High5 verkoopmakelaar Amersfoort

Wil jij je huis in of rondom Amersfoort verkopen? En ben je op zoek naar een makelaar die je hier op een professionele manier bij helpt? Bij Anne Fem NVM Makelaardij zit je goed. We zijn enthousiast, persoonlijk betrokken en hebben jarenlange ervaring. Hierdoor bieden we precies de hulp die jij nodig hebt.

 

 

Wij leveren maatwerk

Of je nu je woning door ons wil laten taxeren, een bouwtechnische keuring wil laten doen of andere verkoopbegeleiding wil; bij ons is alles mogelijk. We luisteren graag naar jouw specifieke wensen in een persoonlijk gesprek. En zodra we deze duidelijk in beeld hebben, gaan we enthousiast voor je aan de slag. Dankzij de korte communicatielijnen die we hanteren, mag je ons te allen tijde bellen voor vragen of opmerkingen. Zelfs ’s avonds.   

Meer informatie over High-5 Verkoop?

Neem dan contact met ons op

Anne Fem NVM Makelaardij ontzorgt

Welke verkoopdiensten je dan ook bij ons afneemt, aan enthousiasme is bij ons geen gebrek. Het maakt ons namelijk blij als we jou kunnen ontzorgen en tegelijkertijd maximaal resultaat kunnen leveren. Door onze expertise, jarenlange ervaring en ons grote netwerk, weten we exact wat hiervoor nodig is. Heb je nog geen nieuwe woning gevonden? Je kunt ons ook inschakelen als aankoopmakelaar.

Ontzorging van A tot Z? Ga voor High5-verkoop

Geef je het liefst het gehele proces uit handen? Ook dat kan. Als je kiest voor ons High5-verkooppakket, begeleiden wij je van A tot Z bij het verkopen van je huis. Dit pakket bestaat uit:

  • De volledig professionele verkoopbegeleiding die je van ons als makelaar mag verwachten (inclusief fotopresentatie, lifestylefilm, plattegronden, glossy brochure, omwonendenmailing, aanmelding op Funda en aanmelding op onze eigen website);
  • Taxatie van de woning door erkende gecertificeerde taxateurs (gevalideerd rapport);
  • Bouwtechnische keuring van de te verkopen woning, uitgevoerd door een specialist (bouwkundige) en uitgewerkt in een rapport;
  • Het passeren van de woning bij de notaris (eigendomsakte en de hypotheekakte);
    alle andere bijkomende notariskosten zijn voor rekening van de opdrachtgever.
  • Hypotheekadvies (optioneel en vanaf € 2.250,=) afsluiten bij een WFT gecertificeerde adviseur; integer en deskundig.

Het afnemen van het High5-verkooppakket kost € 7.950,= incl. BTW. Je verkoopt je woning voor een vast bedrag, ongeacht van wat de opbrengst van de verkoop van je woning is.

Onderscheidende presentatie van de woning

Anne Fem NVM Makelaardij beschikt over innoverende marketing-instrumenten om jouw woonhuis snel en adequaat aan de juiste doelgroep aan te bieden. Hiertoe behoren een uitgebreide brochure, advertenties, nieuwsbrieven en
uiteraard de presentatie op Funda. Al onze opdrachten worden ondersteund door kwalitatief hoogwaardige en professionele fotografie, het inmeten van woningen en het vertalen hiervan naar aansprekende 2D en 3D presentaties.

Krachtig en zeer wijd verspreid netwerk

Anne Fem NVM Makelaardij zet haar ervaring en voorname netwerk binnen en buiten Amersfoort in om jouw woonhuis actief in de markt te zetten. Tools als Facebook, YouTube , LinkedIn en Instagram zetten wij optimaal in om
doelgroepen doelgericht en effectief te bereiken.

Bezichtigingen van de woning

De bezichtigingen van jouw woning wordt verzorgd door Anne Fem NVM Makelaardij. Wij coördineren de afspraken en ontvangen de belangstellenden. Tevens verzorgen wij het meerdere keren bezichtigen van een woning en/of de aanwezigheid bij bijvoorbeeld een bouwtechnische keuring van de woning. Ontzorgen noemen wij dat.

Taxaties

Als er een officieel document nodig is voor de waarde van de woning, dan taxeren wij je woning en stellen een door het NWWI gevalideerd taxatierapport op. Tevens is het mogelijk om een gratis waardebepaling van je woning te laten uitvoeren

Onderhandelen

Als een kijker geïnteresseerd is in de woning en onderhandelingen wil starten breekt er voor jou als verkoper een spannende tijd aan. Anne Fem NVM Makelaardij is als makelaar degene die zakelijk en klantgericht onderhandelt. Niet alleen over de prijs, maar ook over bijvoorbeeld de termijn van aanvaarding van je woning, te verkopen roerende
goederen, onderzoeken en voorbehouden. Het frequente overleg met jou als klant is hierbij van groot belang dat zijn wij ons zeer bewust.

Eindfase

Zoals je van ons mag verwachten zullen wij het proces van de aan- of verkoop van je woning van begin tot eind in alle facetten goed begeleiden. Wij zien daarbij niets over het hoofd en vertrouwen op onze jarenlange ervaring en een goede samenwerking.

Meer informatie over dit pakket?

Neem dan contact met ons op

CONTACT

Anne Fem NVM Makelaardij
Leusderweg 26 3817 KA Amersfoort
T: 033 2091100 | 06 25041962
E: info@annefemnvmmakelaardij.nl
BTW 8041.24.711.B.01
Kvk Utrecht 30127032