Verkoopmakelaar

 

Wil jij je huis in of rondom Amersfoort snel, eenvoudig en zonder stress verkopen? Dat regelt Anne Fem NVM Makelaardij voor je. Wij hebben een rijke kennis van de lokale huizenmarkt, jarenlange ervaring in het vak én zijn persoonlijk bij jou betrokken. Hierdoor weet je zeker dat je jouw huis op een waardige en zorgeloze manier op de markt brengt!

 

 

Wat een verkoopmakelaar jou oplevert

Je huis verkopen is wel even wat anders dan een paar oude schoenen op Marktplaats zetten. Er komt heel wat bij kijken. Niet gek dat je daar wel wat hulp bij kunt gebruiken dus. Schakel je een verkoopmakelaar in, dan weet je zeker dat je:

 • Je huis verkoopt tegen wat het waard is;
 • Jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk op de markt brengt;
 • Niet onnodig veel moeite en tijd stopt in de verkoop van je woning;
 • Al je papier- en regelwerk op orde hebt.

 

Meer informatie over een verkoopmakelaar?

Neem dan contact met ons op

Ons dienstenaanbod: kies zelf welke begeleiding je krijgt

Bij Anne Fem NVM Makelaardij kies je helemaal zelf welke verkoopdiensten je wel en niet afneemt. Wel zo fijn. Zo betaal je nooit voor services die jij eigenlijk liever niet uitbesteedt. Je kiest voor één of meerdere van de onderstaande diensten.

  Je huis aantrekkelijk op de markt brengen

  Mooie foto’s schieten, een lifestylefilm maken, een plattegrond ontwerpen en een glossy brochure maken: wij brengen jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk in beeld. Ook verzorgen wij een omwonendenmailing, de plaatsing op Funda én de plaatsing op onze eigen website.

  De waarde van je woning bepalen

  Om een eerlijke verkoopprijs te bepalen, moet je weten hoeveel jouw woning waard is. Je kunt ervoor kiezen je huis door ons te taxeren. Wij hebben een erkende gecertificeerde taxateur in huis en je ontvangt daarom een taxatierapport met een officieel NWWI-keurmerk. Dit houdt in dat hij volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld en dat de uitkomst superrealistisch is!

  Een bouwtechnische keuring laten doen

  Wil je weten wat de bouwtechnische status is van jouw huis zodat je de belangstellenden goed kunt inlichten, dan kun je een bouwtechnische keuring laten doen door een specialist. De uitkomst ontvang je in een overzichtelijk en begrijpelijk rapport.

  Coördinatie bezichtigingen uit handen geven

  Een bezichtiging inplannen met alle belangstellenden voor je woning? En al die belangstellenden vervolgens ontvangen en rondleiden? Als je wil nemen wij dat voor je uit handen. Zo heb jij hier geen omkijken naar en kost het je geen zeeën van tijd.

  Je huis laten stylen tijdens de bezichtigingen

  Je huis er superaantrekkelijk laten bijstaan tijdens de bezichtigingen? Je kunt ervoor kiezen je woning te laten stylen door interieurstylisten. Al met subtiele aanpassingen toont je huis een stuk ruimer, lichter én sfeervoller.

  De onderhandelingen laten doen

  Is een kijker geïnteresseerd in jouw woning, dan breekt er voor jou als verkoper een spannende tijd aan. Hoe hoog gaat het bod zijn? En wat wordt er afgesproken over de termijn van de aanvaarding van je woning en de te verkopen roerende goederen? Als je wil laat je de onderhandelingen aan ons over. Door onze jarenlange ervaring én kennis van de markt, weten we precies hoe we ervoor zorgen dat de uitkomst zo gunstig mogelijk is voor jou.

  Hulp krijgen bij het papier- en regelwerk

  Is je huis verkocht? Dan komt er heel wat papier- en regelwerk om de hoek kijken. Ook hiervoor kun je bij ons terecht. We controleren de eigendomsakte en de hypotheekakte bijvoorbeeld en zorgen ervoor dat alles netjes wordt afgehandeld bij de notaris.

  Over ons: al vele blije klanten en een officieel NVM-keurmerk

  Kies je voor Anne Fem NVM Makelaardij als jouw verkoopmakelaar, dan weet je zeker dat je van de allerbeste service profiteert. We wisten al vele mensen te ontzorgen bij het verkoopproces van hun woning en dat heeft geleid tot heel wat mooie reviews!

  Niet alleen staan we bekend om onze oprechte interesse en het fijne contact. Ook hebben wij een officieel NVM-keurmerk, wat bewijst dan we aan strenge opleiding- en kwaliteitseisen voldoen! De NVM is de grootste branche- en beroepsvereniging van vastgoeddeskundigen in Nederland. En dat wij daar lid van mogen zijn, daar zijn we supertrots op!

   

  Vrijblijvende offerte opvragen?

  Wil jij weten wat je betaalt voor ontzorging tijdens het verkopen van je woning? Of heb je vragen over onze diensten?
  Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Meer informatie over dit pakket?

  Neem dan contact met ons op

  CONTACT

  Anne Fem NVM Makelaardij
  Leusderweg 26 3817 KA Amersfoort
  T: 033 2091100 | 06 25041962
  E: info@annefemnvmmakelaardij.nl
  BTW 8041.24.711.B.01
  Kvk Utrecht 30127032