Reviews

Klanten waarderen ons op Funda gemiddeld met een 9,3 voor onze verkoopbegeleiding en met een 9,6 voor onze aankoopbegeleiding.

Verkoop

Aankoop

Een kleine greep uit de reviews waar ook wij zeer vrolijk van worden:

Het was vanaf het begin een heel prettig contact. Er werd ook goed naar mij geluisterd en mijn voorwaarden werden gerespecteerd. De goede presentatie heeft vast en zeker bijgedragen aan het snelle verkoopresultaat. Alle lof dus!!

Funda gebruiker, verkoper Muldersstraat Amersfoort, 2020

Anne Fem staat letterlijk dag en nacht voor je klaar, geen moeite is teveel. Wij zijn goed en deskundig geadviseerd. Zij is ook kritisch als het nodig is, waardoor je als enthousiaste beginner op de woningmarkt wordt behoed voor fouten. Uiteindelijk zeer snel ons droomhuis gevonden en binnen no time was de koop rond. Wij zouden Anne Fem zeker aanraden!

Funda gebruiker, koper Brederolaan Amersfoort, 2020

Anne Fem makelaardij is een klein kantoor waardoor het contact persoonlijk is, de lijnen kort zijn en er snel geschakeld wordt. Anne Fem is duidelijk, kordaat, goed bereikbaar en komt haar afspraken na. Ook haar collega’s zijn zeer servicegericht. We zijn blij met het goede advies en de snelle verkoop.

Funda gebruiker, verkoper Van Lenneplaan te Amersfoort, 2020

Wij waren al 1,5 jaar op zoek naar een nieuwe woning. Tijdens bezichtiging van een woning in Amersfoort hebben wij Anne Fem ontmoet. Deze woning mocht het voor ons helaas niet worden maar wij zijn vrijblijvend met elkaar in gesprek gegaan over een aankoop/verkoop traject. Wij zijn met Anne Fem een overeenkomst aangegaan en dit was de beste keus tot nu toe. Bij de eerste beste woning waar wij echt serieus op zijn ingegaan heeft zij de woning voor ons kunnen aankopen door met de juiste kennis en snelheid te handelen. Daarnaast heeft Anne Fem ook het verkooptraject geregeld van onze huidige woning. De woningpresentatie, communicatie en alles wat bij een verkoop komt kijken was razendsnel geregeld. Binnen enkele dagen stond de woning op Funda en slecht één week later was de woning al verkocht. De voordelen van Anne Fem makelaardij: – Zeer goed bereikbaar (zelfs buiten kantoortijd) – Scherpe prijs – Een leuk team/persoonlijke benadering – Deskundig – Snelheid – Communicatie​​​​​​​

Funda gebruiker, koper Lauwersmeer te Amersfoort, 2020

Anne Fem is een zeer deskundige makelaar die de markt van Amersfoort en omstreken goed kent. Wat wij erg prettig vonden is dat Anne Fem communicatief is en prettig en eerlijk in het gesprek, informatief is, snel reageert en handelt en 100% voor de zaak gaat en onze belangen behartigt. Bovenal leverde haar bedrijf en het team met Harriet en Wouter een geweldige presentatie van ons huis met sfeervolle fotografie, 360 graden films en video met drone, allemaal even professioneel. Een TOP makelaar!

Funda gebruiker, verkoper Ganzert te Eck en Wiel, 2020

Hele fijne aankoopmakelaar. Advies op maat. Goed advies en goed bereikbaar. Verstand van zaken! In de toekomst neem ik Anne Fem nvm makelaardij zeker weer als mijn aankoopmakelaar!​​​​​​​

Funda gebruiker, koper Groote Kreek te Amersfoort, 2020

Echt zoals wij gewend zijn van Anne Fem en haar fantastische team die achter haar staat. Ze heeft ons nu voor de tweede keer ontzettend goed begeleid in het verkoopproces, duidelijke en goede communicatie en vooral met veel liefde en plezier is ons huis verkocht.​​​​​​​

Funda gebruiker, verkoper Tulpstraat 5 te Amersfoort, 2020

Anne Fem en haar collega’s waren erg behulpzaam tijdens de aankoop. Warme en vriendelijke mensen en zeer flexibel. Vanaf moment 1 het volle vertrouwen dat we ons droomhuis konden kopen, en dat lukte! We zijn blij dat we Anne Fem hebben ingeschakeld.

Funda gebruiker, koper Ansfriduslaan 23, 2020

Bij een bezichtiging ontmoette ik Anne Fem als verkoopmakelaar. Helaas ging dit appartement aan mij voorbij, wel was Anne Fem enorm betrokken bij mijn situatie en heb ik haar gebeld met de vraag of ze als aankoopmakelaar voor mij aan de slag wilde. Het High5-aankoop wat werd aangeboden sprak me aan, alles wat er bij een huis kopen komt kijken is al ingewikkeld genoeg. Maar niet met de hulp van dit pakket! Daarnaast kon ik Anne Fem elk moment van de dag appen of bellen, zelfs ‘s avonds maakte ze tijd of in het weekend. Ook bij de technische keuring kwam ze nog even kijken, wat een service! Nogmaals bedankt voor jullie persoonlijke aandacht.

Funda gebruiker, koper Liendertseweg te Amersfoort, 2020

We waren blij met de service, we wilden graag snel alle bezichtigingen en de verkoop gedaan hebben. De makelaar heeft dit mogelijk gemaakt door zeer snel alle beeldmateriaal te laten maken en beschikbaar te laten maken voor bezichtiging op Funda (donderdag het beeldmateriaal gemaakt, vrijdagavond online). De prijs/kwaliteit verhouding was bovendien zeer gunstig.

Funda gebruiker, verkoper Van Lunterenstraat te Amersfoort, 2020

Anne Fem is zeer deskundig en doortastend in de onderhandeling. Ze is communicatief sterk en denkt mee met de klant. We zijn zeer tevreden over het gehele proces.

Funda gebruiker, koper Van Campenstraat te Amersfoort, 2020

Anne Fem nvm makelaardij pakt zaken voortvaren op, is doortastend en regelt alles wat nodig is voor de aankoop of verkoop van een huis. Ons huis is daardoor supersnel verkocht! Ook hebben we, in deze lastige markt, snel een huis met hun hulp kunnen aankopen. Anne Fem nvm makelaardij is ook buiten reguliere kantoortijden bereikbaar en beantwoordt vragen snel. Heel fijn dat alle regelzaken zo uit handen wordt genomen!

Funda gebruiker, verkoper Kornoelje te Leusden, 2020

Communicatie en overleg verloopt super fijn. Anne Fem is een makelaar die altijd voor je klaar staat!

Funda gebruiker, verkoper Goudenregenplantsoen 17, 2020

Anne Fem denkt mee, schakelt snel, voelt sfeer goed aan, warme persoonlijkheid. Zeer aan te bevelen als makelaar.

Funda gebruiker, verkoper Bergweg te Rhenen, 2020

Anne Fem was een gouden greep: we hadden geen betere makelaar kunnen treffen. Heel actief, snel, luistert goed, speelt in op je wensen en komt met ideeën. Prettig en open in de omgang en heel communicatief. Tegelijk ook strategisch en doelgericht in haar aanpak bij de verkoop. Altijd bereikbaar en laat snel weten als er iets te melden valt. Komt ook onmiddellijk in actie als er -zoals bij ons- zich onverwachte ontwikkelingen voordoen. Ze is enthousiast, gaat er helemaal voor en werkt keihard om je huis te verkopen voor de maximaal haalbare prijs. Alle belangstellenden (zo’n 35 in ons geval) kregen binnen een week individueel een bezichtiging en na het weekend was het huis ver boven de vraagprijs verkocht. Kortom: een enthousiastere en betere makelaar zul je in Amersfoort en omstreken niet snel vinden. We bevelen Anne Fem van harte aan..

Funda gebruiker, verkoper Heiligenbergerweg Amersfoort, 2020

Hoe vind je een goede makelaar, als je wilt verhuizen naar een plaats, waar je niemand kent? Via een collega kwam ik terecht bij Jan Scheffer Vastgoed, meer specifiek bij makelaar Anne Fem de Groot. Een tip waar ik erg blij mee was. Vriendelijke en deskundige medewerkers, een makelaar, die hartelijk en deskundig bleek en ook een spoedige aankoop voor me heeft onderhandeld. Ik ben er blij mee en kan dit bedrijf zeer aanbevelen.

Funda gebruiker, koper Springerstraat te Amersfoort, 2019

Direct vanaf het begin erg goed contact gehad. Anne Fem is professioneel en goed in haar vak! Ze staat altijd voor je klaar en neemt de tijd. Zou geen andere makelaar meer willen!

Funda gebruiker, verkoper Lofoten Amersfoort, 2019

Contact verliep super! Geweldige foto’s, informatie en duidelijke taal. Lekker doelgericht en professioneel met inhoudelijk inzicht en kennis van zaken. Kan deze makelaar zeker aanbevelen.

Funda gebruiker, verkoper Ambachtlaan Hoogland, 2019

Het contact met de makelaar is goed verlopen. Het korte schakelen, de deskundigheid en betrokkenheid zijn boven verwachting geweest. Ondanks het feit dat de aankoop buiten de regio heeft plaatsgevonden is de snelheid in het proces bewaakt gebleven. Top!

Funda gebruiker, koper Jacob Catsstraat Voorburg, 2019

Het contact met de makelaar verliep heel voorspoedig en goed. Er is oog voor de persoonlijke situatie van de verkopers en indien nodig zet de makelaar net dat gevraagde stapje extra om tot een goede verkoop te komen. Ik raad iedereen daarom deze makelaar aan. Anne Fem en haar team zullen alles op alles zetten om je huis te verkopen onder de juiste voorwaarden.

Funda gebruiker, verkoper Nieuwe Veenendaalseweg, 2019

Anne Fem heeft er bovenop gezeten. Als een pitbull bijt ze zich vast en zorgt ervoor dat alles soepel en snel verloopt. De stukken die opgeleverd moeten worden zijn door kantoor goed geregeld. De bereikbaarheid is goed. Evenals de snelheid waarmee bijvoorbeeld het bord in de tuin is aangepast op de nieuwe status van de verkoop. Kleinigheden, maar voor mij belangrijk. Ik heb steeds het idee gehad dat er voor me werd gezorgd. Ik ben ontzorgd in alles en omdat het niet mijn dagelijkse ding is, heb ik veel vragen en mijn onzekerheden gehad. Ook daar is heel zorgvuldig mee omgegaan. Kortom: zeker een aanrader!

Funda gebruiker, verkoper Andreaslaan Hoevelaken, 2019

Duidelijke communicatie en een fijne samenwerking. Ze denken mee met de klant. Goede marktkennis en geen loze beloftes. Wij raden deze makelaar zeker aan!

Funda gebruiker, verkoper Nieuwe Veenendaalseweg, 2019

Jan Scheffer vastgoed (nu: Anne Fem nvm makelaardij) leek een onlogische keuze voor een makelaar in Amersfoort. Toch werden ze aangeraden via mijn netwerk. Ze wisten doortastend, vriendelijk en effectief het beste effect te bereiken. Niet alleen de verkoop ging soepel, ook de afhandeling met de huidige huurder, afstemming met de notaris en allerlei andere randzaken waren keurig geregeld. De Funda presentatie was super gelikt. Ik zou mijn huis bijna zelf kopen. Ik vind een makelaar veel geld, maar ze hebben 10% meer binnengehaald dan ik had gedacht. Een goede investering dus. Dikke vette aanrader.

Funda gebruiker, verkoper Hendrik van Viandenstraat, 2019

CONTACT

 

Anne Fem NVM Makelaardij
Leusderweg 26 3817 KA Amersfoort
T: 033 2091100 | 06 25041962
E: info@annefemnvmmakelaardij.nl

BTW 8041.24.711.B.01
Kvk Utrecht 30127032

Privacy verklaring