Waar Anne Fem NVM Makelaardij voor staat

Dynamisch, deskundig en betrouwbaar !

Je woning aan- of verkopen met de mogelijkheid je door middel van een exclusief High5 pakket volledig te laten ontzorgen. Omdat een huis niet alleen steen is maar ook emotie. Dat maken wij bij Anne Fem NVM Makelaardij volledig waar.
Ons kantoor is gevestigd in het monumentale baanwachtershuisje langs de Ponlijn aan de Leusderweg 26 in Amersfoort.  Beëdigd makelaar – taxateur o.g en ingeschreven bij Stichting VastgoedCert. ( kwaliteitsregister van makelaars en taxateurs) en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs ( NRVT)

Wij zijn onderdeel van Nijland Makelaars Groep
Samen met de kantoren in Baarn, Bilthoven, Doorn, Utrecht en Zeist zijn we een groot kantoor met alle bijbehorende voordelen, maar door de verschillende vestigingen zijn we klein genoeg om jou de persoonlijke aandacht te geven die je verdient. De makelaardij vraagt een steeds professionelere manier van werken. Door een efficiënte en gezamenlijke gecentraliseerde bedrijfsvoering houden wij alle tijd voor jou, dat vinden wij juist zo belangrijk. Door deze samenwerking hebben wij ook een zeer groot netwerk: van het Kromme Rijngebied naar de Utrechtse Heuvelrug, het Gooi en de steden Utrecht en Amersfoort. Veel verkopers uit de stad zoeken een nieuw huis in een rustiger gebied en andersom. Door de korte lijnen kunnen wij vraag en aanbod goed combineren. Dat biedt jou veel voordelen en kansen. Wil je weten welke? Maak een afspraak, bel of mail ons. We helpen je graag verder!

Anne Fem NVM Makelaardij is lid van NVM, grootste branche- en beroepsvereniging van makelaars, taxateurs en andere vastgoed deskundigen in Nederland.

Anne Fem de Groot

NVM makelaar taxateur/ Eigenaar

Mijn speerpunten zijn dynamisch, deskundig en betrouwbaar.
Met mijn meer dan 20 jaar lange ervaring in de makelaardij in Amersfoort en omgeving weet ik dat het uiteindelijk om één ding gaat, het vinden van dat éne huis waar jij het gevoel van thuis gaat hebben. Als makelaar vind ik het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van wat er speelt in de markt, betrokken te zijn bij mijn klanten en relevante, kritische vragen te stellen. Ik investeer veel in de relatie die ik gedurende het traject met de klanten heb.
Vanuit mijn woonplaats Amersfoort jou deskundig begeleiden bij de aan- en verkoop van je woning. Mijn bevlogenheid en enthousiasme
staan hierbij centraal. Energiek, samen met jou op zoek gaan naar een woning die bij je past, dat is mijn doel: Jouw droomhuis.

Harriet Op den Oordt

Assistent Register Makelaar & Taxateur

Wat mij aanspreekt in de makelaardij is dat achter ieder huis een verhaal zit en dat het kopen van een woning een belangrijke stap is in je leven. Dat maakt het werken in de makelaardij boeiend.

Dienstverlening en klantgericht werken staan bij mij hoog in het vaandel.Daarnaast zijn betrouwbaarheid en eerlijkheid voor klanten belangrijke punten bij de keuze voor een makelaar. Wij als team van Anne Fem NVM Makelaardij zetten ons hier 100% voor in. Met plezier werk ik in mijn gezellige woonplaats Amersfoort met alles wat het te bieden heeft.

Wouter Verhoeven

Kandidaat Register Makelaar & Taxateur

Na mijn studie Small Business en Retail Management heb ik ervoor gekozen een uitdaging aan te gaan in de makelaardij.
Nu dat ik de benodigde papieren heb behaald ga ik elke dag vol enthousiasme voor het beste resultaat.
Het vinden van de juiste match en complete ontzorging in dat proces, dat is waar ik voor ga. 

Nanette Kelder-Bouw

Commercieel Medewerker

Mijn wens om in de makelaardij te werken zonder ervaring heeft Anne Fem doen laten uitkomen. Ze gaf mij de kans om kennis te laten maken met de makelaardij. Binnen deze veelzijdige functie doe ik alles op administratief gebied, evenals ook de samenwerking met klanten. Ik onderhoud telefonische contacten met mensen die hun woning willen verkopen of kopen en neem zoveel mogelijk werk uit handen voor wat betreft ons CRM systeem en draag zorg voor de dossiers. Werken in deze uitdagende hectische branche geeft mij elke werkdag weer een voldaan gevoel. Anne Fem zorgt tot in de puntjes voor al haar klanten en zeker ook voor ons als team. Een mooi en fijn bedrijf om voor te werken en trots op te zijn!

CONTACT

Anne Fem NVM Makelaardij
Leusderweg 26 3817 KA Amersfoort
T: 033 2091100 | 06 25041962
E: info@annefemnvmmakelaardij.nl
BTW 8041.24.711.B.01
Kvk Utrecht 30127032