High5 aankoopmakelaar Amersfoort

Zoek je een nieuwe woning in Amersfoort of omgeving? Laat je dan begeleiden door een professionele aankoopmakelaar. Anne Fem NVM Makelaardij beschikt over uitstekende expertise rondom de aankoop van een woning. Dit in combinatie met de kennis van de omgeving en een groot netwerk. Binnen korte tijd vinden wij samen jouw droomhuis.

Wij begrijpen de speciale behoeften van onze cliënten in hun zoektocht naar een nieuwe woning

Een huis is niet alleen maar een paar stenen. Het is belangrijk dat het straks echt als thuis voelt. Om dit gevoel te verwezenlijken zoeken wij in de omgeving naar te koop staande woningen, die aan jouw of jullie criteria voldoen. Vind je een huis dat aan de eisen voldoet? Wij helpen je met het uitbrengen van een bod bij de verkopende partij. Als objectieve derde partij weten wij welke prijzen realistisch zijn.

Meer informatie over High-5 Aankoop?

Neem dan contact met ons op

High 5 aankoop door dé makelaar in Amersfoort

Wij denken graag mee van A tot Z met onze cliënten. Wij helpen je met taxaties, keuringen, bemiddeling en advies. Als je bij ons kiest voor het High 5 aankooppakket, verwacht dan de volgende diensten:

  • Taxatie van de aangekochte woning door een erkend en gecertificeerd taxateur. Als kopende partij ontvang je alle informatie in een gevalideerd rapport;
  • Bouwtechnische keuring van de woning die je wil kopen;
  • Het passeren van de woning bij de notaris, inclusief eigendomsakte en hypotheekakte (alle bijkomende kosten zijn voor rekening van de opdrachtgever);
  • Hypotheekadvies (optioneel en vanaf € 2.250,=) afsluiten bij een WFT gecertificeerde adviseur, integer en deskundig.

Het High5 aankooppakket kost € 4.950, – incl. BTW. Je betaalt dus een vast bedrag voor dit pakket van diensten, ongeacht wat de aankoopsom van jouw woning is. Ontvang je liever een offerte op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en geef je wensen aan ons door.

De opdrachtgever vrijwaart Anne Fem NVM Makelaardij voor aanspraken van dienstverlening door derden welke verband houden met of voortvloeien uit de door Anne Fem NVM Makelaardij uitgevoerde opdracht en diensten.

Krachtig en zeer wijd verspreid netwerk

Anne Fem NVM Makelaardij zet haar ervaring en voorname netwerk binnen en buiten Amersfoort in om jouw woonhuis actief in de markt te zetten. Tools als Facebook, YouTube , LinkedIn en Instagram zetten wij optimaal in om
doelgroepen doelgericht en effectief te bereiken.

Bezichtigingen van de woning

De bezichtigingen van jouw woning wordt verzorgd door Anne Fem NVM Makelaardij. Wij coördineren de afspraken en ontvangen de belangstellenden. Tevens verzorgen wij het meerdere keren bezichtigen van een woning en/of de aanwezigheid bij bijvoorbeeld een bouwtechnische keuring van de woning. Ontzorgen noemen wij dat.

Taxaties

Als er een officieel document nodig is voor de waarde van de woning, dan taxeren wij je woning en stellen een door het NWWI gevalideerd taxatierapport op. Tevens is het mogelijk om een gratis waardebepaling van je woning te laten uitvoeren

Onderhandelen

Als een kijker geïnteresseerd is in de woning en onderhandelingen wil starten breekt er voor jou als verkoper een spannende tijd aan. Anne Fem NVM Makelaardij is als makelaar degene die zakelijk en klantgericht onderhandelt. Niet alleen over de prijs, maar ook over bijvoorbeeld de termijn van aanvaarding van je woning, te verkopen roerende
goederen, onderzoeken en voorbehouden. Het frequente overleg met jou als klant is hierbij van groot belang dat zijn wij ons zeer bewust.

Eindfase

Zoals je van ons mag verwachten zullen wij het proces van de aan- of verkoop van je woning van begin tot eind in alle facetten goed begeleiden. Wij zien daarbij niets over het hoofd en vertrouwen op onze jarenlange ervaring en een goede samenwerking.

De aankoopmakelaar in Amersfoort die net even een stapje verder gaat

Als aankoopmakelaar in Amersfoort weten wij als eerste welke huizen er in de omgeving in de verkoop staan. Voldoet een huis aan jouw criteria? Anne Fem NVM makelaardij brengt jou als eerste op de hoogte. We maken snel een afspraak met de verkopende partij voor een bezichtiging, zodat ook jij kan beslissen of de woning bij jou past.

Als aankoopmakelaar in Amersfoort bemiddelen wij bij de aankoop van een nieuwe woning. Het zoekproces faciliteren wij door het uitgebreide zoeksysteem Copaan. Hier creer je heel eenvoudig online een volledig beeld van je prioriteiten, wensen en eisen. Copaan selecteert uit het actuele aanbod de bij jou passende woningen, ook bijvoorbeeld in Soest, Leusden, Nijkerk of Hoevelaken. Dat is makkelijk, snel en effectief.

De aankoopmakelaar voor Amersfoort en omgeving

Anne Fem Makelaardij helpt je graag als je een aankoopmakelaar in Amersfoort of omgeving zoekt. Dankzij onze kennis, kunde en uitgebreide netwerk vinden wij snel een passende woning – zelfs op de overspannen woningmarkt van deze tijd. Neem contact op via het formulier of info@annefemnvmmakelaardij.nl. Uiteraard kun je ook bellen naar ons kantoor op het nummer 033-2091100.

Meer informatie over dit pakket?

Neem dan contact met ons op

CONTACT

Anne Fem NVM Makelaardij
Leusderweg 26 3817 KA Amersfoort
T: 033 2091100 | 06 25041962
E: info@annefemnvmmakelaardij.nl
BTW 8041.24.711.B.01
Kvk Utrecht 30127032