Aankoopmakelaar

 

 

Een droomhuis in (de omgeving van) Amersfoort bemachtigen? Met professionele aankoopbegeleiding van Anne Fem NVM Makelaardij doe je dat eenvoudig en zonder stress! Samen zorgen we ervoor dat jij binnenkort dé woning betreedt die aan al jouw wensen voldoet.

Wat je kunt verwachten van een aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar in de arm nemen is best een investering. Maar wel een die het dubbel en dwars waard is. Een huis kopen is immers een erg tijdrovende, ingewikkelde en stressvolle klus. Hoe fijn is het dan als al dat uitzoek- en regelwerk van je uit handen wordt genomen? Een aankoopmakelaar helpt je snel en zonder zorgen aan het huis van je dromen!

Bezichtigingen worden bijvoorbeeld voor je ingepland, je ontvangt vakkundig advies over de reële waarde en eventuele gebreken, je wordt begeleid bij het biedingsproces en nadat je bod is geaccepteerd helpen we je met het ingewikkelde papierwerk.

Meer informatie over een aankoopmakelaar?

Neem dan contact met ons op

Maatwerk: kies zelf welke diensten jij afneemt

Bij Anne Fem NVM Makelaardij kies je zelf welke aankoopdiensten jij precies afneemt. Wel zo fijn. Want waar de een alleen bijvoorbeeld alleen wat vakkundig advies wil, geeft de ander graag het hele aankoopproces uit handen. Concreet kies je uit één of meerdere van de volgende diensten:

Het vinden van een passend aanbod

Niet meer continu in de gaten houden of het aanbod met te koop staande huizen vernieuwd is? En je niet meer suf hoeven te zoeken naar woningen die precies aan jouw eisen voldoen? Bij Anne Fem NVM Makelaardij kun je een persoonlijk woningprofiel laten opstellen. In een gesprek vertel jij precies waaraan jouw droomhuis moet voldoen. Meld je je vervolgens aan voor ons online zoeksysteem Copaan, dan ontvang je iedere dag een aanbod op maat in je mailbox.

Advies tijdens de bezichtigingen

Heb je interesse in een woning en wil je daar graag een kijkje nemen? Je kunt ervoor kiezen ons de bezichtiging te laten inplannen. Als je het fijn vindt gaan wij met je mee en krijg je achteraf eerlijk advies over het huis. Bijvoorbeeld over de reële waarde en eventuele gebreken.

Onderzoek doen naar een woning

Overweeg je een bod uit te brengen op een huis en wil je er zeker van zijn dat je geen gekke haken en ogen over het hoofd ziet? Je kunt ons onderzoek laten doen naar zaken als een prijsstelling, kosten van verbouwingen, de lijst van onroerende zaken, een eventueel bestemmingsplan, kadastrale gegevens, bouwkundige gebreken, bouwtekeningen of bijzondere bepalingen. De resultaten van dit onderzoek ontvang je op een overzichtelijke, begrijpelijke manier.

Hulp tijdens het biedingsproces

Ben je het huis van je dromen tegengekomen en ga je een bod uitbrengen? Je kunt je door ons laten adviseren en begeleiden tijdens dit proces. Je krijgt bijvoorbeeld advies over welk bod realistisch is en we gaan voor jou in onderhandeling als er een tegenbod komt. Doordat Anne Fem NVM Makelaardij een rijke kennis van de markt heeft én jarenlange ervaring, weten we precies hoe we jouw kansen zo groot mogelijk maken.

Na de aankoop: begeleiding bij regelwerk

Is jouw bod geaccepteerd, dan maakt vreugde al snel plaats voor ingewikkeld papier- en regelwerk. Ook hiervoor kun je bij ons terecht. We nemen de koopakte bijvoorbeeld grondig door zodat je zeker weet dat er geen gekke voorwaarden in staan. Daarnaast doen we samen met jou de laatste inspectie en begeleiden we je tijdens de eigendomsoverdracht.

Over ons: een makelaar met keurmerk en vele blije klanten

Kies je voor Anne Fem NVM Makelaardij als jouw aankoopmakelaar, dan weet je zeker dat je van de beste service profiteert. Iets wat vele klanten al mochten ervaren.

Niet alleen loven onze klanten ons om onze oprechte interesse en het intensieve contact. Ook zijn wij lid van de NVM: de grootste branche- en beroepsvereniging van vastgoeddeskundigen in Nederland. Om dit keurmerk te verdienen én behouden, worden we ieder jaar opnieuw getoetst op strenge opleiding- en kwaliteitseisen.

Vrijblijvende offerte opvragen?

Wil je weten wat jij betaalt voor een zorgeloos en voorspoedig aankoopproces? Of heb je vragen over onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer informatie over dit pakket?

Neem dan contact met ons op

CONTACT

Anne Fem NVM Makelaardij
Leusderweg 26 3817 KA Amersfoort
T: 033 2091100 | 06 25041962
E: info@annefemnvmmakelaardij.nl
BTW 8041.24.711.B.01
Kvk Utrecht 30127032