Taxaties Soest

Een taxatie in Soest laten doen? Anne Fem NVM Makelaardij is de partij die je hierbij helpt. Dankzij een rijke kennis van de huizenmarkt in Soest én een NWWI-keurmerk op onze naam, weten we jouw woning op professionele wijze op waarde te schatten.

Taxatie woning Soest: rapport met NWWI-keurmerk

Laat je je huis in Soest door ons taxeren, dan ontvang je een erkend taxatierapport met NWWI-keurmerk. En dat is voor jou superfijn. Want of je nu een huis in Soest wil kopen, je hypotheek wil verhogen voor een verbouwing of dat je te maken hebt met een boedelverzekering of nalatenschap. Jij wil een reële schatting van de waarde van je huis en dat wil je op officiële wijze kunnen aantonen.

Heeft een taxatierapport een NWWI-certificering, dan betekent dat dat de taxateur (in dit geval dus Anne Fem NVM Makelaardij) officieel is goedgekeurd door het Nederlands Woning Waarde Instituut. Met andere woorden: de taxatierapporten die wij verstrekken, worden uniform en volgens duidelijke richtlijnen opgesteld. Niet alleen profiteer je hierdoor van een uitkomst die superrealistisch is, ook wordt een rapport met NWWI-keurmerk door alle geldverstrekkers geaccepteerd. En zo weet je dus zeker dat het goed zit.

   

Taxatie nodig?

Bel ons en maak een afspraak via kantoor, we helpen je graag.

Profiteer van de allerbeste service

Bij een NWWI-keurmerk houdt het nog niet op. Ook staan we ingeschreven bij Stichting VasgoedCert (het kwaliteitsregister van makelaars en taxateurs in Nederland), het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) én zijn we lid van de NVM. De NVM is de grootste branche- en beroepsvereniging van makelaars, taxateurs en andere vastgoeddeskundigen in Nederland. Natuurlijk geeft het ons voldoening dat wij deze titels op onze naam hebben staan. Maar nog belangrijker is: het laat jou profiteren van de allerbeste service. Want al die certificeringen, die verdienden we uiteraard niet zonder reden.

 

Taxatie nodig?

Bel ons en maak een afspraak via kantoor, we helpen je graag.

Huis taxeren Soest: kennis van lokale huizenmarkt

Hoe we al die certificeringen dan precies binnenhaalden? Onder meer omdat we jarenlange ervaring hebben én een superrijke kennis van het vak. We worden beoordeeld op strenge kwaliteitseisen, ieder jaar hebben we een bijscholing op basis van studiepunten en om de paar jaar krijgen we een hercertificering.

Schakel je ons in, dan heb je dus een taxateur van écht hoge kwaliteit. En een die daadwerkelijk rekening houdt met de lokale huizenmarkt. We weten precies wat er speelt in Soest en op welke facetten we moeten letten bij het taxeren van jouw huis. Zo beoordelen we niet alleen de status van de woning zelf, ook kijken we naar de wijk, buurt en faciliteiten in de omgeving.

Altijd op de hoogte van de status van je taxatie

Laat je de taxatie van je woning in Soest door ons uitvoeren, dan profiteer je niet alleen van professionaliteit. Ook staan we bekend om onze persoonlijke werkwijze. Al vele mensen die hun woning door ons lieten taxeren waren geholpen met het intensieve contact, de oprechte interesse en het maatwerk dat we bieden. Als klant ben je altijd op de hoogte van de status van de taxatie én je mag op ieder moment contact opnemen voor vragen. 

Jouw wensen staan aan de basis

Bij dat persoonlijke contact hoort ook: service waarbij jouw wensen centraal staan. We gaan niet zomaar lukraak en ongestructureerd aan het werk, maar nemen echt de tijd om in kaart te brengen waar jij behoefte aan hebt. Pas als we dat helder hebben, gaat onze taxateur Anne Fem de Groot aan de slag.

Dit is waarom je voor Anne Fem NVM Makelaardij zou kiezen

Waarom je voor Anne Fem NVM Makelaardij zou kiezen voor je taxatie in Soest? Hieronder vind je onze unieke eigenschappen nog één keer overzichtelijk op een rij:

  • Je ontvangt een taxatierapport met NWWI-kenmerk. Dit getuigt van een realistische waardebepaling én dit rapport wordt door alle geldverstrekkers geaccepteerd.
  • Doordat we ingeschreven staan bij Stichting VasgoedCert, het NRVT én lid zijn van de NVM, weet je zeker dat je profiteert van de allerbeste service.
  • Door onze rijke kennis van de actuele huizenmarkt in Soest, ontvang je een reëel taxatierapport.
  • Je bent altijd op de hoogte van de status van de taxatie en kunt op ieder gewenst moment contact opnemen voor vragen.
  • Jouw wensen staan centraal.
  • Al vele mensen zijn erg te spreken over onze diensten.

Taxatie in Soest laten doen?

Wil je jouw huis laten taxeren in Soest? En denk je dat Anne Fem NVM Makelaardij dé taxateur is die tegemoet komt aan jouw behoeften? Vul ons contactformulier vrijblijvend in en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Of bel ons direct via 033 2091100!

 

 

Taxatie nodig?

Bel ons en maak een afspraak via kantoor, we helpen je graag.

CONTACT

Anne Fem NVM Makelaardij
Leusderweg 26 3817 KA Amersfoort
T: 033 2091100 | 06 25041962
E: info@annefemnvmmakelaardij.nl
BTW 8041.24.711.B.01
Kvk Utrecht 30127032