Bij AnneFem Makelaardij ademt men vakmanschap en staat de klant onomstotelijk op nummer 1.
Al bij de eerste kennismaking kregen wij tijdens een korte presentatie meteen het gevoel met een zeer professionele, enthousiaste, integere en gedreven makelaar van doen te hebben. Tijdens deze presentatie werd op transparante wijze een voorstelling gemaakt van alles wat gemoeid was met de verkoop van ons huis. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren.
Niet alleen met Anne-Fem, maar met haar hele team hebben wij fijn contact gehad. De lijntjes zijn kort, de bereikbaarheid enorm goed (zelfs op zaterdag!), en je merkt gewoon dat iedereen graag een stap extra doet om je vragen te beantwoorden of je te updaten over de stand van zaken.
Voor ons hebben AnneFem en haar team zich niet alleen onderscheiden door hun zeer gunstige makelaarstarief, maar nog meer met de fijne manier van samenwerken en het persoonlijke contact dat wij hebben mogen ervaren. Het kan niet anders dan dat de ‘passie voor het vak’ van Anne Fem hieraan ten grondslag ligt.
In onze optiek is het in de arm nemen van AnneFem Makelaardij ons geld meer dan waard geweest . Sterker nog, we kunnen we met deze ervaring met veel plezier terugkijken op de verkoop van ons huis.

Funda gebruiker, verkoper Scheltemalaan, 2020