Terug naar overzicht

Holleweg 7B, Amerongen

Holleweg 7B, Amerongen

Op een goede locatie, in een kleinschalig appartementen complex gelegen goed onderhouden 3 KAMER- HOEKAPPARTEMENT met balkon, berging en eigen PARKEERPLAATS op het buitenterrein.
Het appartement is gelegen aan een rustige weg op loopafstand van de winkels en diverse voorzieningen in Amerongen.
De bossen van de Utrechtse heuvelrug en de uiterwaarden van de rivier de Rijn zijn op loopafstand bereikbaar.

Indeling
Centrale hal met liftinstallatie, trappenhuis en toegang naar de berging. Het appartement heeft een ruime entree, meterkast, toilet met fonteintje, 2 ruime slaapkamers, welke beide toegang hebben tot de nette volledig betegelde badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Één slaapkamer is voorzien van een elektrisch zonnescherm. De royale woonkamer heeft veel lichtinval door de rondom gelegen raampartijen en uitzicht op de fraai aangelegde tuin. Tevens is de woonkamer voorzien van een elektrisch zonnescherm en heeft toegang tot het ruime balkon. De open keuken in een hoekopstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Op het buitenterrein is er een eigen parkeerplaats aanwezig.

Kenmerken:
– eigen berging en parkeerplaats;
– ruim balkon;
– service kosten bedragen € 169,- per maand.

Algemene informatie;
Het appartement ligt in het dorp Amerongen, dit is onderdeel van de gemeente Utrechtse Heuvelrug, gelegen midden in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Het gevarieerde landschap van bos en heide heeft veel te bieden voor hen die zoeken naar rust en natuurschoon. Het dorp heeft in de jaren haar landelijke karakter behouden. Het dorp bestaat uit het oude centrum met veel monumentale panden en natuurlijk Kasteel Amerongen, oorspronkelijk gesticht in 1826 op verzoek van Graaf Floris V. Hier bevindt zicht ook de uiterwaarden van de Neder-Rijn, verder is er een uitgestrekte bosgebied te vinden met daarin de Amerongse berg. Naast natuurschoon biedt Amerongen ook andere voorzieningen. Er zijn meerdere basisscholen, sportverenigingen diverse aantrekkelijke restaurants, galeries, brocanterie winkels, maar ook winkels voor de dagelijkse boodschappen. Amerongen ligt centraal in het land nabij uitvalswegen richting Utrecht, Arnhem en verder. Daarnaast is er een goede openbaar-vervoersverbinding voor handen.