Huis verkopen in Amersfoort? Anne Fem NVM Makelaardij helpt

Wil je een huis verkopen in Amersfoort? Met Anne Fem NVM Makelaardij aan je zijde doe je dit snel en zorgeloos. Terwijl wij gebruikmaken van onze kennis, kunde en bevlogenheid, leun jij stressvrij achterover.

Neem contact met ons op

Een zorgeloos verkoopproces met Anne Fem NVM Makelaardij

Dat er aan het eind van het verkoopproces een paar grijze haren opduiken, is volkomen normaal. Een huis verkopen in Amersfoort levert nou eenmaal veel stress op. Bij Anne Fem NVM Makelaardij proberen we dit te voorkomen door jou volledig te ontzorgen van stress. Tijdens het verkoopproces, van A tot Z, kan je op ons rekenen. Wij bijten ons volledig vast in het proces en laten pas los zodra jij tevreden bent. Ook na de koopovereenkomst staan wij elke dag voor jou klaar. Je kan ons 24 uur per dag mailen en op werkdagen, s ’avonds en in het weekend zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

Wat kan je van ons verwachten?

Niet alleen tijdens, maar ook voor en na het verkopen van jouw huis in Amersfoort staan wij voor jou klaar. Maar wat kan je nou eigenlijk van ons verwachten? Wij nemen je mee in het proces zodat je zeker weet dat alles goed komt.  

Woning onder de aandacht brengen  

Naast de juiste vraagprijs, is de presentatie van de woning net zo belangrijk. Door jarenlange ervaring en een breed netwerk, weten we precies met welke marketinginstrumenten we in de roos schieten. Dit doen we onder anderen door: het schieten van professionele woning foto’s, 360 graden foto’s van de woning en een bezichtigingsfilm, om deze vervolgens te verspreiden onder de doelgroep. Ze zeggen een goed begin is het halve werk, en dat geldt zeker ook bij het verkopen van een huis.

Bezichtigingen en verkoopstyling

Zodra jouw woning in de verkoop is genomen is Anne Fem NVM Makelaardij continue bezig met de woning onder de aandacht brengen bij potentiële kandidaten. Wij doen dit op verschillende manier. Denk hierbij aan on-als offline, via ons netwerk en door bezichtigingen. Hierbij steken we bovendien graag de handen uit de mouwen. Niet alleen leiden we deze in goede banen, ook laten we jouw woning er sfeervol, strak en aantrekkelijk bijstaan. Zo zorgen we samen ervoor dat jouw huis voor een zo breed mogelijk publiek interessant is.   

Begeleiding na de verkoop

Heb je je huis weten te verkopen? Dan komt er heel wat papierwerk om de hoek kijken. Denk hierbij aan een koopovereenkomst. Deze stellen wij voor jou op en bespreken deze met jou en de koper. En zoals je mag verwachten van een NVM-makelaar, schieten wij ook te hulp bij andere zaken. Zo controleren en geven wij waar nodig toelichting bij documenten die met de notaris worden geregeld, zoals de eigendomsakte en hypotheekakte. Ook als er andere vragen of zaken zijn waar we bij kunnen helpen staan we voor jou klaar. Op die manier zorgen we dat de eindfase van het verkoopproces vlekkeloos verloopt.

Woning verkopen in Amersfoort met onze hulp?

Ben je er klaar voor een nieuwe stap en dit te doen zonder enige stress? En denk je dat Anne Fem NVM Makelaardij dé partij is die jou kan begeleiden bij je woning verkopen in Amersfoort? Neem dan snel contact met ons op. We gaan graag met je om tafel om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen. Je huis verkopen in Amersfoort doe je met Anne Fem NVM Makelaardij.

Neem contact met ons op

CONTACT

Anne Fem NVM Makelaardij
Leusderweg 26 3817 KA Amersfoort
T: 033 2091100 | 06 25041962
E: info@annefemnvmmakelaardij.nl
BTW 8041.24.711.B.01
Kvk Utrecht 30127032