Reviews

Klanten waarderen ons op Funda gemiddeld met een 9,5 voor onze verkoopbegeleiding en met een 9,6 voor onze aankoopbegeleiding.

Verkoop

Aankoop

Een kleine greep uit de reviews waar ook wij zeer vrolijk van worden:

Funda gebruiker, koper Klarissenstraat, 2021

In deze moeilijke overspannen markt bieden Anne Fem en haar team deskundig advies en creatieve ideeën om op te vallen bij de verkopers. Ze hebben ons echt goed geholpen en wanneer nodig maakten ze tijd en ruimte vrij in hun agenda. Kortom ze staan echt voor je klaar om je aan een (droom)huis te helpen.

Funda gebruiker, koper Klarissenstraat, 2021

Funda gebruiker, koper Alberikpad 6, 2021

In deze oververhitte huizenmarkt kan ik echt een aankoopmakelaar aanraden! Het contact met AnneFem verliep super. Altijd bereikbaar, ook in de avond en weekenden. Bij vragen werd je altijd snel en adequaat geholpen. Binnen enkele weken heb ik een nieuwe woning kunnen kopen, door goed gericht advies van de makelaar. Erg blij mee! Ook qua prijs en afhandeling kan ik alleen maar positief zijn. Ik heb AnneFem dan ook zeker aangeraden bij vrienden en kennissen die momenteel ook zoekende zijn.

Funda gebruiker, koper Alberikpad 6, 2021

Funda gebruiker, koper Leusderweg 268, 2021

We hebben Anne-Fem gekozen als aankoopmakelaar om haar kennis van de markt en haar doorzettingsvermogen. In deze markt is het erg belangrijk om snel te handelen en alle mogelijkheden te benutten om een goed bod te kunnen doen. Anne-Fem heeft voor ons gezorgd dat we alsnog bij dit huis konden kijken, terwijl de bezichtigingen al vol gepland waren. Zij was voor ons een betrokken en deskundig klankbord om uiteindelijk het voor ons goede bod te doen. Zij en haar collega’s waren steeds snel bereikbaar in het hele proces. We hebben het contact met het hele team als zeer prettig ervaren. We bevelen Anne-Fem van harte aan!

Funda gebruiker, koper Leusderweg 268, 2021

Funda gebruiker, verkoper Mandolinestraat, 2021

Het contact met Anne Fem hebben wij als prettig, deskundig en oprecht ervaren. No-nonsens, hartelijk en een duidelijk verwachtingsmanagement!

Funda gebruiker, verkoper Mandolinestraat, 2021

Funda gebruiker, koper Jonkmandreef, 2021

Anne Fem heeft ruime kennis van de huizenmarkt in Amersfoort. Ze heeft ons voorzien van deskundig advies en begeleiding tijdens het bieden. De ondersteuning vanuit haar kantoor is prettig. Al met al een aanrader als aankoopmakelaar.

Funda gebruiker, koper Jonkmandreef, 2021

Funda gebruiker, verkoper Rietzangerstraat, 2021

As i was between France and the Nederlands, i did ask the team of Anne Fem nwm makelaardij to do care of everything for me regarding the sell of my appartment. They did even more than expected and take care of the selling really with perfection! They did a great job and did communicate with me on every steps in english as i am not understanding very well dutch and this is really a must for me (all papers were translate for me ! ) . I do have the feeling since the beginning that they are more than professional and have a perfect knowledge of the market and on their job. If i could say just close your eyes and be sure everything will be perfectly done ! More than that it took only few days for planning all visits , and sell my flat. Great job !

Funda gebruiker, verkoper Rietzangerstraat, 2021

Funda gebruiker, verkoper Noordewierweg, 2021

Via site aangemeld, binnen half uur reactie. Anne Fem kent de straat waar mijn huis stond, had er zelfs gewoond. Zeer fijne samenwerking en eerlijk.

Funda gebruiker, verkoper Noordewierweg, 2021

Funda gebruiker, verkoper Van Bramenstraat, 2021

Anne Fem was ons aankopend makelaar en ons verkopend makelaar. Na een fijne ervaring bij het eerst aankopen van een huis, hadden we er alle vertrouwen in dat het verkopen van ons appartement ook goed zou komen. En terecht! Hoewel heel duidelijk was dat het drukke tijden zijn voor Anne Fem en haar collega’s, waren ze altijd goed bereikbaar. Het verkopen van een appartement was nieuw voor ons en daarmee ook spannend. Geregeld kwamen er weer nieuwe vragen bij ons op of hadden we even wat geruststelling nodig en hier werd altijd tijd voor genomen. Super fijn! We zijn ontzettend blij met hoe Anne Fem en haar collega’s ons appartement hebben verkocht en de tijd die ze hiervoor genomen hebben!

Funda gebruiker, verkoper Van Bramenstraat, 2021

Funda gebruiker, verkoper Van Randwijcklaan, 2021

Annefem heeft het gehele proces uitmuntend begeleid. Ze hebben een schitterende presentatie van de woning verzorgd. En deze heeft ongetwijfeld geholpen aan het fantastische eindresultaat.
Bedankt Annefem en Wouter!

Funda gebruiker, verkoper Van Randwijcklaan, 2021

Funda gebruiker, verkoper Zeelt, 2021 

Anne Fem, Wouter en natuurlijk het team hebben ons zo onwijs goed en vakkundig bijgestaan. De afspraken verliepen goed, de bezichtigingen zijn heel goed en netjes verlopen. Altijd bereikbaar voor ons voor vragen. Het was echt top! Heel heel erg bedankt!

Funda gebruiker, verkoper Zeelt, 2021

Funda gebruiker, koper Hobostraat, 2021

We hebben gekozen voor AnneFem als aankoopmakelaar omdat zij op ons overkwam als een deskundige hands-on vakvrouw. We zijn erg blij met die keuze. De communicatie was helder, bereikbaarheid zeer goed en omgangsvormen aangenaam. Het gebruik van het zoeksysteem Copaan vonden we fijn. Toen het aankwam op het bieden heeft AnneFem ons goed geadviseerd en snel gehandeld en daarom zijn wij nu de trotse bezitters van ons eerste ‘eigen’ appartement. Dankjewel AnneFem!

Funda gebruiker, koper Hobostraat, 2021

Funda gebruiker, koper Kolkrijst, 2021

Tijdens ons kennismakingsgesprek met Anne Fem hadden we beide direct een goed gevoel. Anne Fem neemt de tijd voor je en gaat verder dan het ‘standaard’ makelaarspraatje. Dit vonden wij erg prettig. We hadden al een aantal makelaars gesproken, maar na het gesprek met Anne Fem waren we er helemaal over uit dat we met haar makelaarsbedrijf in zee wilden gaan. Anne Fem schakelde ontzettend snel toen we een huis bezichtigd hadden waar we een bod op wilden doen. Diezelfde middag is Anne Fem zelf nog bij het huis gaan kijken en heeft ze contact gehad en gehouden met de verkopend makelaar tot we een dag later ons bod hadden gedaan. Het was erg prettig om te ervaren dat Anne Fem zo goed bereikbaar was en snel met ons kon meedenken. En minstens zo fijn: na 1 bod was het raak!

Funda gebruiker, koper Kolkrijst, 2021

Funda gebruiker, koper Ganzert 17, 2021

Anne Fem heeft mij enorm geholpen, op een zeer persoonlijke manier, bij het bepalen van de koopprijs. Zij is enthousiast en open, een verademing !

Funda gebruiker, koper Ganzert 17, 2021

Funda gebruiker, verkoper Peerlenburg, 2021

De medewerkers van Anne Fem makelaardij zijn: enthousiast, betrokken, persoonlijk, accuraat, snel en duidelijk.
Goede, heldere communicatie. Korte lijnen.
Kortom: wij zijn heel tevreden. We hebben ons huis in korte tijd zeer goed verkocht.

Funda gebruiker, verkoper Peerlenburg, 2021

Funda gebruiker, verkoper Zeelt, 2021

De makelaar heb ik ingeschakeld toen ik mijn woning moest verkopen vanwege een moeilijke situatie. De woning was niet van mij alleen en dat werd niet makkelijk gemaakt door een rechtszaak.
Anne Fem heeft mij ontzettend goed geholpen. Ze heeft niet alleen mijn woning in een week verkocht toen we eindelijk groen licht kregen van de rechter maar ook ervoor gezorgd dat ik niet om hoefde te kijken naar het verkoopproces waar mijn hoofd totaal niet naar stond. Ik zou deze makelaar aan iedereen aanbevelen!

Funda gebruiker, verkoper Zeelt, 2021

Funda gebruiker, verkoper Bundersberg, 2021

Alles verliep goed, maar door de drukte op het makelaarskantoor verliep de communicatie niet helemaal vlekkeloos. Raad deze makelaar zeker aan.

Funda gebruiker, verkoper Bundersberg, 2021

Funda gebruiker, verkoper Claverenbladstraat, 2021

Contact liep super, fijn geregeld.
Als er wat was konden we ze altijd bereiken.
Super mooie fotos en een makelaars boekje gemaakt.
Zeer tevreden en blij dat ze het huis zo snel hebben kunnen verkopen.

Funda gebruiker, verkoper Claverenbladstraat, 2021

Funda gebruiker, verkoper Einsteinstraat, 2021

Snel, goed en deskundig contact. Anne Fem is altijd bereikbaar. Mooie foto’s en video die een goede indruk geven over de woning. Betrouwbaar en no nonsense makelaar die het beste voor heeft niet alleen met de verkopende maar ook de kopende partij.

Funda gebruiker, verkoper Einsteinstraat, 2021

Funda gebruiker, verkoper Birkstraat, 2021

Contact verliep erg gemakkelijk, ze stonden altijd klaar en ik kon ze altijd bellen.
Huis presentatie op funda en brochure was zeer goed.
Prijs/kwaliteit en deskundigheid prima

Funda gebruiker, verkoper Birkstraat, 2021

Funda gebruiker, verkoper Forel, 2021

Wij kunnen Anne Fem Makelaardij van harte aanbevelen. Ze is betrokken, zeer deskundig en doortastend. Opvallend goed bereikbaar zowel via whatsapp als telefonisch. Geeft op deze wijze snel, efficiënt en nuttig antwoord op eventuele onduidelijkheden. Ook denkt ze mee en geeft je eerlijke adviezen. Haar kennis van de markt heeft ons een uitstekende verkoop van ons huis opgeleverd.

Funda gebruiker, verkoper Forel, 2021

Funda gebruiker, koper Vlasland, 2021

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat het traject van aankoop, snel, soepel en zeer professioneel is verlopen met een fantastische uitkomst. Het high5 pakket is heel goed. Geen onverwachte kosten. Bedankt aan het hele team van Anne Fem.

Funda gebruiker, koper Vlasland, 2021

Funda gebruiker, koper Noordewierweg, 2021

De aankoop van mijn nieuwe appartement bleek – na ondertekenen koopakte – behoorlijke uitdagingen te bevatten door een in het verleden foutief opgestelde splitsingsakte. Werk dat door de notaris en verkopende partij hersteld moest worden vóórdat er aan mij geleverd kon worden. Dit heeft de collega’s van Anne Fem veel extra werk bezorgd en er was veel extra overleg (en geruststelling) nodig evenals een plan B. Uiteindelijk allemaal goed gekomen. Blij dat ik een makelaar had die me hierbij begeleid heeft!

Funda gebruiker, koper Noordewierweg, 2021

Funda gebruiker, koper Travertijn, 2021

We zijn ontzettend goed en deskundig door Anne-Fem en haar team geholpen. Uiteindelijk zijn we misschien een uitzondering in de huidige markt maar we hadden binnen drie weken onze droomwoning! We raden deze makelaar zeker aan bij iedereen uit deze omgeving!!

Funda gebruiker, koper Travertijn, 2021

Funda gebruiker, koper Hobostraat, 2021

We hebben gekozen voor AnneFem als aankoopmakelaar omdat zij op ons overkwam als een deskundige hands-on vakvrouw. We zijn erg blij met die keuze. De communicatie was helder, bereikbaarheid zeer goed en omgangsvormen aangenaam. Het gebruik van het zoeksysteem Copaan vonden we fijn. Toen het aankwam op het bieden heeft AnneFem ons goed geadviseerd en snel gehandeld en daarom zijn wij nu de trotse bezitters van ons eerste ‘eigen’ appartement. Dankjewel AnneFem!

Funda gebruiker, koper Hobostraat, 2021

Funda gebruiker, verkoper van Randwijcklaan, 2021

Ik ben ontzettend goed geholpen. De makelaar doet geen beloftes die ze niet waar kan maken. Eerder bescheiden maar zakelijk zeer deskundig en heeft voor mij het beste resultaat behaald. Het is fijn om in deze tijd zaken te kunnen doen met een makelaar die hard werkt en alles voor je doet. Ik ben uiterst tevreden en kan deze makelaar zeker aanbevelen.

Funda gebruiker, verkoper van Randwijcklaan, 2021

Funda gebruiker, koper Baak van Petten, 2021

Anne Fem nvm Makelaardij has been amazing and helpful for us during the whole buying process. They were very friendly, supportive and they are real experts in their job. The communication was always perfect! Whenever we needed their help, they were always there to help us! Both Anne Fem herself and Wouter are great people together with everyone in their office! They always help you on time when you need something and they are always friendly no matter how busy they are! Thanks to them, we were able to make the correct offer and buy the house we were interested in. We really appreciated all their support. We would suggest Anne Fem Makellardij to everyone who is looking for a real estate agent to help them in purchasing a house in Amersfoort and surrounding area. Thank you again! Regards from Emre and Martina!

Funda gebruiker, koper Baak van Petten, 2021

Funda gebruiker, koper Kabof, 2021

Super blij, Anne Fem heeft ons droomhuis bemachtigd in zeer korte tijd. De belofte: Geef ons het vertrouwen dan doen wij de rest is helemaal waargemaakt!

Funda gebruiker, koper Kabof, 2021

Funda gebruiker, verkoper Bisschopsweg, 2021

Oprechte betrokkenheid tijdens de aan- en verkoop, het snelle schakelen op de juiste momenten en het kundig advies dat waarderen wij enorm! Wij zijn super blij met Anne Fem en team. Het enthousiasme en de tomeloze inzet, geweldig! Echt een aanrader!

Funda gebruiker, verkoper Bisschopsweg, 2021

Funda gebruiker, verkoper Helmkruid, 2021

Super fijn de deskundigheid van Anne-Fem en haar medewerkers. De snelheid van handelen waardoor de bezichtigingen in een aantal dagen gepland konden worden. Er zijn korte lijnen hierdoor direct contact voor overleg en afstemming mbt de verkoop.

Funda gebruiker, verkoper Helmkruid, 2021

Funda gebruiker, verkoper Karper, 2021

Een enorm betrokken makelaar met heel veel oog voor detail wat ons zeker enorm heeft geholpen bij de verkoop ,een hele dikke verdiende 10

Funda gebruiker, verkoper Karper, 2021

Funda gebruiker, verkoper de Kragge, 2021

AnneFem en alle medewerkers zijn betrokken, vakkundige en heel toegankelijke makelaars. Wij hadden goed contact en we konden altijd terecht met onze vragen. Het hele traject zijn we fantastisch begeleid. Ook de foto’s, filmpje en de brochure zagen er zeer goed en professioneel uit. Kortom we zijn zeer blij.

Funda gebruiker, verkoper de Kragge, 2021

Funda gebruiker, verkoper Anton Mauvestraat, 2021

AnneFem is een van de meest enthousiaste makelaars die ik ken (en ik ken er veel). Zij neemt als enige echt de tijd voor haar eigen klanten en potentiële kopers. Zowel in het aankoop als verkoop proces is zij en haar hele kantoor ontzettend service gericht en heb je het gevoel dat ze enkel en alleen met jou bezig zijn. Het voelde ontzettend prettig om alle zaken rondom verkoop en aankoop aan haar over te laten en als er iets moest gebeuren dan was het meestal binnen een dag geregeld. AnneFem laat zien hoe alle makelaars in 2021 zouden moeten zijn en dat merk je.

Funda gebruiker, verkoper Anton Mauvestraat, 2021

Funda gebruiker, verkoper Marconistraat, 2021

Ik heb Anne Fem en haar team als zeer professioneel ervaren, en zeker ook warm en eerlijk. Altijd goed bereikbaar en toegankelijk. Er was ruimte voor mijn eigen ideeën en inbreng.
Met Anne Fem als bemiddelend makelaar kocht ik een woning en verkocht ik mijn woning. Allebei in één maand. Een groot compliment voor Anne Fem , Harriët en Wouter.

Funda gebruiker, verkoper Marconistraat, 2021

Funda gebruiker, verkoper Miereveldstraat, 2021

Anne Fem en haar team ervaar ik als fijn en enthousiast in de omgang, kundig en oprecht betrokken. Als je op zoek bent naar een makelaar kan ik Anne Fem en haar team absoluut aanbevelen.

Funda gebruiker, verkoper Miereveldstraat, 2021

Funda gebruiker, verkoper van der Glashof, 2021

Goede ervaring met Annefem gehad. Bij de eerste kennismaking al een goed gevoel. Dat heeft Annefem met haar team in de begeleiding van de verkoop zeker waar kunnen maken. Met verstand van zaken, doortastendheid en een persoonlijke benadering heeft ze het gegeven vertrouwen omgezet in een mooi resultaat.

Funda gebruiker, verkoper van der Glashof, 2021

Funda gebruiker, koper Sumatraplantsoen, 2021

Een makelaar als deze is zeldzaam. Anne Fem is zeer betrokken en eerlijk, heeft oog voor details, is altijd bereikbaar en levert bijzonder goede diensten. Alle medewerkers van deze makelaardij zijn opvallend goed in hun werk. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Funda gebruiker, koper Sumatraplantsoen, 2021

Funda gebruiker, koper Bisschopsweg, 2021

Wij hebben een fantastisch huis aangekocht met de hulp van Anne Fem. Ontzettend klantvriendelijk, snel en deskundig. Zonder Anne Fem was het zeker niet gelukt!

Funda gebruiker, koper Bisschopsweg, 2021

Funda gebruiker, koper Berkenlaan, 2021

Het contact met AnneFem verliep heel soepel en vlot.
Toen wij het huis vonden pakte ze razendsnel en kordaat door. Het is echt niet gelogen maar 15 minuten later hadden we het huis gekocht. Razendsnel dus.

Funda gebruiker, koper Berkenlaan, 2021

Funda gebruiker, koper Mozartweg, 2021

Anne Fem was altijd bereikbaar, van ‘s ochtends erg vroeg tot ‘s avonds laat en in het weekend! Ze heeft ons fantastisch geholpen met de aankoop van ons nieuwe appartement en ik heb ook de indruk dat we dankzij haar niet te veel hebben betaald. Dankzij de deskundigheid van Anne Fem zijn wij binnen slechts drie weken al geholpen aan een mooi huis. Ontzettend bedankt!

Funda gebruiker, koper Mozartweg, 2021

Funda gebruiker, koper Reigerlaan, 2021

Anne Fem nvm makelaardij heeft ons geholpen bij de zoektocht en aankoop van een woning. Wij zijn op aanraden bij deze makelaardij terecht gekomen. In de krapte van de huidige markt is het vrijwel ondoenlijk om een geschikte woning te vinden zonder aankoopmakelaar. Dit bleek in ons geval zonder meer waar te zijn. Tussen de eerste bezichtiging van de aangekochte woning en het accepteren van het bod zat 4 uur tijd. Anne Fem nvm makelaardij schakelt snel, stelt gerust, zet niet onder druk en communiceert goed. Precies wat je wil in deze overspannen woningmarkt. Het zijn toppers!

Funda gebruiker, koper Reigerlaan, 2021

Funda gebruiker, koper Trekvogelweg, 2021

Zeer deskundig, en goed begeleid bij aankoop van een startersappartement. Helpt goed bij het inschatten van het juiste bod.

Funda gebruiker, koper Trekvogelweg, 2021

Funda gebruiker, verkoper Snouckaertlaan, 2021

Wat een gepassioneerd team onder leiding van Anne Fem. Alleen maar complimenten! Oppakken en doorpakken is hun motto. Eerlijk advies en gedreven het maximale voor de klant eruit de halen. Het object wordt optimaal online gepresenteerd en bezichtigingen efficiënt ingepland. Kortom, ik ben super tevreden en kan iedereen Anne Fem NVM Makelaardij aanbevelen.

Funda gebruiker, verkoper Snouckaertlaan, 2021

Funda gebruiker, verkoper ‘s Gravesandestraat, 2021

Anne Fem is voor mij een makelaar die het snapt. Zelfs in een weekend even iets langsbrengen of s’ avonds nog even overleggen was geen probleem.
Je merkt dat ze er echt voor gaat en niet stopt bij een eerste bezichtiging.
In totaal heeft ze drie dagen in het huis rondleidingen gedaan, terwijl op de eerste dag al meerdere biedingen gedaan waren. Ze wilde alle kandidaten laten komen en kijken. Kreeg ze vragen dan was de lijn heel kort, zodat ook de kopers snel een antwoord hadden.
Ook de brochure zag er professioneel uit. Mooi gedrukt, zodat kopers ook daadwerkelijk iets meekregen. Je merkt toch de vrouwelijke touch bij haar. Foto’s moeten meer zijn dan een plaatje en de tekst voor Funda was echt goed geschreven. De sfeer van het huis weergeven verkoopt. Ruim boven de verkoopprijs is het huis dan ook uiteindelijk verkocht!
Dat was mij nooit gelukt en bovendien boven verwachting, ook al is de markt krap.
Zeker dus aan te raden om haar je huis te laten verkopen!

Funda gebruiker, verkoper ‘s Gravesandestraat, 2021

Funda gebruiker, verkoper Leusderweg, 2021

Anne Fem nvm makelaardij heeft mij geholpen met de verkoop van mijn woning. Dit is zeer goed bevallen. Ik voel mij volledig ontzorgt en het resultaat ligt ver boven verwachting. Het was een kwestie van een intakegesprek bij de makelaardij en aan het einde van de rit een bod accepteren. De rest wordt allemaal voor je geregeld. Toppers zijn het!

Funda gebruiker, verkoper Leusderweg, 2021

Funda gebruiker, verkoper Burgemeester Verbrughweg, 2021

Vanaf het eerste moment hadden we een goed gevoel bij deze makelaar.
Haar enthousiasme en kennis kwamen bij ieder contact naar voren.
Tevens verliep de communicatie zeer soepel.
Wij zouden haar hele team beschrijven als deskundig en accuraat.
Bij een volgende verkoop schakelen we Anne Fem makelaardij zeker weer in!

Funda gebruiker, verkoper Burgemeester Verbrughweg, 2021

Funda gebruiker, koper Blekerssingel, 2021

Anne Fem is enorm enthousiast en deskundig. Ze heeft ons heel goed geholpen en eindelijk hebben wij ons droomhuis gevonden. Na lange tijd zonder Makelaar gezocht te hebben, was het met Anne Fem na 2 keer raak.

Funda gebruiker, koper Blekerssingel, 2021

Funda gebruiker, verkoper Oudenoord, 2021

Zijn voor Anne Fem gevallen tijdens een bezichtiging voor een nieuwe woning van onszelf, en al vanaf het eerste contact bleek dat dit kleine kantoor een grootse aanpak had. Goede begeleiding, geen onzin, simpele structuur omtrent de diensten en afspraken, en prachtige en snelle documentatie. Enorm blij met de mate van persoonlijkheid in de aanpak en het contact. Daarnaast is er zonder echte opdracht ook een aanzet gegeven die heeft geleid tot de aanschaf van onze nieuwe woning in Amersfoort, om meer hadden we echt niet kunnen vragen!

Funda gebruiker, verkoper Oudenoord, 2021

Funda gebruiker, verkoper Vlietsingel, 2021

Heerlijk om met Anne Fem en haar team samen te werken. Directe en korte communicatie in een persoonlijke sfeer. Zeker tijdens de presentatie van de woning weten zij de puntjes op de i te zetten. Ze hebben de beloofde “ontzorging” helemaal waar gemaakt!

Funda gebruiker, verkoper Vlietsingel, 2021

Funda gebruiker, verkoper Nieuwlandseweg, 2021

Bij Anne Fem staat de klant voorop! Van ons 4x een 10, wij zijn super tevreden!!
We startte in oktober 2020 met de voorbereiding van het verkopen van ons huis. Al snel voerde we een aantal gesprekken maar bleef Anne Fem steeds in onze gedachten. Vanaf het begin hadden we een super goed gevoel en is alles in overleg gegaan. Samen bedachten we de juiste strategie om het huis goed en snel op de markt te kunnen aanbieden. Waar wij vooral naar zochten was eerlijkheid, goede communicatie en snel kunnen schakelen. Nou ze hebben het waar gemaakt! We zouden bijna weer ons huis verkopen:) haha.
Bij Anne Fem:
– Goed advies en ons inziens de beste strategie bedacht.
– Zowel Anne Fem zelf als Wouter en hun collega’s hielden ons goed op de hoogte.
– Goede afspraken over de prijs, je weet waar je van te voren aan toe bent.
– Niks gelogen, alle inschattingen zijn uitgekomen!
– Hebben echt plezier in hun werk en zijn echt vakspecialisten.
– Hebben oog voor detail.
– Zorgen voor persoonlijk contact.

Funda gebruiker, verkoper Nieuwlandseweg, 2021

Funda gebruiker, verkoper Antonie van Leeuwenhoeklaan, 2021

Vanaf het eerste moment hadden wij een goed gevoel bij Anne Fem en haar team! We hadden een bezichtiging voor ons nieuwe toekomstige huis en gingen mee in de enthousiaste die op ons werd overgebracht. We wisten het zeker dat we graag hadden dat Anne Fem makelaars onze eigen woning zou verkopen. Dat fijne gevoel bij Anne Fem, Harriet, Wouter en Lily ging niet meer weg. Altijd deskundig advies en het gevoel dat ze je altijd te woord willen staan was erg prettig! We zouden het iedereen aanraden om met Anne Fem makelaars je huis te verkopen!

Funda gebruiker, verkoper Antonie van Leeuwenhoeklaan, 2021

Funda gebruiker, verkoper Herenstraat, 2021

Prima dienstverlening. De contacten zijn prettig, persoonlijk en zorgvuldig zonder de zakelijke kant uit het oog te verliezen. De informatie is op maat, geen ronkende teksten, reële inschattingen. Ik heb het de verkoop met een gerust hart overgelaten en dat was prettig omdat ik op enige reisafstand woon.

Funda gebruiker, verkoper Herenstraat, 2021

Funda gebruiker, verkoper Kruiskamp, 2021

ik heb erg prettige ervaring gehad met Anne Fem makelaardij, niet alleen met Anne Fem zelf, maar ook met haar collega medewerkers. zowel zij als haar medewerkers hielden mij regelmatig op de hoogte over hoe de bezichtigingen verlopen waren. uiteraard “een normale” ontwikkeling maar het gaat ook over de manier waarop, en deze is zeer prettig geweest. ik kan dit kantoor gerust aanraden!

Funda gebruiker, verkoper Kruiskamp, 2021

Funda gebruiker, verkoper Rietzangerstraat, 2021

Super makelaar!
Deze makelaar neemt al het werk uit handen, waardoor ik (op mijn huis opruimen voor de foto’s na) niks meer hoefde te doen. Ze geven goed advies en reageren snel als je vragen hebt.
Al met al een hele prettige makelaar, zowel in de communicatie als in het werk dat zij leveren!

Funda gebruiker, verkoper Rietzangerstraat, 2021

Funda gebruiker, verkoper Sterappelgaarde, 2021

Binnen zeer korte tijd onze woning verkocht. Anne-Fem en haar medewerkers zijn erg goed bereikbaar en communicatie ging erg prettig. Ook na de verkoop nog lopende zaken voor ons opgepakt. Kan Anne-Fem absoluut aanraden.

Funda gebruiker, verkoper Sterappelgaarde, 2021

Funda gebruiker, verkoper Stephensonstraat, 2021

Anne Fem en haar team hebben ons geweldig bijgestaan, vanaf het intakegesprek tot aan de verkoop van onze woning. Hun persoonlijke aandacht maakt duidelijk het verschil: niets is teveel en bij Anne Fem kun je – i.t.t. bij veel andere makelaars – praktisch dag en nacht terecht voor vragen en overleg. Ze gaat er vol voor en weet het maximale eruit te halen voor haar klanten.
Haar inzet en strategie waren onmisbaar voor de aankoop van onze nieuwe woning. Haar collega’s op kantoor zijn zorgvuldig en nemen je alle zorgen uit handen. Ja, een makelaar kost geld maar het is iedere euro dubbel en dwars waard. Iedereen die binnen Amersfoort e.o. een makelaar zoekt, moet zeker eerst langs Anne Fem gaan!

Funda gebruiker, verkoper Stephensonstraat, 2021

Funda gebruiker, verkoper Vijverberg, 2021

Een huis kopen en of verkopen kan een stressvolle klus zijn, maar als er een deskundig team aan te pas komt, is het zó gepiept! Anne Fem Makelaars weet wat er op de markt speelt en handelt op een adequate manier. Het hele team is goed op elkaar ingespeeld en doet er werkelijk alles aan om het zo goed mogelijk te laten verlopen. Jullie krijgen van mij een dikke 10!!

Funda gebruiker, verkoper Vijverberg, 2021

Funda gebruiker, koper Rembrandtstraat, 2021

In deze bizarre tijden met Corona en krapte op de huizenmarkt hebben Anne Fem en haar team het verschil voor mij gemaakt. Anne Fem heeft me heel prettig ontzorgt in het proces bij aankoop van een woning. Zodra ik interesse had in een woning ging ze direct kijken wat ze voor mij kon betekenen en maakte ruimte vrij in haar agenda om nog even langs te gaan bij de woning. Er was ontzettend veel interesse in de woning die we uiteindelijk hebben aangekocht. Anne Fem heeft een reëel beeld van de markt en heeft me goed geadviseerd bij het doen van een passend bod. Door haar netwerk en goede contacten heeft ze me goed kunnen helpen in de onderhandelingen, die razendsnel gingen, en voor mij uiteindelijk het onmogelijke mogelijk gemaakt! Ook de fase erna heeft ze me prima begeleid in het proces. Tijdens de bouwtechnische keuring kwam iets aan het licht dat verder onderzoek benodigde. Anne Fem ontzorgde direct door een vervolgonderzoek afspraak in te plannen afstemming met de verkopende makelaar over ontbindende voorwaarden en vergoedingOok daarna hield ze vinger aan de pols om te kijken of het goed ging met de financiering etc. Bedankt Anne Fem! Ik raad je al met enige regelmaat aan binnen mijn netwerk.

Funda gebruiker, koper Rembrandtstraat, 2021

Funda gebruiker, verkoper Hoefsmiderf, 2020

Vier maal een tien, dus meer dan prima.
Anne Fem is erg succesvol als makelaar dat kan niemand ontgaan zijn in Amersfoort dus zowel zij als haar team (Wouter – rots in de branding – , Harriet en Lily) zijn erg druk.
Ondanks die drukte zien zij kans om toch snelle, kwalitatief goede service, advies en begeleiding te bieden.
Mijn huis is vrij snel verkocht na de bezichtingen die door haar prima verzorgd werden.
Ook de fotografie voor Funda en de mooie brochure, werden prima begeleid door Anne en Harriet.
Naast verkoopmakelaar heeft zij mij ook ook goed geholpen als aankoopmakelaar wat echt nodig is op deze hectische en onvoorspelbare huizenmarkt. Dankzij haar advies en begeleiding is het mij gelukt om een fijn appartement te kunnen kopen.

Funda gebruiker, verkoper Hoefsmiderf, 2020

Funda gebruiker, verkoper Scheltemalaan, 2020

Bij AnneFem Makelaardij ademt men vakmanschap en staat de klant onomstotelijk op nummer 1.
Al bij de eerste kennismaking kregen wij tijdens een korte presentatie meteen het gevoel met een zeer professionele, enthousiaste, integere en gedreven makelaar van doen te hebben. Tijdens deze presentatie werd op transparante wijze een voorstelling gemaakt van alles wat gemoeid was met de verkoop van ons huis. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren.
Niet alleen met Anne-Fem, maar met haar hele team hebben wij fijn contact gehad. De lijntjes zijn kort, de bereikbaarheid enorm goed (zelfs op zaterdag!), en je merkt gewoon dat iedereen graag een stap extra doet om je vragen te beantwoorden of je te updaten over de stand van zaken.
Voor ons hebben AnneFem en haar team zich niet alleen onderscheiden door hun zeer gunstige makelaarstarief, maar nog meer met de fijne manier van samenwerken en het persoonlijke contact dat wij hebben mogen ervaren. Het kan niet anders dan dat de ‘passie voor het vak’ van Anne Fem hieraan ten grondslag ligt.
In onze optiek is het in de arm nemen van AnneFem Makelaardij ons geld meer dan waard geweest . Sterker nog, we kunnen we met deze ervaring met veel plezier terugkijken op de verkoop van ons huis.

Funda gebruiker, verkoper Scheltemalaan, 2020

Funda gebruiker, verkoper Springerstraat, 2020

Na ons van te voren overtuigd te hebben met een juist aanvalsplan (goedkoper op de markt dan ander makelaars zouden doen) en een prima courtage afspraak, zijn we van start gegaan.De communicatie rondom het invullen van officiële documenten en de bezichtigingen liepen zeer prettig. De verkoop was binnen 2 weken geregeld met een mooi bedrag boven de vraagprijs.Wij zijn erg positief over de diensten van Annefem en raden haar dan ook ten zeerste aan!

Funda gebruiker, verkoper Springerstraat, 2020

Funda gebruiker, verkoper Bornberg, 2020

AnneFem is een hele goede makelaar. Weet wat ze wil en heeft verstand v zaken. Ze is een harde werkster en luistert goed naar je wensen. Je kan haar altijd bereiken en reageert snel. Ook haar medewerk(st)ers zijn super aardig en professioneel en staan altijd v je klaar als je vragen hebt. De service is top!

Funda gebruiker, verkoper Bornberg, 2020

Funda gebruiker, verkoper Leusderweg, 2020

In één woord topper! Het evenwicht tussen haar professionaliteit en vriendelijkheid, doet de verkoop eenvoudig en gestructureerd aanvoelen.
Anne Fem heeft merkbaar veel affiniteit met haar vak, wat ervoor zorgt dat geen enkele vraag onbeantwoord blijft. Zelfs buiten kantoortijden of in het weekend.

Funda gebruiker, verkoper Leusderweg, 2020

Verkoper Dorresteinseweg 2020

Het oriënterende kennismakingsgesprek wekte meteen al het volste vertrouwen. Anne Fem is prettig in de omgang en houdt van een open en eerlijke communicatie en van korte lijntjes. Glasheldere afspraken worden tot in de puntjes nageleefd en uitgevoerd voor een alleszins redelijk courtage. Dit is een zeer betrokken makelaar die een kei is in haar vak; iemand die de lokale markt van binnenuit kent en die zichtbaar geniet van haar werk. Uitstekende service en begeleiding. Ook na sluitingstijd bereikbaar. De verkoper wordt in de meest letterlijke zin ontzorgd. Ik ben zeer tevreden. Dit makelaarskantoor kan ik iedereen van harte aanbevelen!

Funda gebruiker, Verkoper Dorresteinseweg, 2020

koper Ariaplein Amersfoort, 2020

Het contact met zowel de makelaar, Anne Fem de Groot, als haar collega’s verliep altijd zeer prettig. Goed bereikbaar en afspraken werden goed nagekomen. Duidelijke informatie en goede tips. De makelaar heeft me goed geadviseerd over de aankoop van een appartement en alles wat daarbij komt kijken, zoals de stukken en beoordeling van de VVE. Ze kent de markt goed en ook haar ervaring in de regio helpt mee tot een goede beoordeling.
Zonder makelaar zou ik geen bezichtiging hebben kunnen plannen en ook heeft ze voor mij onderhandeld met een zeer bevredigend resultaat. Kortom, ik zou deze makelaar zeker aanbevelen. 

Funda gebruiker, koper Ariaplein Amersfoort, 2020

koper Dorpsstraat Opheusden, 2020

Op een kundige, vlotte manier geholpen! Hierdoor de woning kunnen kopen waar ons oog op was gevallen en dat terwijl er meerdere geïnteresseerden waren.
Onze woning daarna op een goede, vlotte, deskundige manier verkocht.
Anne Fem Makelaars snapt precies wat er op de markt speelt en handelt en adviseert op een adequate manier. Wat heel fijn is, dat het gehele kantoor als een goed team samenwerkt. Zéér tevreden, jullie krijgen van ons een dikke 10!

Funda gebruiker, koper Dorpsstraat Opheusden, 2020

koper Ambonstraat Amersfoort, 2020

De communicatie met Anne Fem verloopt heel prettig. Zij en haar collega’s zijn heel goed bereikbaar en denken mee. Voor ons heel prettig om in de drukke woningmarkt een professional te hebben die ons informeerde en met ons mee kon denken. 

Funda gebruiker, koper Ambonstraat Amersfoort, 2020

verkoper Anna Boelensgaarde Amersfoort, 2020

Anne Fem en haar team hebben ons prima bijgestaan bij de verkoop van ons huis. Er is rekening gehouden met onze wensen en de afspraken voor de bezichtigingen waren geclusterd gepland. De inschatting over de vraagprijs geven aan dat Anne Fem goed weet hoe potentiële huizenkopers in Amersfoort handelen.

Funda gebruiker, verkoper Anna Boelensgaarde Amersfoort, 2020

verkoper Dorresteinseweg Amersfoort, 2020

Anne Fem is een frisse, vrolijke en waardevolle toevoeging aan de Amersfoortse makelaars kring. Leuke presentatie, vlotte communicatie, deskundig en attent. 

Funda gebruiker, verkoper Dorresteinseweg Amersfoort, 2020

verkoper Piet Mondriaanlaan Amersfoort, 2020

We zijn door Anne Fem en haar team zeer deskundig en adequaat geholpen. Het contact verliep soepel, professioneel maar wel persoonlijk. Het appartement is naar onze mening op de juiste manier vastgelegd en tijdens de verkoop heeft Anne Fem zeer goed rekening gehouden met onze persoonlijke situatie. De verkoop ging snel, soepel en de nazorg was top! 

Funda gebruiker, verkoper Piet Mondriaanlaan Amersfoort, 2020

verkoper Hof der Reflectie Amersfoort, 2020

Vanaf het moment dat Anne Fem bij ons aan tafel zat voelde het goed en vertrouwd. Alles wat Anne Fem beloofde heeft zij, samen met haar fantastische team 110% waargemaakt. Goed bereikbaar, niets is teveel, al onze wensen zijn gerespecteerd. Als team zou ik Anne Fem NVM makelaar willen typeren als: reëel, eerlijk, enthousiast, 100% inzet en concreet. Naast de zeer snelle verkoop binnen een week hadden Anne Fem, Wouter en Harriet ook aandacht voor het emotionele stukje welke komt kijken bij de verkoop van je huis waar je 20 jaar hebt gewoond, heel erg fijn! 

Funda gebruiker, verkoper Hof der Reflectie, 2020

verkoper Kepplerstraat Amersfoort, 2020

Anne Fem en haar collega’s toonden persoonlijke betrokkenheid en werkten zorgvuldig en met flair. Ze stralen uit dat ze plezier hebben in hun werk en brachten veel enthousiasme op voor de verkoop van ons huis. 

Funda gebruiker, verkoper Kepplerstraat Amersfoort, 2020

Funda gebruiker, verkoper Gaffel Nijkerk, 2020

Anne fem handelt snel en is altijd bereikbaar wat wel zo prettig is als je in het biedingsproces zit. Door haar deskundigheid en vele jaren ervaring weet zij precies hoe ze jouw huis zo goed mogelijk kan verkopen.

Funda gebruiker, verkoper Gaffel Nijkerk, 2020

Funda gebruiker, verkoper Mozartweg Amersfoort, 2020

Zeer goed contact gehad met Annefem en haar team (wat een fijne mensen), de samenwerking tussen hun en ons was heel fijn. Contact liep soepel, zonder enige problemen, zelfs in het weekend en ‘s avonds bereikbaar voor vragen.

Funda gebruiker, verkoper Mozartweg Amersfoort, 2020

Funda gebruiker, verkoper Sara Burgerhartsingel Amersfoort, 2020

Na een aantal makelaars over de vloer te hebben gehad was Anne Fem de eerste waar ik gelijk een goed gevoel bij had. Niet alleen het voorbereidend werk liet zien dat ze het verkoopproces erg serieus neemt, vooral de menselijke maar professionele kant sprak mij enorm aan. De keuze was dus snel gemaakt en ik zou het zo weer doen. Ik ben enorm goed begeleid gedurende het gehele verkoopproces en ik had op al mijn vragen zeer snel antwoord. Ze hielden mij goed op de hoogte van de vorderingen en er werd snel maar nauwkeurig gewerkt. Kortom: een echte aanrader, zeer persoonlijk en professioneel.

Funda gebruiker, verkoper Sara Burgerhartsingel Amersfoort, 2020

Funda gebruiker, verkoper Van Sytzamastraat Amersfoort, 2020

Het contact met Anne Fem en haar team verloopt prettig en soepel. Er wordt geluisterd en meegedacht. Ook wordt er snel geschakeld als dat nodig is. Zowel bij de aankoop van onze nieuwe woning, als bij de verkoop van onze huidige woning zijn we heel tevreden met de verleende service.

Funda gebruiker, verkoper Van Sytzamastraat Amersfoort, 2020

Funda gebruiker, verkoper Boeroestraat Amersfoort, 2020

Wij waren erg content met Anne-Fem. De lijnen waren kort. Communicatie was duidelijk. En met name voor de aankoop van ons nieuw huis was het heel fijn dat we zo snel kon schakelen. We zijn heel erg blij met het resultaat.

Funda gebruiker, verkoper Boeroestraat Amersfoort, 2020

Funda gebruiker, koper Oosterdorpsstraat Hoevelaken, 2020

AnneFem kon op korte termijn met ons mee om naar het huis te gaan kijken, gooide gelijk haar agenda hiervoor om. Sprong echt voor ons in de bres toen bleek dat er, nadat ons bod geaccepteerd was, een andere partij hier alsnog overheen wilde bieden! Zonder aankoop makelaar was ons droomhuis vast aan onze neus voorbij gegaan. Pakt ook gelijk door met het regelen van een taxateur en iemand voor een bouwkundig onderzoek, wat fijn was omdat we op vakantie waren èn je natuurlijk maar korte bedenktijd hebt. Houdt je telefonisch goed op de hoogte van de stand van zaken, kortom, zeer tevreden.

Funda gebruiker, koper Oosterdorpsstraat Hoevelaken, 2020

Funda gebruiker, verkoper Wiekslag Amersfoort, 2020

Omdat ik graag zekerheid wilde heb ik eerst mijn huis verkocht via AnneFem. AnneFem presteerde het om binnen een paar weken mijn appartement te verkopen en ook nog eens tegen een beter bod dan ik gedacht had. vervolgens moest ik snel op zoek naar tijdelijke woonruimte of iets terug kopen wat helemaal naar me zin zou zijn. Alsof de goede verkoop nog niet genoeg was, kwam AnneFem met een woning welke perfect bij me past, namelijk dichtbij de natuur, dichtbij de stad, mooi uitzicht(woonde op 6 hoog met vrij uitzicht), energieklasse A woning. best wel wat zaken om rekening mee te houden. een week later vond AnneFem de woning voor me in Vathorst, met alle punten welke ik graag wilde. Nu leek het erop dat ik eerst mijn woning moest overdragen omdat die eerder verkocht was. Dit hoefde niet doordat AnneFem het allemaal zo op elkaar had afgestemd dat de woning welke ik gekocht heb 2 weken eerder opgeleverd wordt en 2 weken later hoef ik mijn woning pas op te leveren. AnneFem kreeg het zelfs in deze tijd voor elkaar iets onder de vraagprijs te gaan! Ik wil AnneFem en haar collega’s super bedanken voor hun positiviteit, hun kennis en gedrevenheid! Mocht ik in de toekomst nog eens gaan verhuizen weet ik jullie te vinden!

Funda gebruiker, verkoper Wiekslag Amersfoort, 2020

Funda gebruiker, verkoper Bisschopsweg Amersfoort, 2020

Met Anne Fem makelaardij je huis verkopen voelt bijna als een feestje! Wat een enthousiasme en deskundigheid! Bij het eerste bezoek zijn we met Anne Fem een rondje door het huis gelopen en kregen we vrijblijvende adviezen om het huis “verkoopklaar”te maken. Vervolgens mooie afspraken gemaakt over het verkoopproces: de fotoreportage (prachtige brochure geworden!), de prijsbepaling, moment waarop het huis in de verkoop gaat, de manier waarop de bezichtigingen worden ingepland, allemaal in goed en prettig overleg! En dat ook nog eens tegen een erg laag tarief! Binnen 8 dagen was het huis verkocht. Je huis verkopen is iets nieuws beginnen, maar ook een beetje afscheid nemen. En ook daar had Anne Fem aandacht voor! Kortom: je huis verkopen bij Anne Fem makelaardij ( Anne Fem en haar team Wouter, Harriet en stagiaire Niels) kan ik van harte aanbevelen!

Funda gebruiker, verkoper Bisschopsweg Amersfoort, 2020

Funda gebruiker, verkoper Appelweg Amersfoort, 2020

Anne Fem is een makelaar die altijd bereikbaar is en voor me klaar heeft gestaan. De kantoormedewerkers zijn vriendelijk te zijn. Ze zijn nog niet helemaal op elkaar ingespeeld, begrijpelijk bij zo’n jong kantoor. Hier en daar zijn er wat schoonheidsfoutjes gemaakt, die echter meteen weer gecorrigeerd werden. Kortom: goeie makelaar

Funda gebruiker, verkoper Appelweg Amersfoort, 2020

Funda gebruiker, verkoper Soesterweg Amersfoort, 2020

Wij hadden een mooi huis gezien dat te koop stond door makelaar AnneFem, wij zijn heel goed begeleid door haar en daarom was de keuze niet zo moeilijk om met AnneFem verder te gaan om ons huis te verkopen, ze had een goed gevoel dat dit ging lukken voor de prijs die wij er voor wilde hebben. Dat was Supergoed ingeschat en binnen een week verkocht , Top prestatie ! Ook afhandeling verder met veel inzet is alles voor elkaar . Bedankt, Anne Fem

Funda gebruiker, verkoper Soesterweg Amersfoort, 2020

Funda gebruiker, verkoper Baak van Herkingen Amersfoort, 2020

Anne Fem heeft ons geholpen met zowel de aankoop van ons nieuwe huis als de verkoop van ons appartement. Vanaf het eerste contact was er een vertrouwd gevoel. Geen moment spijt gehad van onze keuze om Anne Fem ook ons appartement te laten verkopen. Erg vriendelijke en duidelijke communicatie. Een echte aanrader!

Funda gebruiker, verkoper Baak van Herkingen Amersfoort, 2020

Funda gebruiker, verkoper Ansfriduslaan Leusden, 2020

Anne Fem nvm makelaardij heeft ons echt geweldig geholpen bij de verkoop van ons huis. Eerst al door tijdens het oriënterende gesprek vooral goed te luisteren en vervolgens gelijk door te pakken en de benodigde acties te plannen. Ze heeft zoveel kennis van zaken, dat geeft heel erg veel vertrouwen! Binnen no-time na plaatsing op Funda hadden we al 11 bezichtigen gepland staan. Op de eerste kijkdag kwam voor ons vervolgens al het goede bod binnen. Wij zijn onwijs tevreden en bevelen Anne Fem nvm makelaardij iedereen aan bij de verkoop of aankoop van een woning.

Funda gebruiker, verkoper Ansfriduslaan Leusden, 2020

Funda gebruiker, verkoper Jacob Catsstraat Voorburg, 2020

Superlatieven zijn nodig om dit fantastisch voorspoedige traject te duiden. Anne Fem en haar team hebben met bijzonder veel aandacht, professionaliteit en passie, binnen twee weken, onze woning in Voorburg verkocht. Niets was teveel, zowel voor verkoper als voor de aspirant kopers. Ook buiten de regio laat Anne Fem Makelaardij zien dat zij bijzonder allround zijn. Het bereik, mede dankzij haar grote netwerk is indrukwekkend , tevens zet zij social media in om bereik verder te vergroten. Verfrissend van stijl en manier van aanpak. Wij bevelen AnneFemMakelaardij van harte aan, alles klopt. Alleen maar goeds !!!

Funda gebruiker, verkoper Jacob Catsstraat Voorburg, 2020

Funda gebruiker, koper Nieuwlandsedreef Amersfoort, 2020

Anne Fem heeft uitstekend onderhandeld. Ik had mijn zinnen gezet op het huis dus we hebben royaal ingezet maar dankzij het goede advies van Anne Fem heeft het ook daadwerkelijk geleid tot de aankoop. Ze pakt enorm door en informeert je goed. Anne Fem is veel bereikbaar, ook buiten kantoortijden en kan snel schakelen als het nodig is. Kortom: uitstekende makelaar voor mij.

Funda gebruiker, koper Nieuwlandsedreef Amersfoort, 2020

Funda gebruiker, verkoper Elias Beeckmanlaan Ede, 2020

Vanwege eerder succes en prettig contact was het de tweede keer dat we Anne Fem hebben gevraagd ons huis te verkopen. Ons vorige huis was destijds binnen een week al goed verkocht en nu was onze verwachting dat dit weer snel zou gaan lukken. Als er vanaf dag 1 geen forse druk op de verkoopkansen was ontstaan vanwege een onvoorziene klacht over geluidsoverlast was dit zeker ook weer zo gegaan. Bezichtigingen liepen niet alleen stuk op de klachtkwestie -wie wil er immers komen wonen in een woning waarover wordt geklaagd- maar ook een onbeschofte en intimiderende bejegening door een medebewoner van het appartementengebouw viel Anne Fem tijdens een van de eerste bezichtigingen ten deel. Desalniettemin bleef zij haar energieke positief ingestelde zelf en ging zij onverdroten door met de verkoopactiviteiten. Haar energie en engagement voor het makelen resulteerde in een verkoop die -mede dankzij de inzet van Wouter uit haar team- op een maandagavond om 22.00 uur op haar kantoor is beklonken. Andermaal hulde Anne Fem!

Funda gebruiker, verkoper Elias Beeckmanlaan Ede, 2020

Funda gebruiker, koper Hogeweg Amersfoort, 2020

Zoals gehoopt werden mijn wensen door Anne Fem serieus genomen en heeft zij ons, indien nodig, afgeremd in ons enthousiasme. Uiteindelijk hadden we binnen een paar weken beet en ben ik nu de tevreden eigenaar van een appartement van een compact appartement met uitzicht op de historische stadsmuur!

Funda gebruiker, koper Hogeweg Amersfoort, 2020

Funda gebruiker, verkoper De Heuvel Amersfoort, 2020

Eerste contact was gelijk erg prettig. Werd goed begeleid en vragen werden snel beantwoord. Omdat het geen groot bedrijf is, krijg je echt persoonlijke service. Zeker een aanrader

Funda gebruiker, verkoper De Heuvel Amersfoort, 2020

Funda gebruiker, verkoper Hartweg Amersfoort, 2020

Wij zijn zeer tevreden over Anne Fem en haar team. Zij kunnen elkaar waar nodig goed vervangen en weten onderling van de zaak. Zij werken snel en accuraat, met kennis van zaken en hebben een realistische kijk op de huizenmarkt. Zij zijn zeer goed bereikbaar en op het moment dat het er op aankomt leveren ze volledige inzet om de verkoop te doen slagen. Ons huis is mede hierdoor in 2 weken tijd verkocht.

Funda gebruiker, verkoper Hartweg Amersfoort, 2020

Funda gebruiker, verkoper Berkenweg Amersfoort, 2020

Vanaf het eerste telefonische contact merkte ik dat Anne Fem en haar team snel en ter zake kundig reageerden , Ook de terugkoppeling na rondleidingen verliep zeer goed. Niets anders dan lof! Voor iedereen aan te raden!

Funda gebruiker, verkoper Berkenweg Amersfoort, 2020

Funda gebruiker, verkoper Miereveldstraat Amersfoort, 2020

Zorgeloos mijn huis verkocht 🙏 Anne Fem makelaardij heeft een zeer prettige en een persoonlijke benadering. Ze zijn integer en doen geen uitspraken die ze niet na kunnen komen. Met alle vragen kon ik bij Anne Fem en haar team bestaande uit Harriet en Wouter terecht. Geen 9.00 tot 17.00 uur mentaliteit! Ze denken mee, kijken mee en ze leven mee. Echt 100% inzet. Begaan met de grote stap die je maakt. Zelfs in deze spannende Corona tijd, waarbij op 12 maart het thuis werken zijn intrede maakte en verbod op bijeenkomsten. De fotografie gepland stond op 16 maart. De dag waarop premier Rutte het land toesprak. Eerlijk is eerlijk, dan word je toch wel wat zenuwachtig. Toekomst die ineens onzeker wordt. Wat doet dit met de huizenmarkt? Met mijn huis? Maar Anne Fem en haar team zetten er flink druk op en binnen 3 dagen stond mijn huis te koop op Funda. De geweldige fotografie én presentatie van mijn huis, zorgden er voor dat er de volgende dag al bezichtigen gepland stonden. De dagen erna ook. Uiteraard met de door de NVM aanbevolen voorzorgsmaatregelen die zéér serieus werden toegepast. De snelle terugkoppeling van de bezichtigingen heb ik als zeer prettig ervaren. Zeker in een tijd die iedereen als onzeker ervaart ben je misschien nog wel nieuwsgieriger hoe potentiële kopers jouw huis ervaren. Gezien het aantal bezichtigingen in de zeer korte tijd dat mijn huis te koop heeft gestaan heb ik niet ervaren dat potentiële kopers zich af lieten schrikken door het Corona virus. Ik heb het hele traject ervaren als samen doen, mens versus mens en geen relatie opdrachtgever-klant. Het hele team stelde alles in het werk om ervoor te zorgen dat het hele verkooptraject prettig en positief verliep! Ik kan alleen maar zeggen een dikke 10 voor Anne Fem makelaardij. Super tevreden! Marion, Amersfoort

Funda gebruiker, verkoper Miereveldstraat Amersfoort, 2020

Funda gebruiker, verkoper Emminkhuizerberg Amersfoort, 2020

Het was de eerste keer dat wij een woning verkochten. Maar tijdens onze zoektocht naar een nieuw huis hebben we voldoende makelaars ontmoet om de dienstverlening van Anne Fem te beoordelen. Kortgezegd, alles was zoals we dat verwachten van een makelaar of eigenlijk zelfs boven verwachting. De communicatie was fijn, gezellig en duidelijk. Geen addertjes onder het gras, maar een goede prijs voor goed werk. Chapeau voor alle medewerkers, voor het ontzorgen van de verkoop.

Funda gebruiker, verkoper Emminkhuizerberg Amersfoort, 2020

Funda gebruiker, verkoper Muldersstraat Amersfoort, 2020

Het was vanaf het begin een heel prettig contact. Er werd ook goed naar mij geluisterd en mijn voorwaarden werden gerespecteerd. De goede presentatie heeft vast en zeker bijgedragen aan het snelle verkoopresultaat. Alle lof dus!!

Funda gebruiker, verkoper Muldersstraat Amersfoort, 2020

Funda gebruiker, koper Brederolaan Amersfoort, 2020

Anne Fem staat letterlijk dag en nacht voor je klaar, geen moeite is teveel. Wij zijn goed en deskundig geadviseerd. Zij is ook kritisch als het nodig is, waardoor je als enthousiaste beginner op de woningmarkt wordt behoed voor fouten. Uiteindelijk zeer snel ons droomhuis gevonden en binnen no time was de koop rond. Wij zouden Anne Fem zeker aanraden!

Funda gebruiker, koper Brederolaan Amersfoort, 2020

Funda gebruiker, verkoper Van Lenneplaan te Amersfoort, 2020

Anne Fem makelaardij is een klein kantoor waardoor het contact persoonlijk is, de lijnen kort zijn en er snel geschakeld wordt. Anne Fem is duidelijk, kordaat, goed bereikbaar en komt haar afspraken na. Ook haar collega’s zijn zeer servicegericht. We zijn blij met het goede advies en de snelle verkoop.

Funda gebruiker, verkoper Van Lenneplaan te Amersfoort, 2020

Funda gebruiker, koper Lauwersmeer te Amersfoort, 2020

Wij waren al 1,5 jaar op zoek naar een nieuwe woning. Tijdens bezichtiging van een woning in Amersfoort hebben wij Anne Fem ontmoet. Deze woning mocht het voor ons helaas niet worden maar wij zijn vrijblijvend met elkaar in gesprek gegaan over een aankoop/verkoop traject. Wij zijn met Anne Fem een overeenkomst aangegaan en dit was de beste keus tot nu toe. Bij de eerste beste woning waar wij echt serieus op zijn ingegaan heeft zij de woning voor ons kunnen aankopen door met de juiste kennis en snelheid te handelen. Daarnaast heeft Anne Fem ook het verkooptraject geregeld van onze huidige woning. De woningpresentatie, communicatie en alles wat bij een verkoop komt kijken was razendsnel geregeld. Binnen enkele dagen stond de woning op Funda en slecht één week later was de woning al verkocht. De voordelen van Anne Fem makelaardij: – Zeer goed bereikbaar (zelfs buiten kantoortijd) – Scherpe prijs – Een leuk team/persoonlijke benadering – Deskundig – Snelheid – Communicatie​​​​​​​

Funda gebruiker, koper Lauwersmeer te Amersfoort, 2020

Funda gebruiker, verkoper Ganzert te Eck en Wiel, 2020

Anne Fem is een zeer deskundige makelaar die de markt van Amersfoort en omstreken goed kent. Wat wij erg prettig vonden is dat Anne Fem communicatief is en prettig en eerlijk in het gesprek, informatief is, snel reageert en handelt en 100% voor de zaak gaat en onze belangen behartigt. Bovenal leverde haar bedrijf en het team met Harriet en Wouter een geweldige presentatie van ons huis met sfeervolle fotografie, 360 graden films en video met drone, allemaal even professioneel. Een TOP makelaar!

Funda gebruiker, verkoper Ganzert te Eck en Wiel, 2020

Funda gebruiker, koper Groote Kreek te Amersfoort, 2020

Hele fijne aankoopmakelaar. Advies op maat. Goed advies en goed bereikbaar. Verstand van zaken! In de toekomst neem ik Anne Fem nvm makelaardij zeker weer als mijn aankoopmakelaar!​​​​​​​

Funda gebruiker, koper Groote Kreek te Amersfoort, 2020

Funda gebruiker, verkoper Tulpstraat te Amersfoort, 2020

Echt zoals wij gewend zijn van Anne Fem en haar fantastische team die achter haar staat. Ze heeft ons nu voor de tweede keer ontzettend goed begeleid in het verkoopproces, duidelijke en goede communicatie en vooral met veel liefde en plezier is ons huis verkocht.​​​​​​​

Funda gebruiker, verkoper Tulpstraat te Amersfoort, 2020

Funda gebruiker, koper Ansfriduslaan te Leusden, 2020

Anne Fem en haar collega’s waren erg behulpzaam tijdens de aankoop. Warme en vriendelijke mensen en zeer flexibel. Vanaf moment 1 het volle vertrouwen dat we ons droomhuis konden kopen, en dat lukte! We zijn blij dat we Anne Fem hebben ingeschakeld.

Funda gebruiker, koper Ansfriduslaan te Leusden, 2020

Funda gebruiker, koper Liendertseweg te Amersfoort, 2020

Bij een bezichtiging ontmoette ik Anne Fem als verkoopmakelaar. Helaas ging dit appartement aan mij voorbij, wel was Anne Fem enorm betrokken bij mijn situatie en heb ik haar gebeld met de vraag of ze als aankoopmakelaar voor mij aan de slag wilde. Het High5-aankoop wat werd aangeboden sprak me aan, alles wat er bij een huis kopen komt kijken is al ingewikkeld genoeg. Maar niet met de hulp van dit pakket! Daarnaast kon ik Anne Fem elk moment van de dag appen of bellen, zelfs ‘s avonds maakte ze tijd of in het weekend. Ook bij de technische keuring kwam ze nog even kijken, wat een service! Nogmaals bedankt voor jullie persoonlijke aandacht.

Funda gebruiker, koper Liendertseweg te Amersfoort, 2020

Funda gebruiker, verkoper Van Lunterenstraat te Amersfoort, 2020

We waren blij met de service, we wilden graag snel alle bezichtigingen en de verkoop gedaan hebben. De makelaar heeft dit mogelijk gemaakt door zeer snel alle beeldmateriaal te laten maken en beschikbaar te laten maken voor bezichtiging op Funda (donderdag het beeldmateriaal gemaakt, vrijdagavond online). De prijs/kwaliteit verhouding was bovendien zeer gunstig.

Funda gebruiker, verkoper Van Lunterenstraat te Amersfoort, 2020

Funda gebruiker, verkoper Kornoelje te Leusden, 2020

Anne Fem nvm makelaardij pakt zaken voortvaren op, is doortastend en regelt alles wat nodig is voor de aankoop of verkoop van een huis. Ons huis is daardoor supersnel verkocht! Ook hebben we, in deze lastige markt, snel een huis met hun hulp kunnen aankopen. Anne Fem nvm makelaardij is ook buiten reguliere kantoortijden bereikbaar en beantwoordt vragen snel. Heel fijn dat alle regelzaken zo uit handen wordt genomen!

Funda gebruiker, verkoper Kornoelje te Leusden, 2020

Funda gebruiker, verkoper Heiligenbergerweg te Amersfoort, 2020

Anne Fem was een gouden greep: we hadden geen betere makelaar kunnen treffen. Heel actief, snel, luistert goed, speelt in op je wensen en komt met ideeën. Prettig en open in de omgang en heel communicatief. Tegelijk ook strategisch en doelgericht in haar aanpak bij de verkoop. Altijd bereikbaar en laat snel weten als er iets te melden valt. Komt ook onmiddellijk in actie als er -zoals bij ons- zich onverwachte ontwikkelingen voordoen. Ze is enthousiast, gaat er helemaal voor en werkt keihard om je huis te verkopen voor de maximaal haalbare prijs. Alle belangstellenden (zo’n 35 in ons geval) kregen binnen een week individueel een bezichtiging en na het weekend was het huis ver boven de vraagprijs verkocht. Kortom: een enthousiastere en betere makelaar zul je in Amersfoort en omstreken niet snel vinden. We bevelen Anne Fem van harte aan..

Funda gebruiker, verkoper Heiligenbergerweg te Amersfoort, 2020

Funda gebruiker, koper Springerstraat te Amersfoort, 2019

Hoe vind je een goede makelaar, als je wilt verhuizen naar een plaats, waar je niemand kent? Via een collega kwam ik terecht bij Jan Scheffer Vastgoed, meer specifiek bij makelaar Anne Fem de Groot. Een tip waar ik erg blij mee was. Vriendelijke en deskundige medewerkers, een makelaar, die hartelijk en deskundig bleek en ook een spoedige aankoop voor me heeft onderhandeld. Ik ben er blij mee en kan dit bedrijf zeer aanbevelen.

Funda gebruiker, koper Springerstraat te Amersfoort, 2019

Funda gebruiker, verkoper Lofoten te Amersfoort, 2019

Direct vanaf het begin erg goed contact gehad. Anne Fem is professioneel en goed in haar vak! Ze staat altijd voor je klaar en neemt de tijd. Zou geen andere makelaar meer willen!

Funda gebruiker, verkoper Lofoten te Amersfoort, 2019

Funda gebruiker, verkoper Ambachtlaan te Hoogland, 2019

Contact verliep super! Geweldige foto’s, informatie en duidelijke taal. Lekker doelgericht en professioneel met inhoudelijk inzicht en kennis van zaken. Kan deze makelaar zeker aanbevelen.

Funda gebruiker, verkoper Ambachtlaan te Hoogland, 2019

Funda gebruiker, koper Jacob Catsstraat te Voorburg, 2019

Het contact met de makelaar is goed verlopen. Het korte schakelen, de deskundigheid en betrokkenheid zijn boven verwachting geweest. Ondanks het feit dat de aankoop buiten de regio heeft plaatsgevonden is de snelheid in het proces bewaakt gebleven. Top!

Funda gebruiker, koper Jacob Catsstraat Voorburg te Voorburg, 2019

Funda gebruiker, verkoper Nieuwe Veenendaalseweg te Rhenen, 2019

Het contact met de makelaar verliep heel voorspoedig en goed. Er is oog voor de persoonlijke situatie van de verkopers en indien nodig zet de makelaar net dat gevraagde stapje extra om tot een goede verkoop te komen. Ik raad iedereen daarom deze makelaar aan. Anne Fem en haar team zullen alles op alles zetten om je huis te verkopen onder de juiste voorwaarden.

Funda gebruiker, verkoper Nieuwe Veenendaalseweg te Rhenen, 2019

Funda gebruiker, verkoper Andreaslaan te Hoevelaken, 2019

Anne Fem heeft er bovenop gezeten. Als een pitbull bijt ze zich vast en zorgt ervoor dat alles soepel en snel verloopt. De stukken die opgeleverd moeten worden zijn door kantoor goed geregeld. De bereikbaarheid is goed. Evenals de snelheid waarmee bijvoorbeeld het bord in de tuin is aangepast op de nieuwe status van de verkoop. Kleinigheden, maar voor mij belangrijk. Ik heb steeds het idee gehad dat er voor me werd gezorgd. Ik ben ontzorgd in alles en omdat het niet mijn dagelijkse ding is, heb ik veel vragen en mijn onzekerheden gehad. Ook daar is heel zorgvuldig mee omgegaan. Kortom: zeker een aanrader!

Funda gebruiker, verkoper Andreaslaan te Hoevelaken, 2019

CONTACT

 

Anne Fem NVM Makelaardij
Leusderweg 26 3817 KA Amersfoort
T: 033 2091100 | 06 25041962
E: info@annefemnvmmakelaardij.nl

BTW 8041.24.711.B.01
Kvk Utrecht 30127032

Privacy verklaring