Waar Anne Fem NVM Makelaardij voor staat

Dynamisch, deskundig en betrouwbaar !

 

Je woning aan- of verkopen met de mogelijkheid je door middel van een exclusief High5 pakket volledig te laten ontzorgen. Omdat een huis niet alleen steen is maar ook emotie. Dat maken wij bij Anne Fem NVM Makelaardij volledig waar.
Ons kantoor is gevestigd in het monumentale baanwachtershuisje langs de Ponlijn aan de Leusderweg 26 in Amersfoort.  Beëdigd makelaar – taxateur o.g en ingeschreven bij Stichting VastgoedCert. ( kwaliteitsregister van makelaars en taxateurs) en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs ( NRVT)

Anne Fem NVM Makelaardij is lid van NVM, grootste branche- en beroepsvereniging van makelaars, taxateurs en andere vastgoed deskundigen in Nederland.

Anne Fem de Groot

NVM makelaar taxateur/ Eigenaar

Mijn speerpunten zijn dynamisch, deskundig en betrouwbaar.
Met mijn meer dan 15 jaar lange ervaring in de makelaardij in Amersfoort en omgeving weet ik dat het uiteindelijk om één ding gaat, het vinden van dat éne huis waar jij het gevoel van thuis gaat hebben. Als makelaar vind ik het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van wat er speelt in de markt, betrokken te zijn bij mijn klanten en relevante, kritische vragen te stellen. Ik investeer veel in de relatie die ik gedurende het traject met de klanten heb.
Vanuit mijn woonplaats Amersfoort jou deskundig begeleiden bij de aan- en verkoop van je woning. Mijn bevlogenheid en enthousiasme
staan hierbij centraal. Energiek, samen met jou op zoek gaan naar een woning die bij je past, dat is mijn doel: Jouw droomhuis.

Harriet Op den Oordt

Assistent Register Makelaar & Taxateur

Wat mij aanspreekt in de makelaardij is dat achter ieder huis een verhaal zit en dat het kopen van een woning een belangrijke stap is in je leven. Dat maakt het werken in de makelaardij boeiend.

Dienstverlening en klantgericht werken staan bij mij hoog in het vaandel.Daarnaast zijn betrouwbaarheid en eerlijkheid voor klanten belangrijke punten bij de keuze voor een makelaar. Wij als team van Anne Fem NVM Makelaardij zetten ons hier 100% voor in. Met plezier werk ik in mijn gezellige woonplaats Amersfoort met alles wat het te bieden heeft.

Wouter Verhoeven

Vastgoedadviseur

Recent heb ik ervoor gekozen na mijn studie Small Business en Retail Management een uitdaging aan te gaan in de makelaardij.
Ik volg een opleiding kandidaat register makelaar taxateur en heb naast mijn studie een fulltime dienstverband bij Anne Fem NVM Makelaardij waar ik de nodige ervaring opdoe.
In een team samenwerken om voor jou als klant de optimale service en dienstverlening te bieden dat is waar ik voor ga.

Lily Meurs

Medewerker binnendienst

Na mijn opleiding management ondernemen horeca ben ik begonnen met de opleiding tot kandidaat register makelaar en taxateur, hiernaast werk ik fulltime op kantoor bij Anne Fem NVM Makelaardij. Mijn doel is om alle klanten op een fijne manier te helpen door goede dienstverlening, klant gerichtheid, vriendelijkheid en professionaliteit. Wat mij aanspreek in de makelaardij is het gevarieerde werk en het in contact zijn met klanten.

CONTACT

Anne Fem NVM Makelaardij
Leusderweg 26 3817 KA Amersfoort
T: 033 2091100 | 06 25041962
E: info@annefemnvmmakelaardij.nl

BTW 8041.24.711.B.01
Kvk Utrecht 30127032

Privacy verklaring