Taxaties Amersfoort

Anne Fem NVM Makelaardij helpt haar cliënten met de aan- en verkoop van een woning. Taxatie is een essentieel en belangrijk onderdeel van het proces voor beide partijen. Als je op zoek bent naar een deskundige partij voor een taxatie in Amersfoort of omgeving, neem dan contact op met ons kantoor.

Anne Fem taxeert al jaren woningen in opdracht van particulieren, hypotheekadviseurs, gemeenten, woningstichtingen en banken. Door onze kennis van de huizenmarkt in de omgeving, weten wij welke huizenprijzen realistisch zijn.

Wat is een taxatie?

Als je een huis hebt gekocht en het koopcontract is getekend, dan is een gevalideerd taxatierapport de volgende stap voor het verkrijgen van een hypotheek. Bij een taxatie van de woning schat een taxateur de waarde van de woning nauwkeurig in. Hierbij wordt gekeken naar de staat van de woning, de omgeving van het huis en de gerealiseerde verkoopprijzen van vergelijkbare woningen.

De taxatiewaarde van de woning ontvang jij in een overzichtelijk taxatierapport. Dit is een uitgebreide onderbouwing van de getaxeerde waarde van de woning.

Taxatie nodig?

Bel ons en maak een afspraak via kantoor, we helpen je graag.

Waar heb je een taxatie voor nodig?

Een taxatie kan nodig zijn om verschillende redenen, denk bijvoorbeeld aan:

  • Waardebepaling voor aan- of verkoopbeslissing van een woning
  • Het verkrijgen van een financiering ten behoeve van een aangekochte woning
  • Oversluiten van de huidige hypotheek
  • Waardebepaling in verband met verbouwing van de woning
  • Waardebepaling in verband met een echtscheiding en toedeling.

Taxatie in Amersfoort: hoe werkt het?

Een taxatie begint met een opname van de woning. De waarde van een woning is afhankelijk van meerdere facetten. Denk hierbij aan inhoud, woonoppervlakte, perceelgrootte, locatie, afwerking en architectuur. De taxateur onderzoekt het eigendomsbewijs, kadastrale gegevens, bodemgesteldheid, bestemmingsplannen, splitsingsakte en andere relevante stukken van de VVE (bij appartementsrechten).

Taxatie nodig?

Bel ons en maak een afspraak via kantoor, we helpen je graag.

Anne Fem NVM Makelaardij beschikt over de juiste certificeringen voor woningtaxatie

Let erop dat de taxatie wordt gedaan door een NWWI-gecertificeerd woningtaxateur. Een taxatierapport met het NWWI-keurmerk wordt door alle hypotheekaanbieders geaccepteerd en is verplicht als jij een NHG hypotheek wilt afsluiten. Wij zijn als makelaarskantoor ook aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Wil je een taxatie van een woning in Amersfoort? Onze rapporten worden geaccepteerd door alle relevante en betrokken instanties.

Verder staan wij als taxateur onroerend goed ingeschreven bij Stichting VastgoedCert.
(kwaliteitsregister van makelaars en taxateurs) en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Daarnaast zijn wij lid van de NVM. Dat is de grootste branche- en beroepsvereniging van makelaars, taxateurs en andere vastgoed deskundigen in Nederland. Zoek je een deskundige taxateur voor een taxatie in Amersfoort en omgeving? Anne Fem NVM Makelaardij helpt met de waardebepaling van de woning.

Taxatie voor een woning in Amersfoort of omgeving? Neem vrijblijvend contact op

Anne Fem NVM Makelaardij helpt je graag met de taxatie van een woning in in Amersfoort of omgeving. Dankzij onze kennis, kunde en de juiste certificeringen weten wij snel de juiste waarde van de woning. Neem bij belangstelling contact op via het formulier of info@annefemnvmmakelaardij.nl. Uiteraard kun je ook bellen naar ons kantoor op het nummer 033-2091100.

Taxatie nodig?

Bel ons en maak een afspraak via kantoor, we helpen je graag.

CONTACT

Anne Fem NVM Makelaardij
Leusderweg 26 3817 KA Amersfoort
T: 033 2091100 | 06 25041962
E: info@annefemnvmmakelaardij.nl
BTW 8041.24.711.B.01
Kvk Utrecht 30127032