Makelaar Woudenberg: Anne Fem NVM

Makelaar Woudenberg nodig?

Overweeg je om een huis te kopen in Woudenberg? Of wil je jouw woning juist in de verkoop doen? Anne Fem NVM Makelaardij staat paraat je te helpen. Hoewel we zijn gevestigd in Amersfoort, zijn we ook actief als makelaar in Woudenberg.

 

Neem contact met ons op

Welke services bieden wij aan?

Voor een makelaardij in Woudenberg ben je bij ons dus aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring en beschikken over de expertise die nodig is om jouw behoeften tegemoet te komen. Doordat we verschillende services aanbieden, krijg je altijd exact de begeleiding die je wenst.

Zorgeloos je huis verkopen

Als je je huis in de verkoop gaat doen, kun je gebruikmaken van onze verkoopdiensten. Het fijne hieraan is: dit is altijd maatwerk. Wil je je woning bijvoorbeeld enkel laten taxeren, wil je een bouwkundige keuring laten doen of neem je ook graag andere verkoopdiensten af? We luisteren zorgvuldig naar je wensen en bieden exact de hulp die je nodig hebt.

Verkoop High5: verkoopbegeleiding van A tot Z

Al onze verkoopdiensten afnemen? Dan biedt ons Verkoop High5-pakket uitkomst. Met dit pakket krijg je begeleiding van A tot Z. We regelen bijvoorbeeld niet alleen zaken als het fotograferen van je huis, ook taxeren we hem, doen we een bouwtechnische keuring en plaatsen we je woning op Funda en sociale media. Daarnaast verzorgen wij de verkoopstyling. Onze specialisten zorgen er met hun kritisch oog voor dat jouw woning er strak, aantrekkelijk en sfeervol bijstaat voor de bezichtigingen. Dit bespaart jou heel wat tijd, moeite en zorgen. Het verkopen van een huis is immers al stressvol genoeg.

Aankoop High5: Anne Fem NVM helpt je aan je droomhuis

Klinkt dat je wel goed in de oren, zo’n compleet pakket? Maar wil je juist begeleiding bij het kopen van een huis? Dat kan. Bij deze makelaar in Woudenberg kun je ook een Aankoop High5-pakket afnemen. Als je hiervoor kiest, bieden we jou professionele begeleiding tijdens je gehele aankoopproces. We plannen bijvoorbeeld bezichtigingen in en laten een bouwtechnische keuring doen van het huis waarin je geïnteresseerd bent. Bod uitgebracht? Ook dan staan we nog aan je zijde. We taxeren het huis en regelen de zaken bij de notaris. Op onze pagina met woningaanbod zie je alvast welke huizen er momenteel in de verkoop staan.

Copaan: het aanbod dat past bij je wensen

Om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan je wensen en eisen, gebruiken wij het online systeem Copaan. In dit systeem geef je eenvoudig en snel aan wat voor woning je precies zoekt. Vervolgens ontvang je dagelijks de best passende woningadvertenties uit het meest actuele aanbod. Op deze manier gaan we zo efficiënt mogelijk te werk, zodat je je droomhuis hopelijk snel vindt.

Taxatie door makelaardij Woudenberg

Zoek je een makelaardij om een woning in Woudenberg te laten taxeren? En wil je geen compleet aankoop- of verkooppakket afnemen? Ook dan kun je bij ons terecht. Anne Fem heeft jarenlange ervaring op dit vlak. We taxeren niet alleen voor particulieren, maar ook voor hypotheekadviseurs, gemeenten, woningstichtingen en banken.

In Woudenberg een makelaar inschakelen?

Denk je dat je onze hulp wel kunt gebruiken? Neem dan snel contact met ons op. Wij gaan graag voor je aan de slag. Dankzij onze kennis en expertise als makelaar in Woudenberg, hebben we al bij vele mensen een lach op het gezicht getoverd. Deze klanten hebben hun ervaring met Anne Fem NVM Makelaardij samengevat, in verhuisverhalen en reviews. Neem eens een kijkje, als je benieuwd bent. Hopelijk ben jij de volgende die we kunnen verblijden. 

Onderscheidende presentatie van de woning

Anne Fem NVM Makelaardij beschikt over innoverende marketing-instrumenten om jouw woonhuis snel en adequaat aan de juiste doelgroep aan te bieden. Hiertoe behoren een uitgebreide brochure, advertenties, nieuwsbrieven en
uiteraard de presentatie op Funda. Al onze opdrachten worden ondersteund door kwalitatief hoogwaardige en professionele fotografie, het inmeten van woningen en het vertalen hiervan naar aansprekende 2D en 3D presentaties.

Krachtig en zeer wijd verspreid netwerk

Anne Fem NVM Makelaardij zet haar ervaring en voorname netwerk binnen en buiten Amersfoort in om jouw woonhuis actief in de markt te zetten. Tools als Facebook, YouTube , LinkedIn en Instagram zetten wij optimaal in om
doelgroepen doelgericht en effectief te bereiken.

Bezichtigingen van de woning

De bezichtigingen van jouw woning wordt verzorgd door Anne Fem NVM Makelaardij. Wij coördineren de afspraken en ontvangen de belangstellenden. Tevens verzorgen wij het meerdere keren bezichtigen van een woning en/of de aanwezigheid bij bijvoorbeeld een bouwtechnische keuring van de woning. Ontzorgen noemen wij dat.

Taxaties

Als er een officieel document nodig is voor de waarde van de woning, dan taxeren wij je woning en stellen een door het NWWI gevalideerd taxatierapport op. Tevens is het mogelijk om een gratis waardebepaling van je woning te laten uitvoeren

Onderhandelen

Als een kijker geïnteresseerd is in de woning en onderhandelingen wil starten breekt er voor jou als verkoper een spannende tijd aan. Anne Fem NVM Makelaardij is als makelaar degene die zakelijk en klantgericht onderhandelt. Niet alleen over de prijs, maar ook over bijvoorbeeld de termijn van aanvaarding van je woning, te verkopen roerende
goederen, onderzoeken en voorbehouden. Het frequente overleg met jou als klant is hierbij van groot belang dat zijn wij ons zeer bewust.

Eindfase

Zoals je van ons mag verwachten zullen wij het proces van de aan- of verkoop van je woning van begin tot eind in alle facetten goed begeleiden. Wij zien daarbij niets over het hoofd en vertrouwen op onze jarenlange ervaring en een goede samenwerking.

Meer informatie over dit pakket?

Neem dan contact met ons op

CONTACT

Anne Fem NVM Makelaardij
Leusderweg 26 3817 KA Amersfoort
T: 033 2091100 | 06 25041962
E: info@annefemnvmmakelaardij.nl
BTW 8041.24.711.B.01
Kvk Utrecht 30127032