Taxaties Barneveld

Een taxatie in Barneveld laten doen? Anne Fem NVM Makelaardij is dé partij die je hiermee helpt. We hebben jarenlange ervaring, kennis van de Barneveldse huizenmarkt én een NWWI-keurmerk. En een woning in Barneveld, die weten wij dan ook op professionele wijze op waarde te schatten.

Anne Fem NVM Makelaardij: vakkundig en ervaren 

Of je nu bij gemeente Barneveld werkt, bij een woningstichting, bij een bank óf dat je gewoon een particulier bent: bij Anne Fem NVM Makelaardij zit je goed. Wij taxeren al jarenlang woningen in opdracht van diverse partijen. Als geen ander weten wij op welke facetten we moeten letten. Daarbij: we zijn altijd op de hoogte van wat er speelt in de Barneveldse huizenmarkt. Laat je een woning in Barneveld door ons taxeren, dan kun je dus een superrealistische uitkomst verwachten.    

Taxatie nodig?

Bel ons en maak een afspraak via kantoor, we helpen je graag.

NWWI-certificering: erkend taxateurs 

Het is ook niet voor niks dat wij zijn aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut. Het NWWI valideert (keurt) rapport van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Naast dat dit iets vertelt over onze professionaliteit, komt hier nóg een groot voordeel bij kijken: een taxatierapport met het NWWI-keurmerk wordt door alle geldverstrekkers geaccepteerd. Wel zo fijn: zo weet je zeker dat het goed zit. 

 

Taxatie nodig?

Bel ons en maak een afspraak via kantoor, we helpen je graag.

Taxatie Barneveld: altijd op de hoogte van de status 

Anne Fem NVM Makelaardij is méér dan een taxateur die netjes de juiste formulieren op zak heeft. Wij staan erom bekend persoonlijk betrokken te zijn bij onze klanten. Iedere klant is voor ons speciaal. En met iedereen blijven we graag intensief in contact. Niet alleen omdat jij zo precies weet wat de status is van de taxatie, ook omdat we begrijpen dat er een verhaal achter die taxatie schuilgaat. Een huis laten taxeren, dat doe je immers niet zomaar. 

Onze hulp inschakelen? 

Een taxatie in Barneveld laten uitvoeren? En denk je dat Anne Fem NVM Makelaardij dé partij is die jou hiermee kan helpen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag álles over de mogelijkheden. Wij bieden ook taxaties aan in Leusden en Amersfoort!

Taxatie nodig?

Bel ons en maak een afspraak via kantoor, we helpen je graag.

CONTACT

Anne Fem NVM Makelaardij
Leusderweg 26 3817 KA Amersfoort
T: 033 2091100 | 06 25041962
E: info@annefemnvmmakelaardij.nl
BTW 8041.24.711.B.01
Kvk Utrecht 30127032