaatwasser. De gezellige woonkamer is tuingericht en de gehele begane grond is voorzien van een fraaie getrommeld en gerookte eikenhouten vloer.

De tuin bereikt u middels een schuifpui. De tuin is volledig omsloten en voorzien van een fraaie veranda met een heuse buitenkeuken. Aansluitend aan de veranda bevindt zich nog een schuur en via de tuin heeft u toegang tot de sauna, een fijne bijkomstigheid is de buitendouche.

Eerste verdieping:
De overloop verbindt de verschillende ruimtes. De badkamer is voorzien van een bad, inloopdouche, toilet en wastafel. Aan de voorzijde bevindt zich de ouderslaapkamer met een ruim balkon over de gehele breedte van de woning. Aan de achterzijde bevinden zich nog twee slaapkamers.

Tweede verdieping:
Op de overloop bevindt zich een wastafel, een wasmachineaansluiting en de CV-ketel. Aan de voor- en achterzijde treft u nog twee extra slaapkamers.

Praktijkruimte:
De praktijkruimte beschikt over een eigen ingang maar is ook te bereiken via de entreehal van de woning. Aan de voorzijde bevindt zich een wachtruimte met een toilet, loopt u door dan treft u een kamer en een kantoorruimte. De grotere praktijkruimtes bevinden zich aan de rechterkant en zijn onderling verbonden middels een deur. De voorste ruimte is door de huidige bewoners momenteel in gebruik als garage. Door de drie lichtkoepels zijn het fijne lichte ruimtes welke voor diverse doeleinden (bijvoorbeeld een atelier aan huis, mantelzorg of een bed & breakfast) gebruikt kunnen worden.

Heeft u interesse in deze woning? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging en schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.