Makelaar Soest: Anne Fem NVM Makelaardij

Makelaar in Soest nodig?

Ga je jouw huis in Soest in de verkoop doen? Of ben je juist van plan hiervan jouw nieuwe woonplaats te maken? Anne Fem NVM Makelaardij helpt je graag bij het waarmaken van jouw woondromen. Hoewel we zijn gevestigd in Amersfoort, schieten we ook graag te hulp als makelaar in Soest.

Neem contact met ons op

Even kennismaken: wie zijn wij?

Anne Fem NVM Makelaardij heeft al bij veel huizenkopers én -verkopers een lach op het gezicht getoverd. En dat is niet zomaar. Dankzij ons specialistisch oog en een berg met ervaring weten we exact wat er speelt in de huidige huizenmarkt. Op die manier zijn we in staat op professionele wijze gehoor te geven aan jouw wensen en behoeften. Daarbij: allemaal hebben we ons hart verloren aan het makelaarsvak. We streven altijd het maximale resultaat na en we laten pas los als jij tevreden bent.

 

Anne Fem NVM Makelaar Soest: onze diensten

Bij het uitvoeren van onze diensten komt dus heel wat expertise, passie en gedrevenheid om de hoek kijken. Maar ook persoonlijk contact staat centraal. Doordat we altijd zorgvuldig luisteren naar jouw wensen en eisen, lukt het ons om maatwerk te bieden. Welke services we dan precies verlenen? Ons dienstenaanbod is op te delen in verkopen, aankopen en taxeren.

 

Je huis in de verkoop doen? Ga voor professionele begeleiding

Wil je je huis in Soest in de verkoop doen, dan kun je gebruikmaken van onze verkoopdiensten. Welke services je precies afneemt, dat kies je zelf. Wil je bijvoorbeeld enkel een bouwtechnische keuring laten doen, laat je je huis ook graag door ons taxeren of vind je het fijn als wij je woning delen op Funda en sociale media? Wij stellen jouw wensen te allen tijde voorop en leveren altijd maatwerk.

 

Verkoop High5: een compleet pakket

Geef je graag het gehele verkoopproces uit handen aan een makelaar in Soest? In dat geval is onze Verkoop High5-service wat je nodig hebt. In plaats van alle diensten los af te nemen, heb je met deze service meteen een compleet pakket te pakken. Volledige ontzorging bij de verkoop van je woning dus. Ook het verzorgen van de verkoopstyling valt hieronder. Wat dat inhoudt: we laten jouw woning er strak, sfeervol en aantrekkelijk bijstaan tijdens de bezichtigingen.

 

Aankoopmakelaar Soest: Aankoop High5

Lijkt zo’n compleet pakket jou wel wat? Maar wil je een huis in Soest kopen in plaats van verkopen? Dan is onze Aankoop High5-service iets voor jou. Kies je voor dit pakket, dan krijg je volledige begeleiding bij het aankopen van jouw droomhuis. Als aankoopmakelaar in Soest plannen we bijvoorbeeld niet alleen bezichtigingen in, ook laten we een bouwtechnische keuring en taxatie uitvoeren van het huis dat je op het oog hebt. En is je droomhuis bijna in je bezit, dan schiet deze NVM-makelaar in Soest te hulp voor het saaie papierwerk. Scheelt jou heel wat grijze haren.

 

Copaan: het woningaanbod dat aansluit bij jouw wensen

Om jou zo snel mogelijk te helpen aan het huis van je dromen, maken wij gebruik van het online zoeksysteem Copaan. Hoe dat werkt? Jij geeft aan wat jouw wensen, behoeften en eisen zijn met betrekking tot een huis. En wij sturen jou iedere dag de past passende woningadvertenties. Zelf huizen uit ons aanbod filteren hoeft dus niet. Dit doet Copaan voor je. Wel zo makkelijk en efficiënt.

 

Woning laten taxeren door een professional

Heb je jouw droomhuis weten te bemachtigen op eigen kracht? Maar is er nog een taxatierapport nodig om je hypotheek rond te krijgen? Als makelaar in Soest zijn wij tevens in te schakelen voor het uitvoeren van een taxatie. Gewoon, zonder een geheel aankooppakket af te nemen. Wij hebben jarenlange ervaring op dit vlak en weten een huis op professionele wijze op waarde te schatten.

 

Anne Fem NVM Makelaardij inschakelen?

Denk je dat Anne Fem NVM Makelaardij in Soest dé makelaar is die jou kan helpen? Neem dan snel contact met ons op. We inventariseren graag wat we voor je kunnen betekenen en staan paraat je te helpen.

Neem contact met ons op

Onderscheidende presentatie van de woning

Anne Fem NVM Makelaardij beschikt over innoverende marketing-instrumenten om jouw woonhuis snel en adequaat aan de juiste doelgroep aan te bieden. Hiertoe behoren een uitgebreide brochure, advertenties, nieuwsbrieven en
uiteraard de presentatie op Funda. Al onze opdrachten worden ondersteund door kwalitatief hoogwaardige en professionele fotografie, het inmeten van woningen en het vertalen hiervan naar aansprekende 2D en 3D presentaties.

Krachtig en zeer wijd verspreid netwerk

Anne Fem NVM Makelaardij zet haar ervaring en voorname netwerk binnen en buiten Amersfoort in om jouw woonhuis actief in de markt te zetten. Tools als Facebook, YouTube , LinkedIn en Instagram zetten wij optimaal in om
doelgroepen doelgericht en effectief te bereiken.

Bezichtigingen van de woning

De bezichtigingen van jouw woning wordt verzorgd door Anne Fem NVM Makelaardij. Wij coördineren de afspraken en ontvangen de belangstellenden. Tevens verzorgen wij het meerdere keren bezichtigen van een woning en/of de aanwezigheid bij bijvoorbeeld een bouwtechnische keuring van de woning. Ontzorgen noemen wij dat.

Taxaties

Als er een officieel document nodig is voor de waarde van de woning, dan taxeren wij je woning en stellen een door het NWWI gevalideerd taxatierapport op. Tevens is het mogelijk om een gratis waardebepaling van je woning te laten uitvoeren

Onderhandelen

Als een kijker geïnteresseerd is in de woning en onderhandelingen wil starten breekt er voor jou als verkoper een spannende tijd aan. Anne Fem NVM Makelaardij is als makelaar degene die zakelijk en klantgericht onderhandelt. Niet alleen over de prijs, maar ook over bijvoorbeeld de termijn van aanvaarding van je woning, te verkopen roerende
goederen, onderzoeken en voorbehouden. Het frequente overleg met jou als klant is hierbij van groot belang dat zijn wij ons zeer bewust.

Eindfase

Zoals je van ons mag verwachten zullen wij het proces van de aan- of verkoop van je woning van begin tot eind in alle facetten goed begeleiden. Wij zien daarbij niets over het hoofd en vertrouwen op onze jarenlange ervaring en een goede samenwerking.

Meer informatie over dit pakket?

Neem dan contact met ons op

CONTACT

Anne Fem NVM Makelaardij
Leusderweg 26 3817 KA Amersfoort
T: 033 2091100 | 06 25041962
E: info@annefemnvmmakelaardij.nl
BTW 8041.24.711.B.01
Kvk Utrecht 30127032