High5 aankoopmakelaar Soest

Vakkundig begeleid worden bij het bemachtigen van jouw Soestse droomhuis? Anne Fem NVM Makelaardij is dé aankoopmakelaar in Soest die je zoekt! Dankzij onze professionele werkwijze en een rijke kennis van de lokale huizenmarkt, wisten we al vele mensen te helpen aan een nieuw thuis!

Dit is wat een aankoopmakelaar voor je regelt

Neem je een aankoopmakelaar in de arm, dan bespaart dat je heel wat kopzorgen en stress. Bij het kopen van een huis komt namelijk heel wat kijken. 

Niet alleen dien je het actuele huizenaanbod continu in de gaten te houden en bezichtigingen in te plannen. Ook moet je huis dat je bezichtigt met een kritisch oog bekijken en je bod weloverwogen uitbrengen. En is je bod geaccepteerd, dan krijg je nog eens te maken met een hele waslijst aan papier- en regelwerk. Kortom: niet iets wat over één nacht ijs gaat. 

Een aankoopmakelaar maakt jouw aankoopproces een stuk makkelijker en aangenamer. Dankzij vakkundig advies en professionele begeleiding van begin tot eind, bemachtig jij je droomhuis op een zorgeloze manier.

Aankoopmakelaar nodig?

Neem dan contact met ons op

Bepaal zelf welke begeleiding je krijgt

Bij Anne Fem NVM Makelaardij profiteer je van maatwerk. Dat wil zeggen: jij kiest volledig zelf bij welke stappen van jouw aankoopproces je begeleiding.

 • Woningprofiel opstellen. In een persoonlijk gesprek vertel je ons precies waaraan jouw nieuwe woning in Soest moet voldoen. Je kunt je ook inschrijven voor ons online zoeksysteem Copaan, waarmee je iedere dag een passend aanbod met huizen in je mailbox ontvangt.
 • Hulp bij bezichtigingen. Wij plannen bezichtigingen voor je in, wonen deze – samen met jou – bij en geven je achteraf eerlijk advies over de reële waarde en eventuele gebreken.
 • Onderzoek doen naar huis. Overweeg je een bod uit te brengen, dan doen wij onderzoek naar zaken als een prijsstelling, kosten van verbouwingen, de lijst van onroerende zaken, een eventueel bestemmingsplan en kadastrale gegevens.
 • Begeleiding bij biedingsproces. Je ontvangt advies over welk bod realistisch is en we gaan voor jou in onderhandeling als er een tegenbod komt.
 • Papierwerk regelen. Nadat je bod is geaccepteerd helpen we je bij het regelwerk. We nemen de koopakte bijvoorbeeld grondig door om zeker te weten dat er geen gekke voorwaarden in staan, samen met jou doen we de laatste inspectie en we begeleiden je tijdens de eigendomsoverdracht.

High 5 aankoop in Soest

Anne Fem NVM denkt graag van A tot Z mee met cliënten. Zo helpen wij met taxaties, keuringen, bemiddeling en advies. Als je bij ons kiest voor het High 5 aankooppakket, kun je de volgende diensten verwachten:

 • Taxatie van de aangekochte woning door onze eigen erkend en gecertificeerd taxateur. Als aankopende partij ontvang je op korte termijn alle informatie in een gevalideerd rapport;
 • Een uitgebreide bouwtechnische keuring van de woning die je op het oog hebt;
 • Het passeren van de woning bij de notaris, hierbij wordt ook de eigendomsakte en hypotheekakte meegenomen (alle bijkomende kosten zijn voor rekening van de opdrachtgever);
 • Hypotheekadvies (extra optie, vanaf € 2.250,=) af te sluiten bij een WFT gecertificeerde adviseur.

Een High5 aankooppakket kost € 4.950, – inclusief BTW. Dit is een vast bedrag voor dit pakket van diensten, ongeacht wat de aankoopsom van jouw woning is. Liever een offerte op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

De opdrachtgever vrijwaart Anne Fem NVM Makelaardij voor aanspraken van dienstverlening door derden welke verband houden met of voortvloeien uit de door Anne Fem NVM Makelaardij uitgevoerde opdracht en diensten.

Meer informatie over dit pakket?

Neem dan contact met ons op

NVM-makelaar: zeker van beste service

Welke diensten je ook bij ons afneemt, één ding is zeker: je profiteert hoe dan ook van de allerbeste service. Niet alleen hebben we een rijke kennis van de huizenmarkt in Soest en weten we exact op welke facetten we moeten letten in iedere wijk. Ook zijn wij lid van de NVM: de grootste branche- en beroepsvereniging van vastgoeddeskundigen in Nederland.

Om dit NVM-keurmerk te behouden, worden we ieder jaar opnieuw getoetst op strenge opleiding- en kwaliteitseisen. Kies je voor ons als jou aankoopmakelaar in Soest, dan weet je dus zeker dat je in zee gaat met mensen die écht verstand van zaken hebben.

Weet altijd waar je aan toe bent

Onze professionaliteit is niet het enige waarvan je profiteert. Ook om onze persoonlijke werkwijze staan we bekend. Klanten beschrijven ons als oprecht geïnteresseerd en een partij die het contact intensief onderhoudt. We nemen uitgebreid de tijd om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen en we houden je altijd op de hoogte van de status van je aankoopproces. Ontdek hier de reviews die onze klanten achterlieten.

De voordelen van Anne Fem NVM Makelaardij op een rij

Waarom je voor Anne Fem NVM Makelaardij zou kiezen als jouw aankoopmakelaar in Soest? Hieronder vind je de voordelen waarvan je profiteert nog één keer op een rij:

 • Het bespaart je tijd, moeite en stress. Ingewikkeld en tijdrovend regelwerk wordt uit handen genomen door een expert.
 • Jij bepaalt zelf welke diensten je wel en niet afneemt. Hierdoor ontvang je exact de begeleiding die jij nodig hebt.
 • Je krijgt advies op maat. Dankzij onze rijke kennis van de huizenmarkt in Soest, krijg je advies dat écht waardevol is.
 • Je bent zeker van de beste service. Doordat we lid zijn van de NVM, weet je zeker dat je professionele en vakkundige begeleiding krijgt.
 • Je weet altijd waar je aan toe bent. Door onze persoonlijke werkwijze ben je altijd op de hoogte van de status van je aankoopproces.

Aankoopmakelaar Soest: droomhuis kopen zonder zorgen?

Jouw droomhuis in Soest kopen zonder zorgen? En is Anne Fem NVM Makelaardij de partij die je hierbij kan helpen? Neem direct contact met ons op! Of ontdek meer over de kosten.

CONTACT

Anne Fem NVM Makelaardij
Leusderweg 26 3817 KA Amersfoort
T: 033 2091100 | 06 25041962
E: info@annefemnvmmakelaardij.nl
BTW 8041.24.711.B.01
Kvk Utrecht 30127032