High5 aankoopmakelaar Leusden

Op zoek naar een aankoopmakelaar in Leusden? Bij Anne Fem NVM Makelaardij zit je goed! Al vele mensen wisten hun droomhuis in Leusden met onze hulp te bemachtigen. Volledig zonder zorgen en mét vakkundige begeleiding.

Wat doet een aankoopmakelaar precies?

Bij het kopen van een huis komt heel wat kijken. Huizensites afspeuren, bezichtigingen inplannen, een bod uitbrengen en – als je bod is geaccepteerd – alle financiële zaken op een rijtje krijgen. Hoe fijn is het als je daar professionele begeleiding bij krijgt? Als je ingewikkeld regelwerk uit handen kan geven en je dát advies krijgt waar je behoefte aan hebt? Precies dát is wat een aankoopmakelaar voor jou kan betekenen.

Schakel je Anne Fem NVM Makelaardij in als jouw aankoopmakelaar in Leusden, dan ontvang je exact de begeleiding die jij wenst. Van het inplannen van bezichtigingen tot advies over jouw uit te brengen bod. En van het laten uitvoeren van een taxatie en bouwtechnische keuring tot het passeren van je aangekochte woning bij de notaris. Met Anne Fem NVM Makelaardij ga je een zorgeloos aankoopproces tegemoet.

Aankoopmakelaar nodig?

Neem dan contact met ons op

Gecertificeerde NVM-aankoopmakelaar: bewezen kwaliteit

Wij hielpen al vele mensen met het vinden van hun droomhuis in Leusden. En dat is niet zomaar. Niet alleen kennen wij de huizenmarkt en ontwikkelingen in deze stad op ons duimpje en weten we dus exact op welke facetten we moeten letten. Ook zijn we lid van de NVM; de grootste branche- en beroepsvereniging van makelaars, taxateurs en andere vastgoeddeskundigen van Nederland.

Dat we dit NVM-keurmerk op onze naam hebben staan maakt ons natuurlijk supertrots. Maar wat nog belangrijker is: het laat jou profiteren van de allerbeste service. Om dit keurmerk te krijgen dien je als makelaar namelijk te voldoen aan strenge opleiding- en kwaliteitseisen waar je ieder jaar opnieuw op wordt getoetst. En kies je voor ons als jouw aankoopmakelaar, dan weet je dus zeker dat het goed zit!

High 5 aankoop door dé makelaar in Leusden

Wij denken graag mee van A tot Z met onze cliënten. Wij helpen je met taxaties, keuringen, bemiddeling en advies. Als je bij ons kiest voor het High 5 aankooppakket, verwacht dan de volgende diensten:

  • Taxatie van de aangekochte woning door een erkend en gecertificeerd taxateur van Anne Fem NVM. Als kopende partij ontvang je alle informatie in een gevalideerd rapport;
  • Een bouwtechnische keuring van de woning die je op het oog hebt;
  • Het passeren van de woning bij de notaris, inclusief eigendomsakte en hypotheekakte (alle bijkomende kosten zijn voor rekening van de opdrachtgever);
  • Hypotheekadvies (optioneel, vanaf € 2.250,=) af te sluiten bij een WFT gecertificeerde adviseur, integer en deskundig.

Een High5 aankooppakket kost € 4.950, – incl. BTW. Je betaalt dus een vast bedrag voor dit pakket van diensten, ongeacht wat de aankoopsom van jouw woning is. Liever een offerte op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

De opdrachtgever vrijwaart Anne Fem NVM Makelaardij voor aanspraken van dienstverlening door derden welke verband houden met of voortvloeien uit de door Anne Fem NVM Makelaardij uitgevoerde opdracht en diensten.

Meer informatie over dit pakket?

Neem dan contact met ons op

Aankoopmakelaar Leusden: altijd op de hoogte van de status

Bij Anne Fem NVM Makelaardij profiteer je niet alleen van professionaliteit. Ook loven vele klanten ons om onze persoonlijke werkwijze. Oftewel: de oprechte interesse, het intensieve contact en het maatwerk dat we bieden. We nemen uitgebreid de tijd om in kaart te brengen waar jij behoefte aan hebt, je wordt altijd op de hoogte gehouden van de status van je aankoopproces én je mag op ieder moment contact opnemen voor vragen.

Het proces: dit kun je verwachten

Bij Anne Fem NVM Makelaardij krijg je altijd maatwerk. En welke diensten je wel en niet afneemt, dat bepaal je dus zelf. De diensten waarvoor je bij ons terecht kunt zijn bijvoorbeeld:

  • Een woningprofiel opstellen. In een persoonlijk gesprek vertel je ons precies waaraan jouw nieuwe woning in Leusden moet voldoen. Als je wil, schrijf je je in voor ons unieke online zoeksysteem Copaan. Hiermee ontvang je iedere dag het aanbod met huizen die te koop staan en aansluiten bij jouw wensen en eisen.
  • Bezichtigingen inplannen en bijwonen. Na bezichtigingen krijg je eerlijk advies over de reële waarde van het huis en eventuele bouwkundige gebreken.
  • Onderzoek doen voordat je een bod uitbrengt. Heb je een woning op het oog, dan doen we onderzoek naar zaken als kadastrale gegevens, een prijsstelling, kosten van verbouwingen, een eventueel bestemmingsplan en de lijst van roerende zaken.
  • Hulp bij uitbrengen bod. Tijdens het biedingsproces krijg je advies over welk bod realistisch is én we gaan voor jou in onderhandeling als er een tegenbod komt.
  • Regelen papierwerk. Is je bod geaccepteerd, dan krijg je begeleiding bij het regelen van al het papierwerk. We controleren de koopakte bijvoorbeeld, we doen samen een laatste inspectie en we begeleiden je bij de eigendomsoverdracht.

Een huis in Leusden kopen zonder zorgen?

Wil je een huis in Leusden kopen en denk je dat deze NVM-aankoopmakelaar dé partij is die je hierbij kan helpen? Neem direct contact met ons op óf ontdek meer over de kosten van een aankoopmakelaar.

CONTACT

Anne Fem NVM Makelaardij
Leusderweg 26 3817 KA Amersfoort
T: 033 2091100 | 06 25041962
E: info@annefemnvmmakelaardij.nl
BTW 8041.24.711.B.01
Kvk Utrecht 30127032