Makelaar in Zeist: Anne Fem NVM

Makelaar in Zeist nodig?

Op zoek naar een makelaar in Zeist? Anne Fem NVM biedt professionele begeleiding bij het kopen of verkopen van je woning. Want hoewel we gevestigd zijn in Amersfoort, zijn we ook actief in andere steden.

Wie zijn wij?

De geschiedenis van Anne Fem NVM bestaat uit tal van succesverhalen. We hebben al vele mensen mogen verblijden met onze services. Ons geheim? Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken we over alle expertise die nodig is om aan jouw wensen tegemoet te komen. Bovendien staat persoonlijk contact bij ons hoog in het vaandel. We luisteren goed naar jouw wensen en betrokkenheid vinden we belangrijk.

Neem contact met ons op

Welke diensten biedt Anne Fem NVM?

Doordat deze makelaar in Zeist verschillende diensten aanbiedt, krijg je altijd de begeleiding die je wenst. We zetten onze services graag voor je op een rij.

Aankoopmakelaar Zeist: professionele begeleiding

Als je een aankoopmakelaar in Zeist zoekt, dan is ons Aankoop High5-pakket iets voor jou. Bij dit pakket bieden we professionele begeleiding tijdens je gehele aankoopproces. Nadat we in beeld hebben wat je precies zoekt, gaan we met volle overgave voor je aan de slag. We plannen bijvoorbeeld bezichtigingen voor je in en laten een bouwtechnische keuring doen van het huis waarin je geïnteresseerd bent. Na het uitbrengen van je bod taxeren we het huis en regelen we de zaken bij de notaris. Met deze service hopen we je te ontzorgen. Een huis kopen is immers al stressvol genoeg.

Vind je droomhuis snel met Copaan

Niks maakt ons gelukkiger dan jou aan je droomhuis helpen. En om dat te kunnen doen, is het belangrijk dat we jouw wensen zo goed mogelijk in beeld hebben. Daarom maken wij gebruik van het online systeem Copaan. In dit systeem geef je eenvoudig en snel aan wat je belangrijk vindt aan een huis. Vervolgens ontvang je dagelijks de best passende woningadvertenties uit het meest actuele aanbod. Hiermee streven we een zo efficiënt mogelijke werkwijze na. Nieuwsgierig geworden naar het huidige woningaanbod? Bekijk dan meteen welke huizen er te koop staan.

Huis verkopen zonder zorgen

Niet alleen voor het aanschaffen van een huis zit je bij deze makelaar in Zeist goed. Wij zijn ook gespecialiseerd in het verkopen van woningen. Waar we je precies bij begeleiden, dat is aan jou. We leveren maatwerk en denken graag met je mee over de mogelijkheden. 

Volledige ontzorging met Verkoop High5

Als je het gehele proces van het verkopen van je huis uit handen wil geven, dan kun je kiezen voor ons Verkoop High5-pakket. Terwijl jij rustig ademhaalt, regelen wij zaken als het fotograferen van je huis, de taxatie en een bouwtechnische keuring. We zorgen er tevens voor dat je huis op Funda en sociale media terechtkomt en als er bezichtigingen plaatsvinden verzorgen wij de verkoopstyling. Zo weet je zeker dat je huis er sfeervol en aantrekkelijk bijstaat. 

Taxatie in Zeist: makelaar Anne Fem NVM

Wil je je huis laten taxeren? Maar heb je geen behoefte aan begeleiding bij je gehele aankoop- of verkoopproces? Ook dan ben je bij Anne Fem NVM aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied. Zo voeren we niet alleen taxaties uit voor particulieren, maar ook voor grote partijen zoals woningstichtingen, gemeenten, banken en hypotheekadviseurs. 

Anne Fem NVM helpt je graag

Kun jij onze hulp wel gebruiken? Neem dan snel contact met ons op. We steken graag de handen voor je uit de mouwen. Dankzij onze hoogwaardige service ga jij de aankoop- of verkoopperiode fluitend tegemoet. Hopelijk maken we snel kennis met elkaar. Maar voordat dat zover is, stellen we ons alvast digitaal aan je voor.

Onderscheidende presentatie van de woning

Anne Fem NVM Makelaardij beschikt over innoverende marketing-instrumenten om jouw woonhuis snel en adequaat aan de juiste doelgroep aan te bieden. Hiertoe behoren een uitgebreide brochure, advertenties, nieuwsbrieven en
uiteraard de presentatie op Funda. Al onze opdrachten worden ondersteund door kwalitatief hoogwaardige en professionele fotografie, het inmeten van woningen en het vertalen hiervan naar aansprekende 2D en 3D presentaties.

Krachtig en zeer wijd verspreid netwerk

Anne Fem NVM Makelaardij zet haar ervaring en voorname netwerk binnen en buiten Amersfoort in om jouw woonhuis actief in de markt te zetten. Tools als Facebook, YouTube , LinkedIn en Instagram zetten wij optimaal in om
doelgroepen doelgericht en effectief te bereiken.

Bezichtigingen van de woning

De bezichtigingen van jouw woning wordt verzorgd door Anne Fem NVM Makelaardij. Wij coördineren de afspraken en ontvangen de belangstellenden. Tevens verzorgen wij het meerdere keren bezichtigen van een woning en/of de aanwezigheid bij bijvoorbeeld een bouwtechnische keuring van de woning. Ontzorgen noemen wij dat.

Taxaties

Als er een officieel document nodig is voor de waarde van de woning, dan taxeren wij je woning en stellen een door het NWWI gevalideerd taxatierapport op. Tevens is het mogelijk om een gratis waardebepaling van je woning te laten uitvoeren

Onderhandelen

Als een kijker geïnteresseerd is in de woning en onderhandelingen wil starten breekt er voor jou als verkoper een spannende tijd aan. Anne Fem NVM Makelaardij is als makelaar degene die zakelijk en klantgericht onderhandelt. Niet alleen over de prijs, maar ook over bijvoorbeeld de termijn van aanvaarding van je woning, te verkopen roerende
goederen, onderzoeken en voorbehouden. Het frequente overleg met jou als klant is hierbij van groot belang dat zijn wij ons zeer bewust.

Eindfase

Zoals je van ons mag verwachten zullen wij het proces van de aan- of verkoop van je woning van begin tot eind in alle facetten goed begeleiden. Wij zien daarbij niets over het hoofd en vertrouwen op onze jarenlange ervaring en een goede samenwerking.

Meer informatie over dit pakket?

Neem dan contact met ons op

CONTACT

Anne Fem NVM Makelaardij
Leusderweg 26 3817 KA Amersfoort
T: 033 2091100 | 06 25041962
E: info@annefemnvmmakelaardij.nl
BTW 8041.24.711.B.01
Kvk Utrecht 30127032